Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Reaction score
8.905
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Και σε άλλη στάση... όπως λέμε.... για να μην μπερδεύεις τα κανάλια... :roflmao:

Να τις βάλεις πριν τις μπόρνες....:cool:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Σα δε ντρεπεστε ολοι σας. Εχετε ξεφυυυυυει.......... :devilish: :thumbsdown: :frown: :roflmao:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

να σε ρωτησω κατι?
σου ΑΡΕΣΟΥΝ τα ICE?
υπαρχει κατι που ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ περισσοτερο?
ακους διαφορες μεταξυ hypex και ice?
ποιο σου ΑΡΕΣΕΙ περισσοτερο?

λαγκαβουλιαστειτε παλικαρια μου, κι εγω μαζι σας!

τελικα ειναι μεγαλος κλεφτης ο μπρουνος, μα ποσο πλουσιος θελει να γινει; τς τς τς

παντως το κοστος των υλικων ειναι αλλη μια παρεξηγημενη ιστορια.

πχ, προσωπικα, με 300 ευρωπουλα και λιγες εργατοωρες - ελαχιστο χρονο ενασχολησης για την κατασκευη, μπορω να εχω σπιτι μου εναν ωραιοτατο ice να παιζει πραγματικα υπεροχα. αντικειμενικα πραγματα, οχι αηδιες περι χροιων, καβλωδιων, ματσαρισματος, βοισινγκ, φουτσας και βουρτσας. Ασε που το κοστολογιο παραμενει προσιτο και για ενεργη 4-ενισχυση, και για κολπα σοβαρα και αντικειμενικα. Επαναλαμβανω, φουτσες και βουρτσες, οξω απ΄την παραγκα...

Αντιθετα, με 3000 ευρωπουλα (που δε θα μου φτανουν, γιατι ξερω απο ¨υλικα¨ και οσα και να εχω ειναι αδυνατο να μου φτανουν) και τραγικα πολλες εργατοωρες, απειρο χρονο ενασχολησης για την κατασκευη, μπορω να εχω σπιτι μου ενα λαμπατερ να φεγγει και να ζεσταινει τα κρυα βραδια του χειμωνα, αλλα να παιζει οπως γουσταρει. Αντικειμενικα πραγματα παλι, μονο που σε αυτο το σεναριο θα με δειτε να ασχολουμαι και με χροιες, και με ματσαρισματα, με καβλωδια και με βουρτσες. Οχι για κανενα μυστηριο λογο, αλλα γιατι απλα δε θα με παιρνει να ΜΗΝ ασχολουμαι...

Θα με αρεσει ετσι οπως θα παιζει αυτο το λαμπατερ, θα εχω ¨αποψη¨, θα σεβομαι την καθε ¨αποψη¨ του καθε χατζηπαπαρα, θα κανω μιτινγκ για καβλωδια, θα γινω επιτελους ακας μεχρι ραχοκοκαλιας (ολγουεις του θερτι, φιφτι περσεντ, κλπ - σλοου δι εγκς, ευκολα μαθαινονται αυτα, σε 2 ωριτσες θα εχω αποστηθισει χιλιαδες χαλιεντοσλογκανς)

τες πα, τι μαθαμε ως εδω; μα τι αλλο, τη σημασια του κοστους των υλικων! χαχαχαχαχαχα

Οποτε, επειδη μερικα πραγματα με τρελαινουν, αφηστε ησυχο τον μπρουνο, ασχετως αν προσωπικα αδιαφορω πληρως για οποιαδηποτε αλλη λυση ενισχυτικων (σε οποιοδηποτε κοστολογιο) περαν των φτηνων ice. Μπορω ανετως να ξοδεψω τεραστια ποσα για το χομπι, αλλα οσον αφορα τα ενισχυτικα, η εμπεριστατωμενη και απολυτως τεκμηριωμενη αποψη μου ειναι ξεκαθαρη, ειναι τα φτηνα ice, τελος.

