Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Reaction score
3.332
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

βρε ΕΑΡ
ακόμα ένα Link δεν μασ έχεις δώκει για να βρούμε τα παγάκια online
κάνετο σε παρακαλώ και θέλω να ενισχύσω ένα κεντρικό
ή έστω πμ

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669

λαγκαβουλιαστειτε παλικαρια μου, κι εγω μαζι σας!

τελικα ειναι μεγαλος κλεφτης ο μπρουνος, μα ποσο πλουσιος θελει να γινει; τς τς τς

παντως το κοστος των υλικων ειναι αλλη μια παρεξηγημενη ιστορια.

πχ, προσωπικα, με 300 ευρωπουλα και λιγες εργατοωρες - ελαχιστο χρονο ενασχολησης για την κατασκευη, μπορω να εχω σπιτι μου εναν ωραιοτατο ice να παιζει πραγματικα υπεροχα. αντικειμενικα πραγματα, οχι αηδιες περι χροιων, καβλωδιων, ματσαρισματος, βοισινγκ, φουτσας και βουρτσας. Ασε που το κοστολογιο παραμενει προσιτο και για ενεργη 4-ενισχυση, και για κολπα σοβαρα και αντικειμενικα. Επαναλαμβανω, φουτσες και βουρτσες, οξω απ΄την παραγκα...

Αντιθετα, με 3000 ευρωπουλα (που δε θα μου φτανουν, γιατι ξερω απο ¨υλικα¨ και οσα και να εχω ειναι αδυνατο να μου φτανουν) και τραγικα πολλες εργατοωρες, απειρο χρονο ενασχολησης για την κατασκευη, μπορω να εχω σπιτι μου ενα λαμπατερ να φεγγει και να ζεσταινει τα κρυα βραδια του χειμωνα, αλλα να παιζει οπως γουσταρει. Αντικειμενικα πραγματα παλι, μονο που σε αυτο το σεναριο θα με δειτε να ασχολουμαι και με χροιες, και με ματσαρισματα, με καβλωδια και με βουρτσες. Οχι για κανενα μυστηριο λογο, αλλα γιατι απλα δε θα με παιρνει να ΜΗΝ ασχολουμαι...

Θα με αρεσει ετσι οπως θα παιζει αυτο το λαμπατερ, θα εχω ¨αποψη¨, θα σεβομαι την καθε ¨αποψη¨ του καθε χατζηπαπαρα, θα κανω μιτινγκ για καβλωδια, θα γινω επιτελους ακας μεχρι ραχοκοκαλιας (ολγουεις του θερτι, φιφτι περσεντ, κλπ - σλοου δι εγκς, ευκολα μαθαινονται αυτα, σε 2 ωριτσες θα εχω αποστηθισει χιλιαδες χαλιεντοσλογκανς)

τες πα, τι μαθαμε ως εδω; μα τι αλλο, τη σημασια του κοστους των υλικων! χαχαχαχαχαχα

Οποτε, επειδη μερικα πραγματα με τρελαινουν, αφηστε ησυχο τον μπρουνο, ασχετως αν προσωπικα αδιαφορω πληρως για οποιαδηποτε αλλη λυση ενισχυτικων (σε οποιοδηποτε κοστολογιο) περαν των φτηνων ice. Μπορω ανετως να ξοδεψω τεραστια ποσα για το χομπι, αλλα οσον αφορα τα ενισχυτικα, η εμπεριστατωμενη και απολυτως τεκμηριωμενη αποψη μου ειναι ξεκαθαρη, ειναι τα φτηνα ice, τελος.

