Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Reaction score
8.905
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Θα με πάρεις μαζί σου στον Βλάση με τα Μοντάνα? Γιατί μου κρατάει μούτρα που με έχει στα όπα-όπα ο άλλος ο βλαμένος. :acute:

Θα φέρω και lagavulin να ακούσουμε τις χ(γ)ριές!
Ναι, Πάρε με τηλέφωνο :newrussian: :neo:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841

Είπε ο Γάιδαρος τον Πετεινό κεφάλα...
Κι εκείνος ετσατίστηκε και τού'ριξε ροχάλα.

Ρε σεις....αυτός ο Λαγκαβούλης ............ΩΡΛ Γεροντολόγος είναι και βοηθάει στις (γ)χροιές ;

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Να ερθεις κυριε Β μας και χωρις τον κυριο Μη μας, τον λαγκαβουλινο μην ξεχασεις ............

Reaction score
8.905
Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Να ερθεις κυριε Β μας και χωρις τον κυριο Μη μας, τον λαγκαβουλινο μην ξεχασεις ............

Εσύ να πας να αγοράσεις κανένα ουίσκι της προκοπής (και όχι από φανάρια / αφορολόγητα :biggrin:) και να αφήσεις τον λαγκαβουλίνο για άλλους...:roflmao:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.523

Απο προενισχυση σκέφτομαι κάτι που απλα να περνάει το σήμα χωρίς να παρεμβαίνει καθολου... Οπως έτσι πρέπει φυσικα να συμπεριφέρεται πραγματικα ενας κορυφαίος ενισχυτής...

Έχω 2 σκέψεις που πιθανόν να ακολουθήσουν και να διατηρήσουν την πραγματικά εκπληκτική καθαρότητα και πιστοτητα των ncore....

Hegel p4a

Bryston BP 26

ATC CA2
Αν έχεις την ευκαιρία, δοκίμασε και τον Wyred4Sound STP-SE. Κάνει αυτό ακριβώς που έκανα bold πιο πάνω. Νομίζω ότι ο Yiannis_B θα συμφωνήσει...:smile::wink:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.409
Re: Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

-6db και πουσαρισμένη Metric δεν είναι και το καλύτερο σενάριο ...
Συμφωνώ. Τα -6db έχουν μείνει από τότε που είχα το weiss (ψηφιακό volume) και ήθελα να έχει μικρό κέρδος ο ενισχυτής για να μη χρειάζεται πολύ ψηφιακό attenuation. Τα jumpers στη δική μου μέτρικ μάλλον θα φύγουν, για δοκιμή το έκανα, φαντάζομαι συμφωνείς και εσύ.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.659
Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Καλυτερα να μας αγορασεις κοκκορια παρα να μας ποτισεις μπυρες .......
ενα δικιο το χει ο ψηλος ετσι......οσο να πεις...

:biggrin::biggrin:

Reaction score
3.332

@wizzy
σε Α-Β τεστ o wyred4sound ήταν πιό ευφωνικός θα το έλεγα και λίγο laid back όχι οτι δεν είναι διάφανος
απλα με τα ομόσταβλα μονομπλόκ δεν μου έκατσε και πάρα πολύ καλά.
( όλα είναι και θέμα ματσαρίσματος)
ο νορβηγός είχε σαφως καλύτερη μουσική σκηνή αλλά εκεί που έσκιζε ήταν στα μικροδυναμικά και έλεγχο - διαχωρισμό οργάνων.

Εγώ θα επέλεγα τον wyred γιάυτό και με κράζει ο Yiannis_B μόνο και μόνο για λόγους συνέργειας με το υπόλοιπο AV setup trigger ht passthrough κτλπ

Καθαρά προσωπική άποψη δεν θέλω να επιρεάσω κανένα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669
Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

εγω?????
τιποτις εγω?
και γουισκι πινω?
:biggrin:

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
390
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Αναλογικο εννοουσα και εγω αλλα εγραψα ψηφιακο .... :cool:
¨Εχει τη σημασία του , γιατί πράγματι πολλά Preamp-DAC έχουν μόνο ψηφιακό

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
390
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Συμφωνώ. Τα -6db έχουν μείνει από τότε που είχα το weiss (ψηφιακό volume) και ήθελα να έχει μικρό κέρδος ο ενισχυτής για να μη χρειάζεται πολύ ψηφιακό attenuation. Τα jumpers στη δική μου μέτρικ μάλλον θα φύγουν, για δοκιμή το έκανα, φαντάζομαι συμφωνείς και εσύ.
Ξεκίνησε απο τα default και θα ακούς πιο καλά, μετά για δοκίμασε και τα ATC στα + 6 και την Metric κανονικά :wink:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Ncore με Hyperion 968 λαλησε στον χώρο, για όσους ξέρουν ο χώρος μου εχει φιλοξένησει τα πάντα και απο όλες τις σχολές.