Και για να ευθυμησουμε, οσον αφορα τα ενκορ, ιδιως τα ακριβοτερα, τα 1200-αρια, δυο λεξεις σας υπεν-θυμιζω συλλαβιστα, αν ειναι να ξοδευετε τα λεφτα σας: κλα-ιν, μα-ιν. Τα νυν νιουμαν, ενεργα ηχεια. Μετα μου λες ενκορ.... μα τα κλα-ιν μα-ιν δεν εχουν ενκορ! χαλια θα παιζουν, ε; α-πα-πα-πα-πα...., καλα, ας πω ανταμ, τους αλλους τους ανιδεους, ουτε καμπινες ηχειων δε μαθαν να κανουν ακομα, ουτε ενκορ δεν εχουν μεσα τους... χαλια μαυρα κι αραχνα... ας πω γκε-ι-θε-ιν οντιο. κωλογερμανικες ενεργες παπαριες, με κεινο τον κωλολοβο στα μπασα, καρδιοειδη και αηδιες, ουτε ενκορ ουτε χροιες, φτου κακα. Κι εκεινες οι ενεργες φτηνο-αηδιες του ζιζικου, οι πρωην του ιχαλτου, μπουρδες, ε; Φυσικα! Που πας μωρη χωρις ενκορ; θες και χροιες τρομαρα σου...

α στα διαλα....

Σας ελλειψα τομαρια; ε; αρρωστες!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα, ενταξει, να μη το κανουμε θεμα, ας αναφωνησουμε ολοι μαζι: ΖΗΤΩ τα ενκορ!!! ΖΗΤΩ!!!

ΥΓ. για το φιλαρακι μου το βλασουκο μας:
ναι μωρη, καλυτερα παιζουν τα ενκορ απο τον κρελ, χαιρω πολυ, χαιροπουλος, απο την χαιροπουλια. επισης, καλυτερα απο τον κρελ παιζουν και τα φτηνα ice, και ποσως με απασχολει η προσωπικη σου ¨αποψη¨ επ΄αυτου - δε σε ρωτησα καν - μην απαντησεις. Τελος, με τα μισα λεφτα απο αυτα που εδωσες για τα ενκορ, θα μπορουσες να ειχες παρει 6 φτηνα ice και να ειχες πεταξει το κρος των σκατοηχειων σου στον καλαθο των αχρηστων και να σου εκανε κρος η ρουφχιανα η μετρικ και να ακουγες καμια 500-αρια φορες καλυτερα απο αυτο που ακους τωρα, επαναλαμβανω, με τα μισα λεφτα, αλλα χωρις ενκορ, με ice, που το πας αυτο; με τι προσωπο να βγεις στην κενωνια; ice-ατο; α-πα-πα-πα-πα... φτου κακα. Ζητω τα ενκορ ρε! Κι εχουμε λεφτα, εμες να΄μαστε καλα και ξερω, καποτε δε θα αντεξεις, θα την κανεις την κουτσουκελα, την τριενισχυση με ενκορ, απλα θα φτυσεις λιγο μπλαντ μεχρι τοτε, αλλα ειπαμε, εισ΄ αρχοντας! χαχαχαχαχα, φιλια βρε τρελοκορινθια μουρλεγκο ενκορου μου εσυ, παλιοζηλιαρογατα (αυτο το τελευταιο ειναι απολυτως δικαιολογημενο, αφου ζηλευεις αφορητα τον ζαπαντη, οτι παιρνει αυτος πας μετα και το ψωνιζεις και συ, πρωτα η μετρικ, μετα ενκορ, ελπιζω τουλαχιστον να κρατηθεις με τον α-βου-γου-δου, ως που θα φτασει μωρη η ζηλια σου δε ξερω...)!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.603

Ψάξε ψάξε δεν θα τον βρείς...... Τον γιατρό..... γιατί και αυτός ψάχνει τον δικό του......:biggrin:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.062
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

να σε ρωτησω κατι?
σου ΑΡΕΣΟΥΝ τα ICE?
υπαρχει κατι που ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ περισσοτερο?
ακους διαφορες μεταξυ hypex και ice?
ποιο σου ΑΡΕΣΕΙ περισσοτερο?
Ωραίες ερωτήσεις! :)
Βέβαια, λείπει μία, αλλά δε πειράζει, θα στην προσθέσω εγώ, οκ? χαχαχαχα

Πάμε λοιπόν.

