Προταση για 55-60" led tv

Reaction score
0
Καλησπερα , τελευταια ανακαινισα το σπιτι και θελω να παρω μια led..το budget ειναι περιπου στα 1500 , η αποσταση 3,5 m και θα μπει στον τοιχο..
Η χρηση της θα ειναι για ταινιουλες και hdmi συνδεση με το pc..οποτε smart tv και 3d να μην εχει δεν με πειραζει...
εχετε καποιο μοντελο να προτεινετε;
Να παω σε 55 η 60 " ??
Σας ευχαριστω

Reaction score
118
Απάντηση: Προταση για 55-60" led tv

Με βάση κάποια παιδιά εδώ μέσα οι οποίοι μάλιστα θεωρούνται και... γνώστες, για ταινίες καλύτερα να πάτε σε plasma. Είναι κλάσεις ανώτερες απο τις led. Έτσι λένε!!!!!!!!!!!!! Εγώ φυσικά διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως!!!! Μάλιστα απορώ κιόλας. Μήπως εγώ έχω το πρόβλημα; Αντιλήψεως του ωραίου; Πρόβλημα οράσεως ενδεχομένως; Τέλος πάντων. Εγώ θα σας πρότεινα την 649 της LG! Άριστο μηχάνημα!

Reaction score
0
Καταρχας σε ευχαριστω για την απαντηση..
Μιλαω αποκλειστικα για led και οχι για plasma ..παω να τσεκαρω την lg:)

Reaction score
118
Απάντηση: Re: Προταση για 55-60" led tv

Καταρχας σε ευχαριστω για την απαντηση..
Μιλαω αποκλειστικα για led και οχι για plasma ..παω να τσεκαρω την lg:)
Την είδα απο κοντά. Εαν θες σαφή εικόνα, κάντο και εσύ. Είναι κομψή, έχει δυνατότητες,ποιότητα και δεν είναι ακριβή πολύ. Την είδα στον Κωτσ.... στο εκπτωτικό χωριό. Βγαίνει και σε λευκό χρώμα εκτός του μαύρου απ'ότι είδα εκεί.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Re: Απάντηση: Προταση για 55-60" led tv

Με βάση κάποια παιδιά εδώ μέσα οι οποίοι μάλιστα θεωρούνται και... γνώστες, για ταινίες καλύτερα να πάτε σε plasma. Είναι κλάσεις ανώτερες απο τις led. Έτσι λένε!!!!!!!!!!!!! Εγώ φυσικά διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως!!!! Μάλιστα απορώ κιόλας. Μήπως εγώ έχω το πρόβλημα; Αντιλήψεως του ωραίου; Πρόβλημα οράσεως ενδεχομένως; Τέλος πάντων. Εγώ θα σας πρότεινα την 649 της LG! Άριστο μηχάνημα!
Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις λόγια του αέρα και να μην ειρωνεύεσαι τη γνώμη των άλλων.
Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από στοιχεία για την κόντρα plasma και LCD στον τομέα της ποιότητας της εικόνας....

Reaction score
0
Στις plasma δεν υπαρχει θέμα αμα ειναι συνδεδεμενη με pc?? η δεν υπαρχει κανενα προβλημα;;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.845
Γιατί να υπάρχει? Αρκεί να μη μένει πολλή ώρα με σταθερή φωτεινή εικόνα. Όχι όλο λευκό ή ομοιόμορφο, που δεν έχει πρόβλημα.

Στην Pioneer μου έχω συνδεδεμένο PC χωρίς θέματα, όπως και σε μια φθηνή Panasonic που όμως έχει λίγο image retention. Φεύγει μετά απο λίγο.

Reaction score
0
Ωραια..εγω που την θελω κυριως για pc monitor , gaming και hd ταινιες να προτιμησω led η plasma??

Reaction score
118
Απάντηση: Re: Απάντηση: Προταση για 55-60" led tv

Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις λόγια του αέρα και να μην ειρωνεύεσαι τη γνώμη των άλλων.
Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από στοιχεία για την κόντρα plasma και LCD στον τομέα της ποιότητας της εικόνας....
Λέω ελεύθερα και δημοκρατικά την γνώμη μου και δεν ονομάτισα κανέναν. Αντιθέτως εσύ μου επιτίθεσαι με μομφή περι ειρωνιών αλλά εγώ θα σεβαστώ το δικαίωμα(έστω και αυθαίρετα όπως το κάνεις) να λες κάτι εναντίον μου. Τέλος, εγώ όταν εσύ και κάποιοι άλλοι μου λέγατε οτι οι plasma είναι καλύτερες απο τις led υποτιμώντας τα μάτια μου και την νοημοσύνη μου, δεν σε παρακάλεσα να μην με ειρωνεύεσαι και λοιδορείς(με το να με αμφισβητείς) την άποψή μου. Διότι ήταν μια γελοία άποψη για την δική μου διαπίστωση ιδίοις όμαση που είχα κάνει. Κι όμως δεν είπα οτι με ειρωνεύεσαι. Εσύ όμως.....
Και τέλος, στον αμείλικτο κόσμο του εμπορίου, κανείς σας δεν μου εξήγησε το γιατί μια 50άρα plasma κοστίζει 500 ευρώ ενώ μια led τα διπλάσια. Φαίνεται όλοι είναι βλάκες. Όλοι οι... άλλοι φυσικά!!!:rolleyes:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.845
Ταινίες χωρίς συζήτηση plasma, games σχεδόν χωρίς συζήτηση LCD*, monitor αδιάφορο.