Και για να ευθυμησουμε, οσον αφορα τα ενκορ, ιδιως τα ακριβοτερα, τα 1200-αρια, δυο λεξεις σας υπεν-θυμιζω συλλαβιστα, αν ειναι να ξοδευετε τα λεφτα σας: κλα-ιν, μα-ιν. Τα νυν νιουμαν, ενεργα ηχεια. Μετα μου λες ενκορ.... μα τα κλα-ιν μα-ιν δεν εχουν ενκορ! χαλια θα παιζουν, ε; α-πα-πα-πα-πα...., καλα, ας πω ανταμ, τους αλλους τους ανιδεους, ουτε καμπινες ηχειων δε μαθαν να κανουν ακομα, ουτε ενκορ δεν εχουν μεσα τους... χαλια μαυρα κι αραχνα... ας πω γκε-ι-θε-ιν οντιο. κωλογερμανικες ενεργες παπαριες, με κεινο τον κωλολοβο στα μπασα, καρδιοειδη και αηδιες, ουτε ενκορ ουτε χροιες, φτου κακα. Κι εκεινες οι ενεργες φτηνο-αηδιες του ζιζικου, οι πρωην του ιχαλτου, μπουρδες, ε; Φυσικα! Που πας μωρη χωρις ενκορ; θες και χροιες τρομαρα σου...

α στα διαλα....

Σας ελλειψα τομαρια; ε; αρρωστες!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα, ενταξει, να μη το κανουμε θεμα, ας αναφωνησουμε ολοι μαζι: ΖΗΤΩ τα ενκορ!!! ΖΗΤΩ!!!

ΥΓ. για το φιλαρακι μου το βλασουκο μας:
ναι μωρη, καλυτερα παιζουν τα ενκορ απο τον κρελ, χαιρω πολυ, χαιροπουλος, απο την χαιροπουλια. επισης, καλυτερα απο τον κρελ παιζουν και τα φτηνα ice, και ποσως με απασχολει η προσωπικη σου ¨αποψη¨ επ΄αυτου - δε σε ρωτησα καν - μην απαντησεις. Τελος, με τα μισα λεφτα απο αυτα που εδωσες για τα ενκορ, θα μπορουσες να ειχες παρει 6 φτηνα ice και να ειχες πεταξει το κρος των σκατοηχειων σου στον καλαθο των αχρηστων και να σου εκανε κρος η ρουφχιανα η μετρικ και να ακουγες καμια 500-αρια φορες καλυτερα απο αυτο που ακους τωρα, επαναλαμβανω, με τα μισα λεφτα, αλλα χωρις ενκορ, με ice, που το πας αυτο; με τι προσωπο να βγεις στην κενωνια; ice-ατο; α-πα-πα-πα-πα... φτου κακα. Ζητω τα ενκορ ρε! Κι εχουμε λεφτα, εμες να΄μαστε καλα και ξερω, καποτε δε θα αντεξεις, θα την κανεις την κουτσουκελα, την τριενισχυση με ενκορ, απλα θα φτυσεις λιγο μπλαντ μεχρι τοτε, αλλα ειπαμε, εισ΄ αρχοντας! χαχαχαχαχα, φιλια βρε τρελοκορινθια μουρλεγκο ενκορου μου εσυ, παλιοζηλιαρογατα (αυτο το τελευταιο ειναι απολυτως δικαιολογημενο, αφου ζηλευεις αφορητα τον ζαπαντη, οτι παιρνει αυτος πας μετα και το ψωνιζεις και συ, πρωτα η μετρικ, μετα ενκορ, ελπιζω τουλαχιστον να κρατηθεις με τον α-βου-γου-δου, ως που θα φτασει μωρη η ζηλια σου δε ξερω...)!

Α Ν Τ Ε ----- Γ:fuckyou:Μ:fuckyou:ΣΟΥ----- ΡΕ !!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669

ΕΑΡ............................στης 19 Απριλιου παλιολινατσα.......θα με πας για φαι σε κουτουκι ζορικο στην Σαλλονικα.........ενταξει μωρη γαλοτσα κουφη??????

Θα παμε και στον Κοτσιδη με τις αλλες τις τρελλες απο το αλλο το τσαρδι για ακροαση.......οκ?

