Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.635
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

SCM50SL (Passive)

Drivers: HF 25mm Mid 75mm LF 234mm Super Linear
Amplitude Linearity ±2dB: 70Hz – 17kHz
Frequency Response -6dB: 40Hz & 22kHz
Matched Response: ±0.5dB
Dispersion: ±80° Coherent Horizontal ±10° Coherent Vertical
Sensitivity (sine wave): 85dB @ 1W @ 1m
Max continuous SPL @1m: 112dB SPL
Crossover Frequency: 380Hz & 3.5kHz
Input Connector: Binding Posts/4mm banana plugs
Recommended Power Amplifier: 100 to 1500 Watts :rolleyes:
Nominal Impedance: 8 ohms
Cabinet Dimensions(HxWxD): 717x304x425mm
Weight: 41.1kg

http://www.atcloudspeakers.co.uk/hi-fi/loudspeakers/classic-series/scm50/

Τουλάχιστον ΔΕΝ καίγονται ρεεεεεεεεεε! :wink:

Kαλά!!! , ρίχτους εσυ 1500wrms, και άμα δεν γίνουν πύραυλοι εδάφους αέρος, εγω θα γίνω λαμπάτος.:roflmao:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.771

Διάλειμμα...

Last edited by a moderator:

Y

Yiannis_B

Guest

Και το 20άρι είναι ακόμα πιο απίστευτο...

Πραγματική ιστορία.

Πέρνω τηλέφωνο το Γιώργο της Audio Spectrum, και συζητάμε για τον Parasound A21...πολύ δύναμη μου λέει...οπότε κάποια στιγμή του διευκρινίζω ότι θέλω να οδηγήσω με αυτόν τα 20ρια. Το κατάλαβα ότι χλώμιασε...και ας μην ήταν μπροστά μου.....βρε Γιάννη μου λέει, θες κάτι πιο δυνατό....το έχουν φίλοι και το οδηγούν με 2-3 kW PA...ήμουνα μπροστά...δίναμε...δίναμε και ενώ νόμιζες ότι τελείωνε η διαδρομή....τίποτα! -in·de·struc·ti·ble :geek:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669

Αρα να ειμαι ευχαριστημενος με τα 802 μου.......τα χρυσα μου.....υπερευαισθητα ειναι κατα βαθος σε σχεση με μερικων μερικων!!!!!!!:laugh:

Reaction score
4.780
καλα ειναι βρε τα δικα σου μην αγχωνεσαι !!!
πολλα ρευματα ρουφανε μονο τα τιμημενα ...

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.635

Πόσες ίντσες πηνίο έχει το mid woofer του 20 , ρε γιάννη?
Και 4 , να έχει , πάνω απο 600-700 wrms και πολλά λεω , δεν μπορεί να φάει. Ειδικά το 20 που είναι δίδρομο. Καλά για το tweeter δεν το συζητάμε γιατί πάνω απο 30 w και πολλά λεω , θα γίνει ψητό στην σούβλα.Μια παλιά παροιμία λέει , τα watts δεν είναι στραγάλια.Αμα ήταν θα ήμασταν όλοι πλούσιοι έμποροι ξηροκαρπίων.
Eδω http://www.mhennessy1.f9.co.uk/atc/
Λέει για 100 εως 300watts amplification. Πιο λογικό. Βtw 3 ίντσες πηνίο έχει.

Reaction score
1.765

Αρα να ειμαι ευχαριστημενος με τα 802 μου.......τα χρυσα μου.....υπερευαισθητα ειναι κατα βαθος σε σχεση με μερικων μερικων!!!!!!!:laugh:
ουτε του παπα να μην το πεις.τουλαχιστον εσενα ειναι λιγο ευαισθητα και ας τραβανε ρευμα.θυμαμαι κατι εποχες με class ab διενισχυση και σε καθε μποτια χαμηλωναν τα φωτα.:lol:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.635

ουτε του παπα να μην το πεις.τουλαχιστον εσενα ειναι λιγο ευαισθητα και ας τραβανε ρευμα.θυμαμαι κατι εποχες με class ab διενισχυση και σε καθε μποτια χαμηλωναν τα φωτα.:lol:
Αυτά συμβαίνουν όταν παίρνεις απο απλές γραμμές απο τον πίνακα. Τράβα μια γραμμή 3χ4 , να είσαι αρχοντας , με 20άρα ασφάλεια, η ακόμα και 25.

Y

Yiannis_B

Guest

Πόσες ίντσες πηνίο έχει το mid woofer του 20 , ρε γιάννη?
Και 4 , να έχει , πάνω απο 600-700 wrms και πολλά λεω , δεν μπορεί να φάει. Ειδικά το 20 που είναι δίδρομο. Καλά για το tweeter δεν το συζητάμε γιατί πάνω απο 30 w και πολλά λεω , θα γίνει ψητό στην σούβλα.Μια παλιά παροιμία λέει , τα watts δεν είναι στραγάλια.Αμα ήταν θα ήμασταν όλοι πλούσιοι έμποροι ξηροκαρπίων.
Eδω http://www.mhennessy1.f9.co.uk/atc/
Λέει για 100 εως 300watts amplification. Πιο λογικό. Βtw 3 ίντσες πηνίο έχει.
If a 100 Watt amplifier is adequate for a speaker with 91 dB sensitivity, you need a 400 watt amplifier for a speaker with only 85 dB sensitivity. Put together inefficient small-diameter woofers with adequate baffle step compensation and you have a recipe for a speaker with small net efficiency, often less than 85 dB.

Τα 20ρια είναι 82db....

