Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.664
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Κόγια ελα να τους μαζέψεις.!!!!
Εχουν ξεφύγει εντελώς.

Y

Yiannis_B

Guest

καλα........αντι να τσιμπησει ο Βασιλης ο Χιτασιους(το αντιπροσωπος ειναι μεταφορικο για αυτον)τσιμπησες εσυ βρε βλαμμενο!!!!!:tongue::biggrin:
O καθενας εχει τα κολληματα του. :smile:

Reaction score
1.815

Αυτό το θρεντ τα έχει όλα!

Ίντριγκα, ενημέρωση, π@π@ριές, άχρηστα specs, ενδιαφέροντα specs, επιστημονικά papers, τη σέξυ θίτσα Λόλα, διδακτορικές διατριβές, κάθε λογής συμπέρασμα που ανατρέπεται άμεσα, ή που επιβεβαιώνεται πανηγυρικά, Γιώργο Μάγκα, σεξ, new style underware cables, επιθυμίες, αντιπαραθέσεις, δούλεμα, χιούμορ, κράξιμο "αλλά Τράκη" (παρέα με κάποιον πάνω σε μια στέγη)...

Ρε παιδιά, λίγη μουσική ρε παιδιά! Μα ρε παιδιά....:help:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669

αυριο φτιαχνονται τα Χιτατσια που θα καρφωθουν στα Νκορια λεμεεεεεεε......:roflmao:

Y

Yiannis_B

Guest

Αυτό το θρεντ τα έχει όλα!

Ίντριγκα, ενημέρωση, π@π@ριές, άχρηστα specs, ενδιαφέροντα specs, επιστημονικά papers, τη σέξυ θίτσα Λόλα, διδακτορικές διατριβές, κάθε λογής συμπέρασμα που ανατρέπεται άμεσα, ή που επιβεβαιώνεται πανηγυρικά, Γιώργο Μάγκα, σεξ, new style underware cables, επιθυμίες, αντιπαραθέσεις, δούλεμα, χιούμορ, κράξιμο "αλλά Τράκη" (παρέα με κάποιον πάνω σε μια στέγη)...

Ρε παιδιά, λίγη μουσική ρε παιδιά! Μα ρε παιδιά....:help:
Αυτο το thread ειναι self-mοderated που λεει και η Μαρια. Κανονιστε να βγουμε εκτος θεματος, να το κλεισουν το μαγαζι...:roflmao:

Σαν συνελευση 15μελους. :smile:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669

Αυτο το thread ειναι self-mοderated που λεει και η Μαρια. Κανονιστε να βγουμε εκτος θεματος, να το κλεισουν το μαγαζι...:roflmao:

Σαν συνελευση 15μελους. :smile:
ναι ναι....ειναι σε λειτουργια auto self control !!!!!!!

Y

Yiannis_B

Guest

Εχω πραγματικα γελασει πολυ σ' αυτο το thread, να ειμαστε ολοι μας καλα. :thumbsup:

Reaction score
8.905

Βρε Βλάση τι κάνεις.... πάνω που είχα ετοιμάσει κάτι θηριώδεις κάλτσες και βύσματα.... για να τα πουλάω (σαν :whistling:) κάτι χιλιάρικα το μέτρο.... εσύ να μου χαλάς την δουλειά... :biggrin: θα μου κλείσεις το μαγαζί ρεεεεεεεε....:roflmao:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Βρε Βλάση τι κάνεις.... πάνω που είχα ετοιμάσει κάτι θηριώδεις κάλτσες και βύσματα.... για να τα πουλάω (σαν :whistling:) κάτι χιλιάρικα το μέτρο.... εσύ να μου χαλάς την δουλειά... :biggrin: θα μου κλείσεις το μαγαζί ρεεεεεεεε....:roflmao:
Αυριο !!!!!!!!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.649
Members
38.217
Νεότερο μέλος
zero_IQ