1. Ναι, τα ICE τελευταίας γενιάς παίζουν καταπληκτικά. Όσες φορές τα άκουσα, δε τους βρίσκω "ψεγάδι". Κανένα ψεγάδι μάλιστα. Μια χαρά είναι παντού, και στο βάθος - διαστάσεις σκηνής, και στην ταχύτητα, και στην τονικότητα, και στην ανάλυση (μίκρο- και μάκρο-) σε όλο το φάσμα, και δε με "ενόχλησε" τίποτα απολύτως, ούτε στα ανώτερα μεσαία που έχω μια (ας πούμε) "ευαισθησία", ούτε στα πρίμα τους, ούτε πουθενά για να μη το ζαλίζω.

2. Ναι. Υπάρχει "κάτι" που μου "αρέσει" περισσότερο. Λεπτομέρειες, παρακάτω.

3. Ακούω διαφορές ανάμεσα σε ο,τιδήποτε. Και για να στο κάνω λιανά, όχι μόνο ανάμεσα σε διαφορετικά ενισχυτικά, αλλά ακούω διαφορές και στους 2 πόντους καλωδίου ρεύματος. Όλα "ακούγονται" ..."διαφορετικά". Ακούω διαφορές εκεί που οι 99 στους 100 δεν ακούν τίποτα. Επιβεβαιωμένα και καρατσεκαρισμένα. Εξ'ου και το "χρυσαυτιάς", "κωσταυτιάς" και τα συναφή, κάποιο από τα οποία μου το "φόρεσε" ο Rdohertης... Το δε ακουόγραμμά μου, αν το δεις, θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ, πρέπει να είμαι πολύ τυχερός εκ γενετής, την κλίμακα στο ακουόγραμμα την έσκισα, ο συμμαθητής μου ο ΩΡΛ-άς έπαθε πλάκα... Οπότε μη ρωτάς αν "ακούω διαφορές".... ξεκόλλα.

4. Μου "αρέσει" περισσότερο από πλευράς ενισχυτικών το τριπάθι. Με διαφορά μάλιστα. Στο παίδεμα της δικής μου υλοποίησης, το μπάσο τους απλά "δεν υπάρχει". Συγκριτικά, πχ, το ICE έχει "μεγαλειώδη κενά", λείπει πράμα. Τα μεσαία δε του τριπαθίου, είναι αλλού. Πιο γλυκά, πιο προβολικά, πιο "γεμάτα", πιο "ψευδο-αληθοφανή", δηλαδή (ξέρω) παραμόρφωση. Είναι στα όρια που τη συγχωρώ, την ανέχομαι. Ξέρω, άστο. Όμως: Μου "αρέσει", ξεκάθαρα. Και είμαι βέβαιος πως "αρέσει" σε όλους αυτό που μπορεί να βγάλει το τριπάθιο, αλλά πως στο διάκο να το βγάλει ο καθένας στο σπίτι του και στην υλοποίησή του, εκεί σε θέλω....

Όμως: αδιαφορώ πλήρως για το "τι μου αρέσει" και ανέτως, ανα πάσα στιγμή, το "πετάω" το τρίπαθιο για ένα ICE, για ένα ncore, για ένα boyoho, για ένα οτιδήποτε εκ των γνωστών -αγνώστων διακοπτικών ενισχυτικών. Γιατί; Δες παρακάτω:

Πέραν λοιπόν των παραπάνω ερωτήσεων, αν με ρωτούσες και άλλη μια ερώτηση, θα καταλάβαινες την όλη ιστορία. Επειδή δε τη ρώτησες, την κάνω μόνος μου:

Ποιο ενισχυτικό θα διάλεγες και γιατί;

Η απάντηση είναι απλή: οποιοδήποτε από τα παραπάνω διακοπτικά ενισχυτικά, αρκεί να έχει αρκετή ισχύ για την υλοποίηση, και φυσικά το πιο φτηνό.

