Εδώ τρέχουμε

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.481
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια! Θέλει άντερα για να στηθείς στην εκκίνηση του Μαραθωνίου!
Σιγά τα άντερα και συ, απλά πας και τρέχεις, το πολύ πολύ να σε μαζέψουν μέσα από κανένα παρτέρι :roflmao:

Reaction score
4.948

Reaction score
3.067
ρε συ @pstergio , γιατί; συνόδευες άλλον;
Ναι βρε! Υποσχέθηκα στον αδερφικό παιδικό μου φίλο να τον συνοδεύσω στον τερματισμό. Δε σκόπευα να τρέξω, αλλά δε του χαλάω χατήρι. Γυμνασμένος αυτός, αλλά άσχετος με τρέξιμο :biggrin: .
Οπότε κάναμε (εγώ δηλαδή) τρελό χαβαλέ! Πείραξα αστυνομικίνες, έπαιξα με παιδάκια, έφαγα και ήπια τα πάντα όλα, μπουγελώθηκα με τα σφουγγαράκια και τέτοια...

Τιμής ένεκεν, αποφάσισα, μετά από πεντέμιση (5,5 ναι) ώρες :o περπατοτρεξίματος, να τρέξω ένα γρήγορο χιλιόμετρο, το 41ο.

Στιγμιότυπο οθόνης (22).png

Το έκανα σε 3'45'' (παραπάνω στην εικόνα) και μ' εντυπωσίασα ομολογουμένως, μετά από 40 χιλιόμετρα "ταλαιπωρίας" . Αφού πέρασα καμιά 300αριά (επιεικώς...) άτομα, ξαναγύρισα πίσω γιατί βαριόμουν να περιμένω, ξαναβρήκα το Γιώργο για να μπούμε στο Στάδιο και να τερματίσουμε παρέα. Οπότε :

1762791491126.png

Κατέληξα να κάνω κι ένα χιλιομετράκι παραπάνω (43,27 συνολικά, όπως φαίνεται στη σύνοψη).

Συμπέρασμα : είμαι δικαιωματικά ο ηθικός νικητής του αγώνα , γιατί έτρεξα μεγαλύτερη απόσταση απ' όλους!
Κερδάω λέμε :laugh::roflmao: !!!

Reaction score
26.032
Ήρωας και εσύ, στην αρχή φοβήθηκα ότι εκλασες μαλλί, αλλα μετά που είδα τα περάσματα λεω αποκλείεται να ξεκινησε με 6 και να εκλασε. Καλά ξηγηθηκες, εγώ γράφτηκα στο τρέξε μαζί μου, θα συρω καροτσάκι κάποια στιγμή

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.620
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75