*Οι LED είναι LCD με LED backlight, δεν είναι νέα ή διαφορετική τεχνολογία. Με διαφορετικά ελαττώματα απ' τις CCFL.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.483

Μήπως μπορεί να μας πει ο φίλτατος videomix πώς θα δείχνει το παρακάτω screenshot σε μια plasma και σε μια edge led?

ή αυτό?

Reaction score
98

To IR είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πραγματικό μειονέκτημα των plasma ,κατά τα άλλα υπερτερούν δια γυμνού οφθαλμού έναντι των αντίστοιχα ακριβότερων LCD/LED υλοποιήσεων...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.845
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προταση για 55-60" led tv

Λέω ελεύθερα και δημοκρατικά την γνώμη μου και δεν ονομάτισα κανέναν. Αντιθέτως εσύ μου επιτίθεσαι με μομφή περι ειρωνιών αλλά εγώ θα σεβαστώ το δικαίωμα(έστω και αυθαίρετα όπως το κάνεις) να λες κάτι εναντίον μου. Τέλος, εγώ όταν εσύ και κάποιοι άλλοι μου λέγατε οτι οι plasma είναι καλύτερες απο τις led υποτιμώντας τα μάτια μου και την νοημοσύνη μου, δεν σε παρακάλεσα να μην με ειρωνεύεσαι και λοιδορείς(με το να με αμφισβητείς) την άποψή μου. Διότι ήταν μια γελοία άποψη για την δική μου διαπίστωση ιδίοις όμαση που είχα κάνει. Κι όμως δεν είπα οτι με ειρωνεύεσαι. Εσύ όμως.....
Και τέλος, στον αμείλικτο κόσμο του εμπορίου, κανείς σας δεν μου εξήγησε το γιατί μια 50άρα plasma κοστίζει 500 ευρώ ενώ μια led τα διπλάσια. Φαίνεται όλοι είναι βλάκες. Όλοι οι... άλλοι φυσικά!!!:rolleyes:
Ελεύθερα μπορείτε να κάνετε λάθος.

Η εικόνα έχει σαφείς προδιαγραφές, οι οποίες ευτυχώς δεν έχουν να κάνουν με μάτια και απόψεις.

EDIT: Exile! Πού είσαι?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.483

To IR είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πραγματικό μειονέκτημα των plasma ,κατά τα άλλα υπερτερούν δια γυμνού οφθαλμού έναντι των αντίστοιχα ακριβότερων LCD/LED υλοποιήσεων...
Το burn-in είναι μειονέκτημα των plasma. Όσο για το image retention, πέρασε να δεις μια δική μου Philips lcd, να βάλεις τα γέλια. Ή τα κλάματα.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.845
Burn in δεν υπάρχει πλέον, image retention είναι.

Μιά μέρα είχα ξεχάσει στην Pioneer το logo του Oppo για έξι ώρες, και φυσικά έμεινε για ώρες.
Την επόμενη μέρα την άναψα σίγουρος πως θα το δω, αλλά είχε εξαφανιστεί. Σε TV με τεχνολογία του 2008.

Reaction score
118

Εντάξει βρε παιδιά. Υπάρχει και η άλλη άποψη. Η λάθος. Η δική μου. ΟΚ τώρα; Ούτε ιδιοτέλεια υπάρχει ούτε.... συντεχνεία! Το πρόβλημά μου είναι οτι χρειάζομαι οφθαλμίατρο. Το έχω πεί εδώ και ώρες!
Αγαπητέ bmw cabrio πήγαινε στα καταστήματα, δες σύγκρινε και διαπίστωσε το.... "λάθος" μου και την ζημιά που έχω υποστεί στους οφθαλμούς μου. Να είσαι καλά και συγγνώμη. Σε αφήνω στους ειδικούς.

EDIT:
Άλλωστε όπως λέει και εκεί δεξιά, είμαι και 58 ετών!!! Δεν βλέπω καλά.:smile:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προταση για 55-60" led tv

πρώτα διάβασε σωστά αυτό που έγραψα και μετά απάντησε.....

όταν γράφουμε για την ποιότητα της εικόνας στην κόντρα plasma και LCD δεν το γράφουμε επειδή έτσι μας ήρθε, υπάρχουν στοιχεία.

Η Panasonic TX-P50VT50 δεν κοστίζει 500 ευρώ...

Στα μειονεκτήματα των plasma προσθέστε και την μεγαλύτερη κατανάλωση.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.557
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προταση για 55-60" led tv

Στα μειονεκτήματα των plasma προσθέστε και την μεγαλύτερη κατανάλωση.
Η οποία έχει βελτιωθεί σε σχέση με τα παλιότερα μοντέλα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.557

Αγαπητέ bmw cabrio πήγαινε στα καταστήματα, δες σύγκρινε και διαπίστωσε το.... "λάθος" μου...
Τη λέξη λάθος, γιατί την έβαλες σε εισαγωγικά; :tongue::biggrin:

Reaction score
0
Μαλλον θα παιξω με led μιας και φοβαμε λιγο αυτο με τις σταθερες η φωτεινες εικονες στις plasma...και επειδη θα χρησιμοποιεί την tv και η συζυγος , ασε μην παθω καμια ζημια κανα μεση
ερι που θα γυρισω απο τη δουλεια..
κανα μοντελο εχετε να μου προτεινετε;;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.173
Members
38.301
Νεότερο μέλος
902 TV