Y

Yiannis_B

Guest

Αυτά συμβαίνουν όταν παίρνεις απο απλές γραμμές απο τον πίνακα. Τράβα μια γραμμή 3χ4 , να είσαι αρχοντας , με 20άρα ασφάλεια, η ακόμα και 25.
If capacitors act as a power supply reservoir for an amp, will power cords,receptacles, dedicated lines, or power conditioners really do anything since they are before the caps Is there science behind this?

The amplifier power supply draws almost all of its current from the a.c. line onlyduring the short time interval at the top and bottom of the sine wave when the rectifiers are conducting. This time interval may only be 10 percent of the total cycle.

An amplifier drawing an average of 200 Watts from the 120V line, or about 1.7 amps average, will actually be pulling that current in 0.8 ms bursts on the order of 11.8 amps twice each cycle. This means we'd like to keep theTOTAL a.c. line resistance low, not just that of the six-foot power cord. It is not unusual in a house with 14 AWG Romex to see an a.c. line impedance of as much as an Ohm at the outlet. Try it yourself and plug a 1200 Watt hair dryer into your outlet and measure how much theline voltage drops under this "10-Amp" load. Thus, when your amp demands a burstof 12 Amps from a nominal 120V line with an impedance of one Ohm, you'll lose about 12 volts at the peak, or about 10% of your supply voltage. Since power goes as the square of voltage, the peak output power capability of your amp will drop 20% as compared to a perfect 120V line voltage source. This sounds bad, but the simplest cure is to use a slightly larger power amplifier in the first place. Better house wiring, and maybe a dedicated 10 AWG line to a 20-Amp breaker will helpa lot (much more than a $100 6-ft beefy boutique power cord). If the power supply is well-designed ,fancy power cords, outlets and power conditioners shouldn't matter much. Spend $2.50 on the Home Depot outlet rather than 49 cents, just so it is well-built and provides a good, reliable connection. Getting rid of hash, RF noise and transients on power lines is the job of a power conditioner, not an expensive power cord. Spend $50 on a good power strip with an EMI filter to protect your equipment, and you'll have most of the benefit you need. It is ironic that fancy stuff like this is associated with high-end audio gear, when it can be argued that the cheaply designed, mass-marketed stuff should need it the most. There appears only to be pseudo-science behind power cord marketing. The argument for boutique power cords is far weaker than the argument for boutique speaker cables, and even the latter is on thin ice at times.
:thumbsup:

http://jipihorn.free.fr/Documents/Divers Blog/Cordellinterview.pdf

Reaction score
1.765

ναι εσενα περιμενα να μου το πεις.
με ξεχωριστη γραμμη γινονταν αυτα.

αλλα με 95db ηχεια που να ξερεις εσυ.

Y

Yiannis_B

Guest

Πάρε κατευθείαν από τον μετασχηματιστή διανομής της ΔΕΗ!!!!! Οι γύφτοι πως νομίζεις παίζουν στα πανηγύρια? :roflmao:

Reaction score
1.765

Πάρε κατευθείαν από τον μετασχηματιστή διανομής της ΔΕΗ!!!!! Οι γύφτοι πως νομίζεις παίζουν στα πανηγύρια? :roflmao:
ευτυχως με τους class d λυθηκε το προβλημα.:wink:

Y

Yiannis_B

Guest

Ναι βρε back, ο ένας με 95db, ο άλλος με μονόδρομα 802D, τι ξέρουν αυτοί? :roflmao:

Ξέρεις τι ’ναι να ’χεις τρύπιο παντελόνι
Ξέρεις τι’ναι να σε δέρνει ο χιονιάς
Ξέρεις τι ’ναι να κοιμάσαι σε βαγόνι
Κι’από πάνω να σε να σε μπινελικώνει και ο Ζαπ....:laugh:

Πού θα πάει πού θα πάει πού θα βγει
Θα γυρίσεις και για μας παλιοζωή...

Last edited by a moderator:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.635

[/FONT]

Τα 20ρια είναι 82db....
Ναι καλά , μόνο που δεν λαμβάνει υπ¨'οψην του την ικανότητα πρόσληψης ισχύος του ηχείου.Δλδ θα ρίξει 400wrms σε ενα ηχείο που δεν τα αντέχει κι ότι θέλει ας γίνει? Καλά.

Ναι σίγουρα.

Ναι ρε πειραγμένε δεν το ήξερα να πάρω τίποτα καβουρμάδες με 83db , και να θέλω όλη την ΔΕΗ απο πίσω για να πάρω 110 ψωρό dbιά.

ευτυχως με τους class d λυθηκε το προβλημα.:wink:

Ουουου , ναι σίγουρα λύθηκε. :roflmao:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.635

Οταν ανέβεις Αθήνα , ελα καμιά βόλτα να ακούσεις πόσο ωραία είναι τα συγκεκριμένα 95dbιά με την υψηλή ευαισθησία του τελικού , και με την ταπεινή ισχύ των 300/8, 550/4.

Reaction score
1.765

Οταν ανέβεις Αθήνα , ελα καμιά βόλτα να ακούσεις πόσο ωραία είναι τα συγκεκριμένα 95dbιά με την υψηλή ευαισθησία του τελικού , και με την ταπεινή ισχύ των 300/8, 550/4.
παρομοιος οταν κατεβης κρητη ελα να ακουσης ποσο ωραια ειναι τα Infinity με τους class d που δεν τους εχεις σε υποληψη.

Y

Yiannis_B

Guest

παρομοιος οταν κατεβης κρητη ελα να ακουσης ποσο ωραια ειναι τα Infinity με τους class d που δεν τους εχεις σε υποληψη.
Εγώ θα έρθω! Κάθε καλοκαίρι το τιμάω το νησί! :thumbsup:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.637
Members
38.213
Νεότερο μέλος
koumou57