:laugh:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.659
ελα ελα σε περιμενουμε, φερε ν ακουσουμε και κοκορια και θα σε στρωσουμε με το γιατρο...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.095

Φτου ρε π0ύsτη μου, ξαναγράφει...:mad:

:biggrin:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Που'σαι μωρή; :biggrin:

Θα συμπαθούσα κι εγώ τα ICE (ειδικά η τελευταία γενιά είναι εξαιρετική), εαν υπήρχε επίσημη διάθεση των modules από την B&O.
Δυστυχώς όμως δίνει αυστηρά σε ΟΕΜ - κι ό,τι κομμάτια έχουν πέσει στα χέρια μας γνωρίζεις ότι προέρχονται από πλάγιες οδούς και με 0 υποστήριξη αν χαλάσει κάποιο ή, έστω, πέσεις σε ελαττωματικό κομμάτι - ναι, συμβαίνουν κι αυτά, ενώ υπάρχουν και πολλοί "κουλοί" που θα καταφέρουν να τα κάψουν.
Άρα, προσωπικά, δεν μπορώ να τα προτείνω ανεπιφύλακτα.

Αντί να παρακαλαώ τον κάθε π@π@ρα ΟΕΜ πελάτη της B&O να μου πουλήσει στη ζούλα μοντούλες ICE, λοιπόν, προτιμώ να στηρίξω έναν ταλαντούχο σχεδιαστή όπως ο Bruno, έναν άνθρωπο με απίστευτες γνώσεις και, θεωρώ, υποδειγματική νοοτροπία στο θέμα υψηλή πιστότητα.
Επιπλέον ειμαι ήσυχος ότι έχω - αχρείαστο να'ναι - support μέχρι αηδίας από την Hypex.
Το ότι αγοράζω τους αντικειμενικά καλύτερους ενισχυτές που αντέχει η τσέπη μου ανεξαρτήτως τάξης λειτουργίας είναι, απλά, το κερασάκι στην τούρτα.

Άσε που εγώ θέλω ~600-800 για να φτιάξω 2 κανάλια ICE και με παραπάνω προσωπική εργασία σε σχέση με τα plug and play Hypex - γνωρίζεις τα κολλήματά μου.. ;p

E, για όλα τα παραπάνω, γιατρέ μας, δίνω άνετα τα 4-5 κατοστάρικα extra που ζητάει ένα ζευγάρι NCore.
Στα 6 κανάλια, δε, όπως τα σχεδιάζω, τη διαφορά κόστους σε σχέση με τα ICE την έχω υπολογίσει στα ~1000. Με τις τωρινές τιμές των ICE στη "μαύρη", μπορεί να είναι και λιγότερο...
Όπως και να έχει, ας πούμε διαφορά ίση με 20 εκατοστά - με το συμπάθειο - καλώδιο από αυτά που αγόραζες κάποτε. :tongue:
Προσωπικά το θεωρώ αποδεκτό "price premium".

Btw, είσαι σίγουρος ότι κανείς από αυτούς που αναφέρεις δεν φοράει UCD στα ενεργά της; :cool:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

λαγκαβουλιαστειτε παλικαρια μου, κι εγω μαζι σας!

τελικα ειναι μεγαλος κλεφτης ο μπρουνος, μα ποσο πλουσιος θελει να γινει; τς τς τς

παντως το κοστος των υλικων ειναι αλλη μια παρεξηγημενη ιστορια.

πχ, προσωπικα, με 300 ευρωπουλα και λιγες εργατοωρες - ελαχιστο χρονο ενασχολησης για την κατασκευη, μπορω να εχω σπιτι μου εναν ωραιοτατο ice να παιζει πραγματικα υπεροχα. αντικειμενικα πραγματα, οχι αηδιες περι χροιων, καβλωδιων, ματσαρισματος, βοισινγκ, φουτσας και βουρτσας. Ασε που το κοστολογιο παραμενει προσιτο και για ενεργη 4-ενισχυση, και για κολπα σοβαρα και αντικειμενικα. Επαναλαμβανω, φουτσες και βουρτσες, οξω απ΄την παραγκα...

