Επιλογή σε 40-42 inch

Reaction score
9
Γεια χαρά σε όλους.
Καλως σας βρήκα και sto forum.Πρώτο μου Post στο Forum.

Θέλω να επιλέξω τηλεόραση 40-42 inch...

Budget:850euro και αμα βρούμε καμια full value for money μπορώ να δώσω και 900 αλλα μόνο αν πραγματικά αξίζει ΚΑΘΕ ΤΗΣ euro...

Βλέπω ταινίες-ντοκιμαντέρ και μπάσκετ.
Και ίσως βάζω και το ps3 για κανένα παιχνίδι.

Δεν με ενδιαφέρει η μάρκα(δεν έχω κόλλημα πχ μόνο sony η μόνο samsung κλπ)

Θέλω να πάρω απλά την καλύτερη δυνατή τηλεόραση σε 40-42 inch και σε αυτά τα χρήματα που διαθέτω.

οσο για το αν θα είναι passive η active το 3D αν γνωρίζω καλά τα Active είναι πιο ρεαλιστικά και πιο καλά ποιοτηκά απλα είναι ακριβά τα γυαλιά και θέλουν μπαταριές κλπ...
Δεν με πειραζει αυτό...

Με νοιάζει Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ!!!

Σας ευχαριστώ πολύ!:D

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Μέχρι τέλος του μήνα, το πολύ μέχρι αρχές του επόμενου. έρχονται τα νέα μοντέλα απ' όλες τις εταιρίες, αν δεν καίγεσαι να αγοράσεις άμεσα περίμενε λίγο.

Reaction score
9
Απάντηση: Επιλογή σε 40-42 inch

Λεσ να αξίζει δηλαδή να περιμένω??

Οχι δεν καίγομαι τηλεόραση έχω απλά θέλω να αλλάξω!

loukyrantaplan

LG Hellas staff
Reaction score
13

Απο την αλλη ειναι η καλυτερη περιοδος να αγορασεις κατι εφ'οσον βρεις αυτο που θελεις για τον απλουστατο λογο οτι ολες οι αλυσιδες ''σκοτωνουν'' καθε τι μοντελο του 2012 για να υποδεχθουν τα νεα.
Και επειδη στην εικονα για ολες τις εταιρειες δεν θα βρεις σχεδον καμια διαφορα προς το καλυτερο (το 99% εχει να κανει με αλλαγες software), εγω θα ελεγα στον φιλο να ψωνισει τωρα.
Και η προταση μου ειναι http://www.papadatoshome.gr/index.php?option=com_eshop&app=catalog&task=item&id=3769
αψογη απο οποια πλευρα και αν την δεις

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Δεν ξέρω τι κάνουν με τις LCD, οι plasma θα είναι σίγουρα βελτιωμένες μιας και έχουν καινούργια panels

loukyrantaplan

LG Hellas staff
Reaction score
13
Απάντηση: Re: Επιλογή σε 40-42 inch

Δεν ξέρω τι κάνουν με τις LCD, οι plasma θα είναι σίγουρα βελτιωμένες μιας και έχουν καινούργια panels
Ναι αλλα το παληκαρι ειπε οτι εχει budget αφενος 850 ευρω και αφετερου θελει 40-42 ιντσες
Αν δεν ισχυε το ενα ή το αλλο, ή ακομη καλυτερα και τα 2 μαζι τοτε ναι θα μπορουσαμε να βλεπαμε και plasma...και οχι μονο.

loukyrantaplan

LG Hellas staff
Reaction score
13

την ST60 δεν την εχω δει
αλλα και την ST50 δεν την λες και κατι ιδιαιτερο κατα την γνωμη μου.
καλος η κακος για να πας σε μια plasma και να υπερσκελισεις ολα τα αλλα μειονεκτηματα που την ακολουθουν σαν τεχνολογια πρεπει να ειναι καλυτερη σε εικονα απο μια lcd-led
και τετοιες ειναι πολυ λιγες.....οπως πχ η σειρα VT
Κατι που ταυτοχρονα μας βγαζει εξω απο τα ζητουμενα του θεματοθετη

