Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
=Σα δε ντρεπεστε ολοι σας. Εχετε ξεφυυυυυει..........
... Μια μετάφραση θα βοηθούσε...
λαγκαβουλιαστειτε παλικαρια μου, κι εγω μαζι σας!
τελικα ειναι μεγαλος κλεφτης ο μπρουνος, μα ποσο πλουσιος θελει να γινει; τς τς τς
παντως το κοστος των υλικων ειναι αλλη μια παρεξηγημενη ιστορια.
πχ, προσωπικα, με 300 ευρωπουλα και λιγες εργατοωρες - ελαχιστο χρονο ενασχολησης για την κατασκευη, μπορω να εχω σπιτι μου εναν ωραιοτατο ice να παιζει πραγματικα υπεροχα. αντικειμενικα πραγματα, οχι αηδιες περι χροιων, καβλωδιων, ματσαρισματος, βοισινγκ, φουτσας και βουρτσας. Ασε που το κοστολογιο παραμενει προσιτο και για ενεργη 4-ενισχυση, και για κολπα σοβαρα και αντικειμενικα. Επαναλαμβανω, φουτσες και βουρτσες, οξω απ΄την παραγκα...
Αντιθετα, με 3000 ευρωπουλα (που δε θα μου φτανουν, γιατι ξερω απο ¨υλικα¨ και οσα και να εχω ειναι αδυνατο να μου φτανουν) και τραγικα πολλες εργατοωρες, απειρο χρονο ενασχολησης για την κατασκευη, μπορω να εχω σπιτι μου ενα λαμπατερ να φεγγει και να ζεσταινει τα κρυα βραδια του χειμωνα, αλλα να παιζει οπως γουσταρει. Αντικειμενικα πραγματα παλι, μονο που σε αυτο το σεναριο θα με δειτε να ασχολουμαι και με χροιες, και με ματσαρισματα, με καβλωδια και με βουρτσες. Οχι για κανενα μυστηριο λογο, αλλα γιατι απλα δε θα με παιρνει να ΜΗΝ ασχολουμαι...
Θα με αρεσει ετσι οπως θα παιζει αυτο το λαμπατερ, θα εχω ¨αποψη¨, θα σεβομαι την καθε ¨αποψη¨ του καθε χατζηπαπαρα, θα κανω μιτινγκ για καβλωδια, θα γινω επιτελους ακας μεχρι ραχοκοκαλιας (ολγουεις του θερτι, φιφτι περσεντ, κλπ - σλοου δι εγκς, ευκολα μαθαινονται αυτα, σε 2 ωριτσες θα εχω αποστηθισει χιλιαδες χαλιεντοσλογκανς)
τες πα, τι μαθαμε ως εδω; μα τι αλλο, τη σημασια του κοστους των υλικων! χαχαχαχαχαχα
Οποτε, επειδη μερικα πραγματα με τρελαινουν, αφηστε ησυχο τον μπρουνο, ασχετως αν προσωπικα αδιαφορω πληρως για οποιαδηποτε αλλη λυση ενισχυτικων (σε οποιοδηποτε κοστολογιο) περαν των φτηνων ice. Μπορω ανετως να ξοδεψω τεραστια ποσα για το χομπι, αλλα οσον αφορα τα ενισχυτικα, η εμπεριστατωμενη και απολυτως τεκμηριωμενη αποψη μου ειναι ξεκαθαρη, ειναι τα φτηνα ice, τελος.
Και για να ευθυμησουμε, οσον αφορα τα ενκορ, ιδιως τα ακριβοτερα, τα 1200-αρια, δυο λεξεις σας υπεν-θυμιζω συλλαβιστα, αν ειναι να ξοδευετε τα λεφτα σας: κλα-ιν, μα-ιν. Τα νυν νιουμαν, ενεργα ηχεια. Μετα μου λες ενκορ.... μα τα κλα-ιν μα-ιν δεν εχουν ενκορ! χαλια θα παιζουν, ε; α-πα-πα-πα-πα...., καλα, ας πω ανταμ, τους αλλους τους ανιδεους, ουτε καμπινες ηχειων δε μαθαν να κανουν ακομα, ουτε ενκορ δεν εχουν μεσα τους... χαλια μαυρα κι αραχνα... ας πω γκε-ι-θε-ιν οντιο. κωλογερμανικες ενεργες παπαριες, με κεινο τον κωλολοβο στα μπασα, καρδιοειδη και αηδιες, ουτε ενκορ ουτε χροιες, φτου κακα. Κι εκεινες οι ενεργες φτηνο-αηδιες του ζιζικου, οι πρωην του ιχαλτου, μπουρδες, ε; Φυσικα! Που πας μωρη χωρις ενκορ; θες και χροιες τρομαρα σου...
α στα διαλα....
Σας ελλειψα τομαρια; ε; αρρωστες!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα, ενταξει, να μη το κανουμε θεμα, ας αναφωνησουμε ολοι μαζι: ΖΗΤΩ τα ενκορ!!! ΖΗΤΩ!!!