Οι όποιες διαφορές τους είναι άνευ ουσίας. Κοινώς, παπαριές. Όλα αυτά παίζουν άριστα, ταχύτατα, αναλυτικότατα, με σαφέστατα πλεονεκτήματα, αντικειμενικά και μη διαπραγματεύσιμα. Υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα να λυθούν από όσα μπορεί να εισάγει οποιοδήποτε από αυτά στην υλοποίησή μας. Κυκλοφορούν τυπικά ενισχυτικά (Α/ΑΒ solid state ή λυχνίας) που είναι χαοτικά χειρότερα από οποιαδήποτε από αυτά και χαοτικά ακριβότερα! Τι συζητάμε δηλαδή; Έχουμε χαζέψει;

Εφόσον σκέπτεσαι λογικά εν έτει 2013, θα εφαρμόσεις ενεργή πολυενίσχυση και ενεργή ισοστάθμιση, οπότε, οι όποιες διαφορές μεταξύ hypex, ice, tripath, boyoho κλπ, είναι για νά'χαμε να λέγαμε, κολοκύθια τούμπανα και 3 αβγά τουρκίας. Η ουσία είναι αλλού, το δάσος είναι άλλο, μη κολλάτε στο δέντρο. Ο μπομπ ο μάστορας (χατζηστάμος) το έχει πει πολλές φορές, και το είπε ξανά και πριν λίγες σελίδες σε αυτό το νήμα:

Αν πετάξεις με το συμπάθιο την EMU για κάτι σοβαρότερο, θα ακούσεις μεγαλύτερη διαφορά απο ότι με τα ncore
Δηλαδή, πέφτει ρε παιδί μου πολύ επικέντρωση στο δέντρο, έστω κι αν αυτό το "δέντρο" λέγεται ενκορ και όντως αξίζει της προσοχής μας, αλλά δυστυχώς χάνεται το δάσος, αλλού είναι το δάσος...

Οπότε, μπαίνετε στη σφαίρα του "τυχαίου". Ο τυχαίος συνδυασμός, στα τυχαία δεδομένα, το "μάτσινγκ", η μαύρη μαγεία, οι γλυκές μεσαίες και η μπότα που σε χτυπάει στο στομάχι, και φυσικά ο εντελώς λάθος οδηγός του τι μου "αρέσει".

Και ο τυχαίος παράγων, είναι μεγάλη φούτσα. Να, τυχαίνει να οδηγείται εύκολα και να μη θέλει "ψάξιμο" το στάδιο εισόδου του ενκορ. Και; Χωρίς "ψάξιμο" πιστεύει κανείς ότι μπορεί να στήσει υλοποίηση αξιώσεων στα όρια της υπάρχουσας τεχνολογίας και τεχνογνωσίας; μη χε...

Ναι, κι η μέτρικ "γαμάει". Και; Επειδή πήρες μια μέτρικ σημαίνει ότι όλη η υλοποίηση του ηχοσυστήματος-χώρου "γαμάει και δέρνει"; Φούτσες μπλού. Με το συμπάθιο δηλαδή, αλλά το όμοιο ισχύει και για τα ενκορ. Ναι, "έπαιξε καλύτερα". (Ή "δεν έπαιξε καλύτερα".) Και; Θέστηκε η φοράς εις το αλώνιον. Άλλο ένα τυχαίο συμπέρασμα άνευ ουσίας και ενδιαφέροντος. Είδες φιλαράκο μου το "ποίημα" της ενεργής πολυενίσχυσης με τα τραγικά του και αναμφισβήτητα - αδιαπραγμάτευτα πλεονεκτήματα; Είδες φίλε μου το "ποίημα" της παθητικής και ενεργής διόρθωσης - ισοστάθμισης χώρου με τα επίσης τραγικά του και αναμφισβήτητα - αδιαπραγμάτευτα πλεονεκτήματα; Τι θες να μας πεις δηλαδή; Πως έβαλες 10 πόντους καβλώδιο και γαμάει και δέρνει; Βρε άντε...

