VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.059
Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.
Last edited by a moderator:
ακόμα καρφώνονται ?αυριο φτιαχνονται τα Χιτατσια που θα καρφωθουν στα Νκορια λεμεεεεεεε......
Ταξιδεύουν για Χαβάη! Θα τα έχεις μετά το 15αύγουστο...που ειναι τα Ncore ΜΟΥ?
Σε φάγανε οι ευγένειες και οι προσφορές.......πάνω που ήμουν έτοιμος να στα επιστρέψωπου ειναι τα Ncore ΜΟΥ?
Αντε να βαλω μια ερωτηξη, θελω να οδηγησω 2 ATC-SCM11, με τελικο και το Benchmark DAC-1 pre.
Παμε στον τελικο, τα αλλα υπαρχουν, θα μου φτασουν 2 Ncore? ...μη γελατε, μιλαω σοβαρα, και ακουω σε σοβαρες σταθμες. χωρος γυρω στα 20 τ.μ.
Βασικα με ενδιαφερει περα απο αποθεματα ισχυος, οι ενισχυτες να μαλακωνουν λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο τις παραπανω ξεραιλες, και λιγο ευφωνικοι να ειναι, no problem. Πλησιαζει κανενας class-D, εστω και λιγο εναν ASR Emitter-1, η ζηταω πολλα? (απο τους καλυτερους ηχους που εχω ακουσει με ATC)
Αντε να βαλω μια ερωτηξη, θελω να οδηγησω 2 ATC-SCM11, με τελικο και το Benchmark DAC-1 pre.
Παμε στον τελικο, τα αλλα υπαρχουν, θα μου φτασουν 2 Ncore? ...μη γελατε, μιλαω σοβαρα, και ακουω σε σοβαρες σταθμες. χωρος γυρω στα 20 τ.μ.
Βασικα με ενδιαφερει περα απο αποθεματα ισχυος, οι ενισχυτες να μαλακωνουν λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο τις παραπανω ξεραιλες, και λιγο ευφωνικοι να ειναι, no problem. Πλησιαζει κανενας class-D, εστω και λιγο εναν ASR Emitter-1, η ζηταω πολλα? (απο τους καλυτερους ηχους που εχω ακουσει με ATC)
....προς το παρον, βρίσκονται πάνω στο ιστιοφόρο San Marco, που πάει, όμως πρώτα στην Γη του Πυρός να ξεφορτώσει πυροσβεστήρες.....Ταξιδεύουν για Χαβάη! Θα τα έχεις μετά το 15αύγουστο...
Σιγά μην είναι και 46 οκάδες!...αλλά τα 46 είναι πολλά για άρση βαρών, πλέον.
βρε John, τσιμπησα ενα ηχειακι μτχ στο 500ρικο, ποσα να του ριξω για ενισχυτικα?Πάρε SANSUI, και θα με θυμηθείς. Θα σου έφερνα το δικό μου για δοκιμή , αλλά τα 46 είναι πολλά για άρση βαρών, πλέον.
Χμμμ, είναι ωραία για χρήση surround....
Amplifier Output: Bass 200 W, High 50 W
Εχεις πμ...Νικο να κολυμπησω τον μισο Ατλαντικο να τα φερω πισω? Μια μερα θα τα κρατησω μεχρι να στεγνωσουν και τα επιστρεφω.
Χμμμ, είναι ωραία για χρήση surround....