VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.057
Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.
καλα το κανω????
καλα το κανω????
Άψογος!καλα το κανω????
Έντέλει εχουν δίκιο κάποιοι που λένε... τα βρίσκεις όλα στο ιντερνέτ εάν ψάχνεις...Να δούμε πότε θα βγούν και ncore για την κουφαμάρα του άλλου![]()
Τι λε βρε μπίλ. Στο άλλο φόρουμ πρεπει να έχεις λαμπατη μουσικοτητα για να μετράς...Την προσοχή σας παρακαλώ.... δεν μιλάει για εμάς... είναι για άλλο φόρουμ...![]()
ouaxaaa αφού ρε ττα παιδιά που τον ζήτησαν ήταν ένα και ένα.Εγώ ήμανε έτοιμος να στα επιστρέψω .
Εσύ πάλι γλυκάθηκες με τις χαζαμάρες του Audiocircle για 40 άτομα και την πάτησες .
Πάντως έχει και την καλή του πλευρά .Στρώνουν![]()
Έχεις πμ.Ρε παιδιά, έτσι που αλλάζουνε χέρια αυτά τα ncore, μου φαίνεται θέλω κι εγώ να πάρω σειρά να τα δοκιμάσω.
Λες γιαυτό θέλει να την κάνει ο Τάκούλης...Τι λε βρε μπίλ. Στο άλλο φόρουμ πρεπει να έχεις λαμπατη μουσικοτητα για να μετράς...
Το acrobat reader λογικό ειναι να μην έχει χροιές...Ωπ νατος...
δεν με λες, εκείνο το μαύρο το κουτί που ειναι;
βαρεθηκα τις χροιες....
Περίμενε αναλογικε εντιτορ, ετοιμαζω κόντρες και θέλω καλα αυτιά....Λες γιαυτό θέλει να την κάνει ο Τάκούλης...
Το acrobat reader λογικό ειναι να μην έχει χροιές...![]()
Ναι ενώ αυτοί που τον άκουσαν, μας διαφωτισαν με χρησιμοτατα σχόλια.δεν χρειαζομαστε αυτια, απλα αγοραζουμε,τοποθετουμε και απολαμβανουμε διαζοντας τους στιχους απο το pdf .
Οποιος τολμησει να βαλει μηχανηματα στην πριζα θα εξοριστει ......
Συμφωνω απολυτα !!!!Ναι ενώ αυτοί που τον άκουσαν, μας διαφωτισαν με χρησιμοτατα σχόλια.
Οπως είπε και ο γενικός αρχηγός, τζάμπα καίει η λαμπα.