Τα εύκολα-προσιτά "ποιήματα" στις μέρες μας γράφονται από μεγάλες φίρμες που παρουσιάζουν ενεργές υλοποιήσεις πολύδρομων ηχείων με ενσωματωμένα όλα τα άνωθεν δεδομένα και αδιαπραγμάτευτα πλεονεκτήματα. Οι "λεπτομέρειες" που ακούν στο όνομα "ενκορ" ή "μέτρικ" ή δε ξερω γω τι, ναι, θα μπορούσαν να είναι "κερασάκι στην τούρτα", αλλά δε παύουν να είναι ταπεινές και ασήμαντες ....λεπτομέρειες.

Δις ιζ ε τρι.
Δις ιζ δι φόρεστ.
Δι φακτς οφ λάιφ...

Στην υγειά σας κορίτσχια! (smiley με τσούγκρισμα μπυροπότηρων)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.062

Από την απάντηση του Cordelll που πόσταρα τελευταία, είναι φανερό ότι "τα παίρνει" από τον EAR...
ναι, πολλοί τα "παίρνουν" από μένα! χαχαχαχαχαχαχα

γεια σου αγορίνα μου!!!!!:thumbsup:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669

Aντε βρε ΕΑΡ αποψε........ωραια λοιπον ......εχω 6 κοκορια του φιλου μας του Μπρουνου και θελω να κανω ενεργη πολυενισχυση στα 802 μου......οκ ..αυτο μου το προτειναν και μεσα στην Μπινταμπλουγιου λεγοντας μου οτι τα καλλιτερα ενισχυτικα του πλανητη να εχεις το 70% του ηχειου σου θα ακουσεις!!!!

Η κυρια αρωτηξης μου ειναι ........ποιος θα μου ρυθμησει την Μετρικουλα μου?
Θα ερθεις απο Κορινθο μερια να τα μαστορεψουμε μιας και εγω δεν κατεω τιποτις επι του θεματος?

εδω σε θελω μαστορα............μην μου πεις να κατσω να διαβασω πως γινεται γιατι προτιμω να διαβαζω για εμφυτευματολογια και προσθετικες αποκαταστασεις μετα απο κρανιακες οστικες επεμβασεις (που βγαζω και καναν φραγκο και ταιζω και την οικογενεια)παρα να χασω τον μπουσουλα με θεματα που δεν γνωριζω!!!!!!!

Αντε λοιπον και τα πηραμε.....αντε και καταργω το κροςς........αντε και βγαζω τα καλωδια των 8 μοναδων των ηχειων μου εξω να κρεμοντ.....αντε και γουσταρω με χιλια να το κανομεν ........σε αρωτω...ποιος αγαπητος cariolis θα μου τα σεταρει χωρις να τα καψω?Υπευθυνα ομως ανευ πειραματισμων βεβαιως βεβαιως!!!!!!!!

Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????//

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

σε τρωει ο κώλος σου παλι κρελλοκορινθιε.... :eek:

Y

Yiannis_B

Guest

Aντε βρε ΕΑΡ αποψε........ωραια λοιπον ......εχω 6 κοκορια του φιλου μας του Μπρουνου και θελω να κανω ενεργη πολυενισχυση στα 802 μου......οκ ..αυτο μου το προτειναν και μεσα στην Μπινταμπλουγιου λεγοντας μου οτι τα καλλιτερα ενισχυτικα του πλανητη να εχεις το 70% του ηχειου σου θα ακουσεις!!!!