Ενα έχω να πω... Πλησιάζει το πολυπόθητο τέλος.... Θέλει βέβαια λίγο ψάξιμο, προενισχυση, καλώδια κτλ... Και με τα ρέστα θα κεράσω μπύρες το καλοκαίρακι όταν θα εχει ολοκληρωθεί....:tongue:
Ξεπέρασαν και τον McCormack;

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Απο προενισχυση σκέφτομαι κάτι που απλα να περνάει το σήμα χωρίς να παρεμβαίνει καθολου... Οπως έτσι πρέπει φυσικα να συμπεριφέρεται πραγματικα ενας κορυφαίος ενισχυτής...

Έχω 2 σκέψεις που πιθανόν να ακολουθήσουν και να διατηρήσουν την πραγματικά εκπληκτική καθαρότητα και πιστοτητα των ncore....

Hegel p4a

Bryston BP 26

ATC CA2
Τότε μην πάρεις προενισχυτή.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.069

λαγκαβουλιαστειτε παλικαρια μου, κι εγω μαζι σας!

τελικα ειναι μεγαλος κλεφτης ο μπρουνος, μα ποσο πλουσιος θελει να γινει; τς τς τς

παντως το κοστος των υλικων ειναι αλλη μια παρεξηγημενη ιστορια.

πχ, προσωπικα, με 300 ευρωπουλα και λιγες εργατοωρες - ελαχιστο χρονο ενασχολησης για την κατασκευη, μπορω να εχω σπιτι μου εναν ωραιοτατο ice να παιζει πραγματικα υπεροχα. αντικειμενικα πραγματα, οχι αηδιες περι χροιων, καβλωδιων, ματσαρισματος, βοισινγκ, φουτσας και βουρτσας. Ασε που το κοστολογιο παραμενει προσιτο και για ενεργη 4-ενισχυση, και για κολπα σοβαρα και αντικειμενικα. Επαναλαμβανω, φουτσες και βουρτσες, οξω απ΄την παραγκα...

Αντιθετα, με 3000 ευρωπουλα (που δε θα μου φτανουν, γιατι ξερω απο ¨υλικα¨ και οσα και να εχω ειναι αδυνατο να μου φτανουν) και τραγικα πολλες εργατοωρες, απειρο χρονο ενασχολησης για την κατασκευη, μπορω να εχω σπιτι μου ενα λαμπατερ να φεγγει και να ζεσταινει τα κρυα βραδια του χειμωνα, αλλα να παιζει οπως γουσταρει. Αντικειμενικα πραγματα παλι, μονο που σε αυτο το σεναριο θα με δειτε να ασχολουμαι και με χροιες, και με ματσαρισματα, με καβλωδια και με βουρτσες. Οχι για κανενα μυστηριο λογο, αλλα γιατι απλα δε θα με παιρνει να ΜΗΝ ασχολουμαι...

Θα με αρεσει ετσι οπως θα παιζει αυτο το λαμπατερ, θα εχω ¨αποψη¨, θα σεβομαι την καθε ¨αποψη¨ του καθε χατζηπαπαρα, θα κανω μιτινγκ για καβλωδια, θα γινω επιτελους ακας μεχρι ραχοκοκαλιας (ολγουεις του θερτι, φιφτι περσεντ, κλπ - σλοου δι εγκς, ευκολα μαθαινονται αυτα, σε 2 ωριτσες θα εχω αποστηθισει χιλιαδες χαλιεντοσλογκανς)

τες πα, τι μαθαμε ως εδω; μα τι αλλο, τη σημασια του κοστους των υλικων! χαχαχαχαχαχα

Οποτε, επειδη μερικα πραγματα με τρελαινουν, αφηστε ησυχο τον μπρουνο, ασχετως αν προσωπικα αδιαφορω πληρως για οποιαδηποτε αλλη λυση ενισχυτικων (σε οποιοδηποτε κοστολογιο) περαν των φτηνων ice. Μπορω ανετως να ξοδεψω τεραστια ποσα για το χομπι, αλλα οσον αφορα τα ενισχυτικα, η εμπεριστατωμενη και απολυτως τεκμηριωμενη αποψη μου ειναι ξεκαθαρη, ειναι τα φτηνα ice, τελος.

