ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ: MONTANA - MARK LEVINSON - CARY AUDIO

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Τα κουτακια θα τα ακουσουμε Κυριακη πρωι λιγο πριν ξενιτευτουν .....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Απάντηση: ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ: MONTANA - MARK LEVINSON - CARY

Έλεγα να ανέβω νωρίτερα ..............αλλά χαλάλι σου .
Θα συνεννοηθώ και με τον Ο και μετά όλοι μαζί στην πίτα .

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Re: Απάντηση: ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ: MONTANA - MARK LEVINSON -

Έλεγα να ανέβω νωρίτερα ..............αλλά χαλάλι σου .
Θα συνεννοηθώ και με τον Ο και μετά όλοι μαζί στην πίτα .
(y)

Reaction score
8.905
Απάντηση: ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ: MONTANA - MARK LEVINSON - CARY

Κάτι ψήνεται η μου φαίνεται...? :whistling:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.036

Ποιος είναι ο Ο;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Ολαρία...ολαρά...:whistling:

Reaction score
1.777

Δεδομενου του υψους του οικοδεσποτη, οφειλει να παραμεινει σε αυτο. Αν οχι , δεν θα ταιριαζει με τα MONTANA!:roflmao:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Πολύ κατατοπιστική παρουσίαση, μπράβο γαύρε, εξαιρετικά ψαγμένο το σύστημα σου, γκολ από τα αποδυτήρια.
Σε προηγούμενη επίσκεψή μου με κάτι δοκιμές ντακ (το cd το έγραψες?) το αποτέλεσμα μου άφησε από τις καλύτερες εντυπώσεις, δεν έβρισκες ψεγάδι. Σε παραμικρή αλλαγή το σύστημα κράταγε τον ουδέτερο χαρακτήρα "δείχνοντάς σου" την αλλαγή που κάνεις!! Μπράβο φίλε, το μόνο πρόβλημα που είδα είναι ένα κόκκινο κασκόλ. :headbang:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.768

Πολύ κατατοπιστική παρουσίαση, μπράβο γαύρε, εξαιρετικά ψαγμένο το σύστημα σου, γκολ από τα αποδυτήρια.
Σε προηγούμενη επίσκεψή μου με κάτι δοκιμές ντακ (το cd το έγραψες?) το αποτέλεσμα μου άφησε από τις καλύτερες εντυπώσεις, δεν έβρισκες ψεγάδι. Σε παραμικρή αλλαγή το σύστημα κράταγε τον ουδέτερο χαρακτήρα "δείχνοντάς σου" την αλλαγή που κάνεις!! Μπράβο φίλε, το μόνο πρόβλημα που είδα είναι ένα κόκκινο κασκόλ. :headbang:
Τι έγινε Νικόλα? Οδεύει προς σωτηρία η ΑΕΚ και ξεμυτίσαμε? :tongue:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Re: Απάντηση: ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ: MONTANA - MARK LEVINSON -

Δεδομενου του υψους του οικοδεσποτη, οφειλει να παραμεινει σε αυτο. Αν οχι , δεν θα ταιριαζει με τα MONTANA!:roflmao:
Γεια σου Τακη !!!!!!!

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059

Ευχαριστω Νικο αν και μας την ειχες κοπανησει το Σαββατο !!!

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059

Τι έγινε Νικόλα? Οδεύει προς σωτηρία η ΑΕΚ και ξεμυτίσαμε? :tongue:
Μην μας διωχνεις τους πελατες ......... :tongue:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Ο επομενος στοχος ειναι να περασω στην νεα ψηφιακη εποχη.
Την Κυριακη το βραδυ εγιναν καποιες δοκιμες.
Δοκιμαστηκε ενα ντακ στην θεση του Cary μεσω λαπτοπ χωρις ικανοποιητικο αποτελεσμα.
Στην συνεχεια ακροαστηκαμε κατι μαγικα ματζουνια αλλα δεν επηλθε ομοφωνια στο ακροατηριο.
Την Τεταρτη θα εχουμε νεες δοκιμες.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Μια δίμετρη σε κόκκινα σεντόνια:smile:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.828

Μια δίμετρη σε κόκκινα σεντόνια:smile:

όου μάι γκαντ....

θα μας τρελάνει τούτος.....

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.094
Απάντηση: Re: ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ: MONTANA - MARK LEVINSON -

Ο επομενος στοχος ειναι να περασω στην νεα ψηφιακη εποχη.
Την Κυριακη το βραδυ εγιναν καποιες δοκιμες.
Δοκιμαστηκε ενα ντακ στην θεση του Cary μεσω λαπτοπ χωρις ικανοποιητικο αποτελεσμα.
Στην συνεχεια ακροαστηκαμε κατι μαγικα ματζουνια αλλα δεν επηλθε ομοφωνια στο ακροατηριο.
Την Τεταρτη θα εχουμε νεες δοκιμες.
Άσε ρε τις δημοκρατικές διαδικασίες! Φώναξε τον Chrishat και το Δολοφονάκη και άκου τί θα σου πουν... Ομοφωνία... Ομοφωνία υπάρχει μόνο στην Κεντρική Επιτροπή...

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Re: Απάντηση: Re: ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ: MONTANA - MARK LEVINSO

Άσε ρε τις δημοκρατικές διαδικασίες! Φώναξε τον Chrishat και το Δολοφονάκη και άκου τί θα σου πουν... Ομοφωνία... Ομοφωνία υπάρχει μόνο στην Κεντρική Επιτροπή...
Αμα τους φερω αυτους τους 2, θα χαλασω ολα τα λ7 μου σε ηρεμηστικα ...

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Ξεκινησα την τοποθετηση των υλικων ηχοφροντιδας.
Εδω με μεγαλη δεξιοτεχνια κολλαω τα υλικα μεταξυ τους.

IMG_0340.jpg IMG_0341.jpg

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.352
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent