- Reaction score
- 103.617
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.
Άντε, μας γκάστρωσες!
Άντε, μας γκάστρωσες!
Φαντάζομαι ότι μιλάς για υψηλή πιστότητα ως προς την αναπαραγωγή της εγγραφής.Πάρε τη Λογική σου και φύγε, κύριε!
Εδώ ασχολούμαστε με audio - το μόνο τεχνικό χόμπυ όπου δεν υπάρχει σαφής αντικειμενικός στόχος - σκοπός.
Και για να σε προλάβω: Δεν θέλουμε ρε φίλε με το ζόρι να έχουμε έναν σαφή στόχο - ούτε καν την υψηλή πιστότητά σας!!...
Φτιαχτο, βάλε Και κανά ποιο ποιοτικό, αν και θα τον κάνω μονομπλοκΕδω που τα λεμε Νικο, το βυσμα του ρευματος ειναι λιγο στραβο στην κατασκευη σου.
Λες να παιζει ρολο? - Να στο φτιαξω ?
Alex, για διαφωτισε μας, αυτο λες να φταιει, μπερδευει την φαση ?
Το έχω αυτό!! Σε ποια σελίδα ο λέει αυτό, Μάνο;"Οι ρευματοδόται (πρίζαι) των οικιών αποτελούν ηλεκτρικάς πηγάς,αλλά εάν το παρεχόμενον ρεύμα είναι εναλλασσόμενον δεν δυνάμεθα να διακρίνωμεν θετικόν και αρνητικόν πόλον,διότι οι πόλοι ούτοι αλλάσσουν σημείον ,δηλαδή έκαστος γίνεται διαδοχικώς θετικός και αρνητικός "
Στοιχεία Φυσικής
Κουγιουμτζέλη- Περιστεράκη
ΤΟΜΟΣ ιιι
Μόνο Τζακ. Και μάλλον θα διαβάσω τα καθέκαστα, αύριο.παρτε την μπουκαλα με το Τσιβας κοντα.......θα αργησουμε να κοιμηθουμε αποψε....παλι δηλαδης.....![]()
Ουτε μια μπυρα δεν μπορω να πιω, με επνιξες !!!,δηλαδή έκαστος γίνεται διαδοχικώς θετικός και αρνητικός "
σελ 129 τέλοςΤο έχω αυτό!! Σε ποια σελίδα ο λέει αυτό, Μάνο;
Έχω επίσης και τον τόμο ιι, ΚΥΜΑΤΙΚΗ, πολύ ενδιαφέρων ανάγνωσμα.
Να σου πω τώρα που το σκέφτομαι,Κι εγώ μωρή τρελή.
(Και τη metric επίσης, όπως κι ο γιατρός)
παρακαλω θερμα οταν γινεται αναφορα σε μεγεθη, να ξεκαθαριζεται απο τον γραφοντα ποιον Βλαση αφορα το συγκεκριμενο μεγεθος ...Καλά έκανες που διευκρίνησες ότι έχεις πιο μεγάλη , γιατί του Βλάση του σφίχτηκε η καρδιά...
καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται...........λεω εγω τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παρακαλω θερμα οταν γινεται αναφορα σε μεγεθη, να ξεκαθαριζεται απο τον γραφοντα ποιον Βλαση αφορα το συγκεκριμενο μεγεθος ...
Εχεις ακουσει τι λενε για τους ψηλους ?παρακαλω θερμα οταν γινεται αναφορα σε μεγεθη, να ξεκαθαριζεται απο τον γραφοντα ποιον Βλαση αφορα το συγκεκριμενο μεγεθος ...
σιγα μην κανω και κατακορυφοΑνάβει και στον άλλον, αλλά ανάβει ανάποδα και το φως δεν φαίνεται, πρέπει να πας από την άλλη μεριά για να το δεις. Έχω λυθεί στο γέλιο απόψε. Ας όψεται αυτή η κότα, ο Ζαπ...![]()
αυτο ειναι που λενε αγορα χωρις ακροαση ........Εχεις ακουσει τι λενε για τους ψηλους ?![]()
Άμα σ' ενδιαφέρει ν' ακούγεται σωστά ο μπαγλαμάς...Να σου πω τώρα που το σκέφτομαι,
πηρες ncore για τα ενεργα σου ηχεία;
Δεν πας και πολυ καλα...
Στα ενεργα ηχεία πρέπει να προσέχεις την φάση;![]()
Θα επανέλθω αργότερα με αποκαλύψεις...
άντε, μας γκάστρωσες!!!!!!
Έπρεπε να κοιμηθεί η γυναίκα πρώτα βρε ρεμάλια.Άντε, μας γκάστρωσες!