Η κυρια αρωτηξης μου ειναι ........ποιος θα μου ρυθμησει την Μετρικουλα μου?
Θα ερθεις απο Κορινθο μερια να τα μαστορεψουμε μιας και εγω δεν κατεω τιποτις επι του θεματος?

εδω σε θελω μαστορα............μην μου πεις να κατσω να διαβασω πως γινεται γιατι προτιμω να διαβαζω για εμφυτευματολογια και προσθετικες αποκαταστασεις μετα απο κρανιακες οστικες επεμβασεις (που βγαζω και καναν φραγκο και ταιζω και την οικογενεια)παρα να χασω τον μπουσουλα με θεματα που δεν γνωριζω!!!!!!!

Αντε λοιπον και τα πηραμε.....αντε και καταργω το κροςς........αντε και βγαζω τα καλωδια των 8 μοναδων των ηχειων μου εξω να κρεμοντ.....αντε και γουσταρω με χιλια να το κανομεν ........σε αρωτω...ποιος αγαπητος cariolis θα μου τα σεταρει χωρις να τα καψω?Υπευθυνα ομως ανευ πειραματισμων βεβαιως βεβαιως!!!!!!!!

Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????//

Εγώ θα στα φέρω ρε καρι@λη! Και ότι καεί θα στο πλερώσω προκαταβολικά! Λες και διακυβεύεται το σύμπαν! :roflmao:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Α και να πω για να μην με λέτε κότα,
ο εαρ έλεγε πως για πηγή φθάνει ένα μπερι και δι φακτς οφ λαιφ και τωρα λέει Η ΠΗΓΗ κλπ και βράστα τα ενισχυτικα.
καταλαβατε πόσο φακτς οφ λαιφ ειναι και αυτα, σε κανά χρόνο θα λέει αλλα....
:tongue:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669

Και μου τα ελεγε ο Αγγλος ο Τονυς της B&W ........πριν δυο χρονια που μιλησαμε στο τηλεφωνο.........παρε τα 8 μονομπλοκια --NAUTILUS ---της B&W που ειναι για τον Ναυτιλο,για το 801 και το 802 με 7500 λιρες ,μαζι με τα σχεδια και τις μετρησεις των μοναδων και φτιαχτα........και μετα να φωναξω τους φιλους μου να ακουσουν.......ακους τι ειπε ο κιαρατας!!!!....η λουγκρα ...μας την ελεγε κιολας με στυλακι chief assistant!!!!

Στην Σιγκαπουρη και στην Αμερικη παιζουν πολλοι ετσι με ενεργη πολιενισχυση ..................
Δεν τον ρωτησα βεβαια για το ποιος θα μου τα σεταρει....να μην φανω και παπαρας οτι δεν ξερω εννοειται....

ΛΟΙΠΟΝ?
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ????

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669

σε τρωει ο κώλος σου παλι κρελλοκορινθιε.... :eek:
Αμα παψει να με τρωει θα αρχισω να ανησυχω.........:roflmao::biggrin:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669

Εγώ θα στα φέρω ρε καρι@λη! Και ότι καεί θα στο πλερώσω προκαταβολικά! Λες και διακινδυνεύεται το σύμπαν! :roflmao:
Κοιτα κακομοιρη μου μην παρουμε καμια φωτια και τρεχουμε..........θα μας κοψει τις τσουνες η κυρα Βλασενα.........:biggrin::roflmao:

Y

Yiannis_B

Guest

Κοιτα κακομοιρη μου μην παρουμε καμια φωτια και τρεχουμε..........θα μας κοψει τις τσουνες η κυρα Βλασενα.........:biggrin::roflmao:
Από χαρλεάς κατάντησες κότα! Να το κοιτάξεις....:roflmao:

Αν και οι χαρλεάδες ΕΙΝΑΙ κότες. Πάρε κανά CBR 1000 και πες μας πως ξέρεις να το στρίβεις....

ΠΟΥ νομίζεις ότι ζεις? ....στην Αριζόνα? :tongue:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.631
Members
38.211
Νεότερο μέλος
Atomkinder