ΥΓ. για το φιλαρακι μου το βλασουκο μας:
ναι μωρη, καλυτερα παιζουν τα ενκορ απο τον κρελ, χαιρω πολυ, χαιροπουλος, απο την χαιροπουλια. επισης, καλυτερα απο τον κρελ παιζουν και τα φτηνα ice, και ποσως με απασχολει η προσωπικη σου ¨αποψη¨ επ΄αυτου - δε σε ρωτησα καν - μην απαντησεις. Τελος, με τα μισα λεφτα απο αυτα που εδωσες για τα ενκορ, θα μπορουσες να ειχες παρει 6 φτηνα ice και να ειχες πεταξει το κρος των σκατοηχειων σου στον καλαθο των αχρηστων και να σου εκανε κρος η ρουφχιανα η μετρικ και να ακουγες καμια 500-αρια φορες καλυτερα απο αυτο που ακους τωρα, επαναλαμβανω, με τα μισα λεφτα, αλλα χωρις ενκορ, με ice, που το πας αυτο; με τι προσωπο να βγεις στην κενωνια; ice-ατο; α-πα-πα-πα-πα... φτου κακα. Ζητω τα ενκορ ρε! Κι εχουμε λεφτα, εμες να΄μαστε καλα και ξερω, καποτε δε θα αντεξεις, θα την κανεις την κουτσουκελα, την τριενισχυση με ενκορ, απλα θα φτυσεις λιγο μπλαντ μεχρι τοτε, αλλα ειπαμε, εισ΄ αρχοντας! χαχαχαχαχα, φιλια βρε τρελοκορινθια μουρλεγκο ενκορου μου εσυ, παλιοζηλιαρογατα (αυτο το τελευταιο ειναι απολυτως δικαιολογημενο, αφου ζηλευεις αφορητα τον ζαπαντη, οτι παιρνει αυτος πας μετα και το ψωνιζεις και συ, πρωτα η μετρικ, μετα ενκορ, ελπιζω τουλαχιστον να κρατηθεις με τον α-βου-γου-δου, ως που θα φτασει μωρη η ζηλια σου δε ξερω...)!
Μια μετάφραση θα βοηθούσε...
Οι τύποι γ@μησαν...Εδώ είσαι:
http://www.moosaudio.com/
Ωραίες ερωτήσεις!να σε ρωτησω κατι?
σου ΑΡΕΣΟΥΝ τα ICE?
υπαρχει κατι που ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ περισσοτερο?
ακους διαφορες μεταξυ hypex και ice?
ποιο σου ΑΡΕΣΕΙ περισσοτερο?
Δηλαδή, πέφτει ρε παιδί μου πολύ επικέντρωση στο δέντρο, έστω κι αν αυτό το "δέντρο" λέγεται ενκορ και όντως αξίζει της προσοχής μας, αλλά δυστυχώς χάνεται το δάσος, αλλού είναι το δάσος...Αν πετάξεις με το συμπάθιο την EMU για κάτι σοβαρότερο, θα ακούσεις μεγαλύτερη διαφορά απο ότι με τα ncore
ναι, πολλοί τα "παίρνουν" από μένα! χαχαχαχαχαχαχαΑπό την απάντηση του Cordelll που πόσταρα τελευταία, είναι φανερό ότι "τα παίρνει" από τον EAR...
Aντε βρε ΕΑΡ αποψε........ωραια λοιπον ......εχω 6 κοκορια του φιλου μας του Μπρουνου και θελω να κανω ενεργη πολυενισχυση στα 802 μου......οκ ..αυτο μου το προτειναν και μεσα στην Μπινταμπλουγιου λεγοντας μου οτι τα καλλιτερα ενισχυτικα του πλανητη να εχεις το 70% του ηχειου σου θα ακουσεις!!!!
Η κυρια αρωτηξης μου ειναι ........ποιος θα μου ρυθμησει την Μετρικουλα μου?
Θα ερθεις απο Κορινθο μερια να τα μαστορεψουμε μιας και εγω δεν κατεω τιποτις επι του θεματος?
εδω σε θελω μαστορα............μην μου πεις να κατσω να διαβασω πως γινεται γιατι προτιμω να διαβαζω για εμφυτευματολογια και προσθετικες αποκαταστασεις μετα απο κρανιακες οστικες επεμβασεις (που βγαζω και καναν φραγκο και ταιζω και την οικογενεια)παρα να χασω τον μπουσουλα με θεματα που δεν γνωριζω!!!!!!!
Αντε λοιπον και τα πηραμε.....αντε και καταργω το κροςς........αντε και βγαζω τα καλωδια των 8 μοναδων των ηχειων μου εξω να κρεμοντ.....αντε και γουσταρω με χιλια να το κανομεν ........σε αρωτω...ποιος αγαπητος cariolis θα μου τα σεταρει χωρις να τα καψω?Υπευθυνα ομως ανευ πειραματισμων βεβαιως βεβαιως!!!!!!!!
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????//
Αμα παψει να με τρωει θα αρχισω να ανησυχω.........σε τρωει ο κώλος σου παλι κρελλοκορινθιε....
Κοιτα κακομοιρη μου μην παρουμε καμια φωτια και τρεχουμε..........θα μας κοψει τις τσουνες η κυρα Βλασενα.........Εγώ θα στα φέρω ρε καρι@λη! Και ότι καεί θα στο πλερώσω προκαταβολικά! Λες και διακινδυνεύεται το σύμπαν!
Από χαρλεάς κατάντησες κότα! Να το κοιτάξεις....Κοιτα κακομοιρη μου μην παρουμε καμια φωτια και τρεχουμε..........θα μας κοψει τις τσουνες η κυρα Βλασενα.........