Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Νομιζω οτι στο forum πλεον επικρατει ωριμοτητα, εφαμιλλη των καλυτερων κοινοβιων.....

hippies.....εεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!! hippies! :roflmao:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.715
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Εγω πρώτα τα μέτρησα και μετά τα πήρα σπίτι.
πρεπει να ειμαι ανωμαλος.
Ακούω και σε χαμηλές εντάσεις αργά βράδυ οπότε για να μείνω εντός θέματος....
ο ncore παίζει εκπληκτικά σε χαμηλές εντάσεις.
Οτι καλύτερο εχω ακούσει...
γιατι;
Ρε συ......εμενα μου επαιξαν εκπληκτικα και στις ψηλες εντασεις........πως εγινε αυτο?:smile:
Εχουμε σε εκρεμμοτητα τις μεσαιες...............κανενας αλλος φιλος?????????

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Ρε συ......εμενα μου επαιξαν εκπληκτικα και στις ψηλες εντασεις........πως εγινε αυτο?:smile:
Μωρή τρελή υπάρχει τεχνική εξήγηση γιατι παίζουν καλα σε χαμηλή ένταση.
Αυτός ο κφ όλο γιουτιουμπ χαζευει αντί να γράφει...

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Ο φίλος μου ο Κ. Παππάς ανέφερε ότι υπάρχει υπεραπόσβεση στα κρουστά. Θα τον παρακαλούσα να αναφερθεί με περισσότερη λεπτομέρεια σε αυτό !
Ευπρόσδεκτη είναι και η καταχώριση γνώμης οιουδήποτε άλλου έχει την σχετική εμπειρία από ακροάσεις των εν λόγω υλοποιήσεων του δημοφιλούς Bruno.
Ιδιαίτερα με ενδιαφέρει η συμπεριφορά του μηχανήματος στα κρουστά του video που ακολουθεί! Το μηχάνημα αποκαλύπτει την υγρασία των ανώτερων αρμονικών που οφείλονται στην περιποίηση των "μεμβρανών" που συνεπάγεται η επέμβαση του καλλιτέχνη προς το τέλος του video;

Last edited by a moderator:

Y

Yiannis_B

Guest

Επιτελους! Ενα video χωρις dubbing!!! :laugh:

Εχω παθει ανακρουση, με τα μη συγχρονισμενα video που κυκλοφορουν! Ωχ! κανει το μωρο και εχει το στομα κλειστο! Παρτην λεει ο επιβητορας, και το video τον δειχνει να ξουριζεται.....:roflmao:

Y

Yiannis_B

Guest

Λοιπον....συμφωνα με τις μετρησεις, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ.

Το λεει και το διαγραμμα μυοχαλαρωτικοτητας vs φρικουενση. ....

....καμία αιχμή για τις αυτοκρατορίες που χάθηκαν. Εδώ απλά και μόνο μιλάει ένας ρυθμός γλυκός, ελαφρυς... και το ίδιο το γιαπωνέζικο σώμα μας. :roflmao:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Ο φίλος μου ο Κ. Παππάς ανέφερε ότι υπάρχει υπεραπόσβεση στα κρουστά. Θα τον παρακαλούσα να αναφερθεί με περισσότερη λεπτομέρεια σε αυτό !
Ευπρόσδεκτη είναι και η καταχώριση γνώμης οιουδήποτε άλλου έχει την σχετική εμπειρία από ακροάσεις των εν λόγω υλοποιήσεων του δημοφιλούς Bruno.
Ιδιαίτερα με ενδιαφέρει η συμπεριφορά του μηχανήματος στα κρουστά του video που ακολουθεί! Το μηχάνημα αποκαλύπτει την υγρασία των ανώτερων αρμονικών που οφείλονται στην περιποίηση των "μεμβρανών" που συνεπάγεται η επέμβαση του καλλιτέχνη προς το τέλος του video;

Οφείλω να τονίσω την ΥΨΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ που έχει η σύνδεση των μηχανημάτων στην πρίζα με την ορθή φορά, κατά την απόδοση του παραπάνω μουσικού έργου.

Αν κατά λάθος βάλετε την πρίζα ανάποδα, τότε αντί το χέρι του ψωλίστ να μπατσίζει τη "μεμβράνη" σπρώχνοντάς την προς τα μέσα, η μεμβράνη κινείται προς τα έξω σπρώχνοντας αυτή το χέρι του ψωλίστ προς τα πίσω.

Για να μην αναφέρουμε ότι στο τέλος του video, το λάδι περιποίησης μουσικών οργάνων θα μαζευτεί μόνο του από την επιφάνεια των "μεμβρανών" και θα "ρουφηχτεί" μέσα στο μπουκάλι!

Last edited by a moderator:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Οφείλω να τονίσω την ΥΨΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ που έχει η σύνδεση των μηχανημάτων στην πρίζα με την ορθή φορά, κατά την απόδοση του παραπάνω μουσικού έργου.

Αν κατά λάθος βάλετε την πρίζα ανάποδα, τότε αντί το χέρι του ψωλίστ να μπατσίζει τη "μεμβράνη" σπρώχνοντάς την προς τα μέσα, η μεμβράνη κινείται προς τα έξω σπρώχνοντας αυτή το χέρι του ψωλίστ προς τα πίσω.

...
Μόλις συνειδητοποίησα ότι το παραπάνω θα μπορούσε να αποτελέσει την ιδανική δικαιολογία για έναν εφαψία που συχνάζει στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Δεν έχει παρά να εντοπίσει μια κοπέλα που να ακούει μουσική από ένα iPod, να την πλησιάσει, και όταν το θύμα παραπονεθεί, αυτός δεν έχει παρά να της πει ότι εκείνη ήταν αυτή που "τρίφτηκε" απάνω του, και ότι απλά της φάνηκε πως συνέβη το αντίθετο επειδή το προηγούμενο βράδυ φόρτισε το iPod της έχοντας την πρίζα ανάποδα.

Για να γίνει πιο πειστικός μπορεί και να φωνάζει κιόλας.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Μετά απο την απάντηση του άλεξ μπήκε η ταφόπλακα σε ένα νήμα επιπέδου Αννίτας Πάνια.
Για να καταλαβεις Αντωνη ποσο λαθος ηταν το νημα, εσυ κρατας την κριτικη για τα ενισχυτικα.
Το μονο πραγμα που θα επρεπε να "πεταξεις" και να μην σου αφησει καμία "εντυπωση", καθοτι παντελως αχρηστο, επιστημονικα και πρακτικα.
Για αυτο λεω, τσαμπα πηγε... κριμα...
Βρε ελειενέ, κι αυτά που έγραψα στις σελίδες 17-20 για την έννοια της πληροφορίας, άχρηστα ήταν;

Χώρια τα όσα έγραψαν ο EAR, ο ΚΦ, ο Κόγιας, ο Μπούτιας και λοιποί "μετρησιομανείς".

Με πληγώνεις...

Σουπχιά...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Κι επειδή είσαι τέτχιος αgλήτης, εγώ δε θα γράψω μερικές απλές σκέψεις γύρω από τη "σκηνή"...

Πράγμα που σκόπευα να κάνω (το νωρίτερο) κατά το ΣΚ, στο παρόν thread, σε μια ενότητα που θα είχε τίτλο:

ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Ξεφουσκωσε, αστε το να σβησει με την ησυχια του.
Ολο και κατι θα μας δωσει την ευκαιρια να ξανασκοτωθουμε στο εγγυς μελλον ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.579
Members
38.344
Νεότερο μέλος
fotisd