Αντιθετα, με 3000 ευρωπουλα (που δε θα μου φτανουν, γιατι ξερω απο ¨υλικα¨ και οσα και να εχω ειναι αδυνατο να μου φτανουν) και τραγικα πολλες εργατοωρες, απειρο χρονο ενασχολησης για την κατασκευη, μπορω να εχω σπιτι μου ενα λαμπατερ να φεγγει και να ζεσταινει τα κρυα βραδια του χειμωνα, αλλα να παιζει οπως γουσταρει. Αντικειμενικα πραγματα παλι, μονο που σε αυτο το σεναριο θα με δειτε να ασχολουμαι και με χροιες, και με ματσαρισματα, με καβλωδια και με βουρτσες. Οχι για κανενα μυστηριο λογο, αλλα γιατι απλα δε θα με παιρνει να ΜΗΝ ασχολουμαι...

Θα με αρεσει ετσι οπως θα παιζει αυτο το λαμπατερ, θα εχω ¨αποψη¨, θα σεβομαι την καθε ¨αποψη¨ του καθε χατζηπαπαρα, θα κανω μιτινγκ για καβλωδια, θα γινω επιτελους ακας μεχρι ραχοκοκαλιας (ολγουεις του θερτι, φιφτι περσεντ, κλπ - σλοου δι εγκς, ευκολα μαθαινονται αυτα, σε 2 ωριτσες θα εχω αποστηθισει χιλιαδες χαλιεντοσλογκανς)

τες πα, τι μαθαμε ως εδω; μα τι αλλο, τη σημασια του κοστους των υλικων! χαχαχαχαχαχα

Οποτε, επειδη μερικα πραγματα με τρελαινουν, αφηστε ησυχο τον μπρουνο, ασχετως αν προσωπικα αδιαφορω πληρως για οποιαδηποτε αλλη λυση ενισχυτικων (σε οποιοδηποτε κοστολογιο) περαν των φτηνων ice. Μπορω ανετως να ξοδεψω τεραστια ποσα για το χομπι, αλλα οσον αφορα τα ενισχυτικα, η εμπεριστατωμενη και απολυτως τεκμηριωμενη αποψη μου ειναι ξεκαθαρη, ειναι τα φτηνα ice, τελος.

...
:thumbsup: :hi:

...

ΥΓ. για το φιλαρακι μου το βλασουκο μας:
ναι μωρη, καλυτερα παιζουν τα ενκορ απο τον κρελ, χαιρω πολυ, χαιροπουλος, απο την χαιροπουλια. επισης, καλυτερα απο τον κρελ παιζουν και τα φτηνα ice, και ποσως με απασχολει η προσωπικη σου ¨αποψη¨ επ΄αυτου - δε σε ρωτησα καν - μην απαντησεις. Τελος, με τα μισα λεφτα απο αυτα που εδωσες για τα ενκορ, θα μπορουσες να ειχες παρει 6 φτηνα ice και να ειχες πεταξει το κρος των σκατοηχειων σου στον καλαθο των αχρηστων και να σου εκανε κρος η ρουφχιανα η μετρικ και να ακουγες καμια 500-αρια φορες καλυτερα απο αυτο που ακους τωρα, επαναλαμβανω, με τα μισα λεφτα, αλλα χωρις ενκορ, με ice, που το πας αυτο; με τι προσωπο να βγεις στην κενωνια; ice-ατο; α-πα-πα-πα-πα... φτου κακα. Ζητω τα ενκορ ρε! Κι εχουμε λεφτα, εμες να΄μαστε καλα και ξερω, καποτε δε θα αντεξεις, θα την κανεις την κουτσουκελα, την τριενισχυση με ενκορ, απλα θα φτυσεις λιγο μπλαντ μεχρι τοτε, αλλα ειπαμε, εισ΄ αρχοντας! χαχαχαχαχα, φιλια βρε τρελοκορινθια μουρλεγκο ενκορου μου εσυ, παλιοζηλιαρογατα (αυτο το τελευταιο ειναι απολυτως δικαιολογημενο, αφου ζηλευεις αφορητα τον ζαπαντη, οτι παιρνει αυτος πας μετα και το ψωνιζεις και συ, πρωτα η μετρικ, μετα ενκορ, ελπιζω τουλαχιστον να κρατηθεις με τον α-βου-γου-δου, ως που θα φτασει μωρη η ζηλια σου δε ξερω...)!
Άμα θέλει να του κόψω τη "βούρτσα"...

