VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.059
cool ![Cool :cool: :cool:](/forum/images/smilies/basic/cool.png)
![Cool :cool: :cool:](/forum/images/smilies/basic/cool.png)
(y)Έλεγα να ανέβω νωρίτερα ..............αλλά χαλάλι σου .
Θα συνεννοηθώ και με τον Ο και μετά όλοι μαζί στην πίτα .
Τι έγινε Νικόλα? Οδεύει προς σωτηρία η ΑΕΚ και ξεμυτίσαμε?Πολύ κατατοπιστική παρουσίαση, μπράβο γαύρε, εξαιρετικά ψαγμένο το σύστημα σου, γκολ από τα αποδυτήρια.
Σε προηγούμενη επίσκεψή μου με κάτι δοκιμές ντακ (το cd το έγραψες?) το αποτέλεσμα μου άφησε από τις καλύτερες εντυπώσεις, δεν έβρισκες ψεγάδι. Σε παραμικρή αλλαγή το σύστημα κράταγε τον ουδέτερο χαρακτήρα "δείχνοντάς σου" την αλλαγή που κάνεις!! Μπράβο φίλε, το μόνο πρόβλημα που είδα είναι ένα κόκκινο κασκόλ.![]()
Γεια σου Τακη !!!!!!!Δεδομενου του υψους του οικοδεσποτη, οφειλει να παραμεινει σε αυτο. Αν οχι , δεν θα ταιριαζει με τα MONTANA!![]()
Ευχαριστω Νικο αν και μας την ειχες κοπανησει το Σαββατο !!!Πολύ κατατοπιστική παρουσίαση, μπράβο γαύρε, εξαιρετικά ψαγμένο το σύστημα σου, γκολ από τα αποδυτήρια.
Σε προηγούμενη επίσκεψή μου με κάτι δοκιμές ντακ (το cd το έγραψες?) το αποτέλεσμα μου άφησε από τις καλύτερες εντυπώσεις, δεν έβρισκες ψεγάδι. Σε παραμικρή αλλαγή το σύστημα κράταγε τον ουδέτερο χαρακτήρα "δείχνοντάς σου" την αλλαγή που κάνεις!! Μπράβο φίλε, το μόνο πρόβλημα που είδα είναι ένα κόκκινο κασκόλ.![]()
Μην μας διωχνεις τους πελατες .........Τι έγινε Νικόλα? Οδεύει προς σωτηρία η ΑΕΚ και ξεμυτίσαμε?![]()
Μια δίμετρη σε κόκκινα σεντόνια![]()
Άσε ρε τις δημοκρατικές διαδικασίες! Φώναξε τον Chrishat και το Δολοφονάκη και άκου τί θα σου πουν... Ομοφωνία... Ομοφωνία υπάρχει μόνο στην Κεντρική Επιτροπή...Ο επομενος στοχος ειναι να περασω στην νεα ψηφιακη εποχη.
Την Κυριακη το βραδυ εγιναν καποιες δοκιμες.
Δοκιμαστηκε ενα ντακ στην θεση του Cary μεσω λαπτοπ χωρις ικανοποιητικο αποτελεσμα.
Στην συνεχεια ακροαστηκαμε κατι μαγικα ματζουνια αλλα δεν επηλθε ομοφωνια στο ακροατηριο.
Την Τεταρτη θα εχουμε νεες δοκιμες.
Αμα τους φερω αυτους τους 2, θα χαλασω ολα τα λ7 μου σε ηρεμηστικα ...Άσε ρε τις δημοκρατικές διαδικασίες! Φώναξε τον Chrishat και το Δολοφονάκη και άκου τί θα σου πουν... Ομοφωνία... Ομοφωνία υπάρχει μόνο στην Κεντρική Επιτροπή...