Και για να ευθυμησουμε, οσον αφορα τα ενκορ, ιδιως τα ακριβοτερα, τα 1200-αρια, δυο λεξεις σας υπεν-θυμιζω συλλαβιστα, αν ειναι να ξοδευετε τα λεφτα σας: κλα-ιν, μα-ιν. Τα νυν νιουμαν, ενεργα ηχεια. Μετα μου λες ενκορ.... μα τα κλα-ιν μα-ιν δεν εχουν ενκορ! χαλια θα παιζουν, ε; α-πα-πα-πα-πα...., καλα, ας πω ανταμ, τους αλλους τους ανιδεους, ουτε καμπινες ηχειων δε μαθαν να κανουν ακομα, ουτε ενκορ δεν εχουν μεσα τους... χαλια μαυρα κι αραχνα... ας πω γκε-ι-θε-ιν οντιο. κωλογερμανικες ενεργες παπαριες, με κεινο τον κωλολοβο στα μπασα, καρδιοειδη και αηδιες, ουτε ενκορ ουτε χροιες, φτου κακα. Κι εκεινες οι ενεργες φτηνο-αηδιες του ζιζικου, οι πρωην του ιχαλτου, μπουρδες, ε; Φυσικα! Που πας μωρη χωρις ενκορ; θες και χροιες τρομαρα σου...

α στα διαλα....

Σας ελλειψα τομαρια; ε; αρρωστες!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα, ενταξει, να μη το κανουμε θεμα, ας αναφωνησουμε ολοι μαζι: ΖΗΤΩ τα ενκορ!!! ΖΗΤΩ!!!

ΥΓ. για το φιλαρακι μου το βλασουκο μας:
ναι μωρη, καλυτερα παιζουν τα ενκορ απο τον κρελ, χαιρω πολυ, χαιροπουλος, απο την χαιροπουλια. επισης, καλυτερα απο τον κρελ παιζουν και τα φτηνα ice, και ποσως με απασχολει η προσωπικη σου ¨αποψη¨ επ΄αυτου - δε σε ρωτησα καν - μην απαντησεις. Τελος, με τα μισα λεφτα απο αυτα που εδωσες για τα ενκορ, θα μπορουσες να ειχες παρει 6 φτηνα ice και να ειχες πεταξει το κρος των σκατοηχειων σου στον καλαθο των αχρηστων και να σου εκανε κρος η ρουφχιανα η μετρικ και να ακουγες καμια 500-αρια φορες καλυτερα απο αυτο που ακους τωρα, επαναλαμβανω, με τα μισα λεφτα, αλλα χωρις ενκορ, με ice, που το πας αυτο; με τι προσωπο να βγεις στην κενωνια; ice-ατο; α-πα-πα-πα-πα... φτου κακα. Ζητω τα ενκορ ρε! Κι εχουμε λεφτα, εμες να΄μαστε καλα και ξερω, καποτε δε θα αντεξεις, θα την κανεις την κουτσουκελα, την τριενισχυση με ενκορ, απλα θα φτυσεις λιγο μπλαντ μεχρι τοτε, αλλα ειπαμε, εισ΄ αρχοντας! χαχαχαχαχα, φιλια βρε τρελοκορινθια μουρλεγκο ενκορου μου εσυ, παλιοζηλιαρογατα (αυτο το τελευταιο ειναι απολυτως δικαιολογημενο, αφου ζηλευεις αφορητα τον ζαπαντη, οτι παιρνει αυτος πας μετα και το ψωνιζεις και συ, πρωτα η μετρικ, μετα ενκορ, ελπιζω τουλαχιστον να κρατηθεις με τον α-βου-γου-δου, ως που θα φτασει μωρη η ζηλια σου δε ξερω...)!

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Που ησουνα τοσες μερες ρε .......
Μηπως εψαχνες νεο υλικο για τον Β ???

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.631
Members
38.211