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
διάβασε πρώτα τα review ή δες τες ρυθμισμένες σωστά και μετά γράψε.
Σίγουρα μετρά και η προσωπική άποψη αλλά σε κάποια θέματα μιλάνε τα νούμερα και τα νούμερα είναι υπέρ των πλάσμα ακόμα και στα μοντέλα των 700-900 ευρώ.
μιας και αναφέρεις τον θεματοθέτη, ο φίλος ζητάει TV 42'', 850-900 ευρώ με έμφαση στην ποιότητα της εικόνας
μια χαρά εντός θέματος είμαι​

loukyrantaplan

LG Hellas staff
Reaction score
13

διάβασε πρώτα τα review ή δες τες ρυθμισμένες σωστά και μετά γράψε.
Σίγουρα μετρά και η προσωπική άποψη αλλά σε κάποια θέματα μιλάνε τα νούμερα και τα νούμερα είναι υπέρ των πλάσμα ακόμα και στα μοντέλα των 700-900 ευρώ.
μιας και αναφέρεις τον θεματοθέτη, ο φίλος ζητάει TV 42'', 850-900 ευρώ με έμφαση στην ποιότητα της εικόνας
μια χαρά εντός θέματος είμαι​
Oκ εγω να δεχθω οτι η ST50 ειναι μια κορυφαια τηλεοραση για την κατηγορια της που εγω με το ''ματι'' πειραζοντας τις ρυθμισεις της για πανω απο μια ωρα δεν εχω τις γνωσεις για να την απογειωσω και απλα το feedback που εξελαβα ηταν μια plasma που μπορει να παιξει κορεσμενα πανω απο τον μεσο ορο.
Αρα λοιπον χρειαζομαστε καλιμπραρισμα
Αρα λοιπον μιλαμε για 150-200 ευρω (εκτος και αν λογο κρισης αυτα εχουν πεσει και εχω μεινει πισω)
Btw οποιος ασχολειτε με το αθλημα και θελει ας μου στειλει ενα πμ με τιμουλα για την ιδια τηλεοραση στις 50 ιντσες για Πειραια.
Κλεινοντας αυτο που καταληγω ειναι οτι απο την στιγμη που ενα προϊον δεν ειναι plug & play (στα βασικα του)αλλα απαιτει
ειδικες γνωσεις(εξτρα κοστος), ειδικες συνθηκες θεασης (μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα), ειδικη προφυλαξη λογο (burning out effects).
Δεν ειναι ενα προϊον που μπορω να το προτεινω στον μεσω καταναλωτη σαν value for money επιλογη.

Reaction score
9

Απο την αλλη ειναι η καλυτερη περιοδος να αγορασεις κατι εφ'οσον βρεις αυτο που θελεις για τον απλουστατο λογο οτι ολες οι αλυσιδες ''σκοτωνουν'' καθε τι μοντελο του 2012 για να υποδεχθουν τα νεα.
Και επειδη στην εικονα για ολες τις εταιρειες δεν θα βρεις σχεδον καμια διαφορα προς το καλυτερο (το 99% εχει να κανει με αλλαγες software), εγω θα ελεγα στον φιλο να ψωνισει τωρα.
Και η προταση μου ειναι http://www.papadatoshome.gr/index.php?option=com_eshop&app=catalog&task=item&id=3769
αψογη απο οποια πλευρα και αν την δεις
Αυτήν την lg για να είμαι ειλικρινείς την κοιτούσα πάρα πολύ....
Αλλα χωρις να ξέρω πολλά απο tv δεν μπορούσα να επιλέξω....!

Οσο για την ποιότητα ναι ΕΚΕΙ εχω εμφαση....Δεν με νοιάζει να είναι κάτι το φοβερό σε εμφάνηση....!!!
Θέλω ΠΟΙΟΤΗΤΑ και φυσικά οσο το δυαντό περισσοτερες δυνατοτητες....px wifi direct....etc.

Οσο για τις plasma που λέμε για να πάω σε plasma καινούργιας τεχνολογίας(οχι τις αλλες με τα 10000watt παροχή:D)πρέπει να ξεπεράσω τα χρήματα που διαθέτω αλλα δυστηχώς δεν μπορώ να δώσω άλλα...
Για αυτο θεωρώ πως οι LED ειναι μονόδρομος(βέβαια μπορεί να κάνω λάθος.)