Με τον α-βου-γου-δου δεν παίζουμε! :mad:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

...

Btw, είσαι σίγουρος ότι κανείς από αυτούς που αναφέρεις δεν φοράει UCD στα ενεργά της; :cool:
Η Adam παλιότερα τουλάχιστον (όταν πήρα τα P-22 που πρέπει κάπχια στιγμή να πουλήσω μπας και μπορέσω να ξεκινήσω τα δικά μου) νομίζω πως ήταν από τους (πρώτους) πελάτες της Hypex.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.409
Άντε να βγάλει αντικαταστάτη του beolab 5 η Β&Ο, να δούμε πως θα ανακατευτεί η τράπουλα. 10 χρόνια πέρασαν...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669

Σωστά μωρό μου! :sneaky:
Γεμησε ο τοπος......ντιγκινταγκες!!!!!!!!!!!!:tongue:

WMCA.......οπως λεγανε και οι Βιλατζ πιπολε......

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Γεμησε ο τοπος......ντιγκινταγκες!!!!!!!!!!!!:tongue:

WMCA.......οπως λεγανε και οι Βιλατζ πιπολε......
YMCA βρε!

[YOUTUBE]CS9OO0S5w2k[/YOUTUBE]

Και, για τους πιο macho: :roflmao:

Macho Man

[YOUTUBE]AO43p2Wqc08[/YOUTUBE]

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Στα θετικά τους ότι είναι μικρά και δεν χρειάζοντα εξαερισμό.

Θα είχε ενδιαφέρον ένα ATC SCM11 με ενσωματωμένους τους class D και ενεργό cross.

Να βάλεις στην πλάτη του ηχείου (αν χωράνε και μέσα ακόμη καλύτερα) κάτι τέτοιο δηλαδή:

SMPS600+NC400+UcD180HG+24 dB/Octave 2 Way Linkwitz-Riley Electronic Crossover

http://sound.westhost.com/project09.htm

Θα ήταν επιτυχημένος συνδιασμός? To cross θα μπορούσε με μια τοπική σταθεροποίηση να πάρει από το SMPS600?

Mήπως για το tweeter, κάποιος μικρός με ολοκληρωμένο LM θα ήταν καλύτερος?

To κόστος θα ήταν περίπου 1800 Eur, όσο ένας τελικός ATC P1.
Εδώ είσαι:
http://www.moosaudio.com/

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841

Γεμίσαμε κρυφές και λαθραναγνώστες πάλι......:rolleyes:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669

Παντως και τα WBTια τους πανε μπαμ.......

http://

Με τα Χιτατσια καρφωμενα και .....κολασηηηηηηηηη!!!!!!!

http://

Reaction score
8.905

μπορω να εχω σπιτι μου εναν ωραιοτατο ice να παιζει πραγματικα υπεροχα. αντικειμενικα πραγματα, οχι αηδιες περι χροιων, καβλωδιων...., ...θα κανω μιτινγκ για καβλωδια...,
Που είναι οι κότες :whistling: με τα 30 εκατοστά (που άκουγαν διαφορές).... να σχολιάσουν τα λεγόμενα του Κώστα! :biggrin:

Σας ελλειψα τομαρια....

Για πάρτι σου αφιερωμένο... και πως να κάνεις τα καβλώδια σου να φαίνονται σέξι!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.631
Members
38.211
Νεότερο μέλος
Atomkinder