Περιμένω και άλλες προτάσεις απο τηλεοράσεις είτε απο μοντέλα που βγήκα ειτε που θα βγουν:D!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Oκ εγω να δεχθω οτι η ST50 ειναι μια κορυφαια τηλεοραση για την κατηγορια της που εγω με το ''ματι'' πειραζοντας τις ρυθμισεις της για πανω απο μια ωρα δεν εχω τις γνωσεις για να την απογειωσω και απλα το feedback που εξελαβα ηταν μια plasma που μπορει να παιξει κορεσμενα πανω απο τον μεσο ορο.
Αρα λοιπον χρειαζομαστε καλιμπραρισμα
Αρα λοιπον μιλαμε για 150-200 ευρω (εκτος και αν λογο κρισης αυτα εχουν πεσει και εχω μεινει πισω)
Btw οποιος ασχολειτε με το αθλημα και θελει ας μου στειλει ενα πμ με τιμουλα για την ιδια τηλεοραση στις 50 ιντσες για Πειραια.
Κλεινοντας αυτο που καταληγω ειναι οτι απο την στιγμη που ενα προϊον δεν ειναι plug & play (στα βασικα του)αλλα απαιτει
ειδικες γνωσεις(εξτρα κοστος), ειδικες συνθηκες θεασης (μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα), ειδικη προφυλαξη λογο (burning out effects).
Δεν ειναι ενα προϊον που μπορω να το προτεινω στον μεσω καταναλωτη σαν value for money επιλογη.
Όλα τα μέσα προβολής θέλουν καλιμπράρισμα για να δείξουν σωστή εικόνα, κανένα δεν είναι plug & play.
Για τις τηλεοράσεις βρίσκεις ρυθμίσεις στο διαδίκτυο από διάφορες πηγές που σου δίνουν τη δυνατότητα να πάρεις πολύ καλή εικόνα χωρίς να πληρώσεις, δεν θα πάρεις το 100% αλλά θα πλησιάσεις αρκετά.

Reaction score
0

Φίλε, αυτή τη στιγμή αν σου αρέσει το παθητικό γυαλί με 100-άρι πάνελ και άψογο πλαίσιο, χτύπα την προσφορά της electroworld.gr μέχρι της 7/4 νομίζω, για το μοντέλο της LG 42LM649S (η -640 σε λευκό) και σε τιμή 629 ευρώ μέχρι 24 άτοκες δόσεις με κάρτα!

Reaction score
9

Ανάμεσα σε...
[h=2]LG 42LA660S (849 euro)
LG 42LM670S (785 euro)

Ποια απο τις 2 δείχνει πιο καλή?

Δεν επέλεξα αυτές τις 2 για κάποιο συγκεκριμένο λόγο αλλα είναι μέσα στο πλαίσιο τον χρημάτν που διαθέτω και όπως είδα μου φάνηκαν με τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά...

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ θα ΧΑΡΩ να την δώ και να μου πείτες τις απόψεις σας

[/h]

Reaction score
1.815

H 42LM670 σε αυτά τα χρήματα είναι μονόδρομος.
Η 42LM660 είναι χαμηλότερη κατηγορία προϊόντος και θα τη βρεις μόνο στη Media Markt.

Reaction score
9

Αρα μεχρι τα 850euro η 42LM670 ειναι η καλύτερη επιλογη...
να μην ψάξω δηλαδή τίποτα άλλο???

Reaction score
9

Φίλε, αυτή τη στιγμή αν σου αρέσει το παθητικό γυαλί με 100-άρι πάνελ και άψογο πλαίσιο, χτύπα την προσφορά της electroworld.gr μέχρι της 7/4 νομίζω, για το μοντέλο της LG 42LM649S (η -640 σε λευκό) και σε τιμή 629 ευρώ μέχρι 24 άτοκες δόσεις με κάρτα!
Γιαννη επειδή διαθέτω μέχρι και 850 λέω να πάω σε κάτι καλύτεροπ και ας δωσω 750-850

Reaction score
1.815

Κάνεις οικονομία 50 ευρά χωρίς να κυκλοφορήσεις το κορίτσι για ποτάκι και παίρνεις την παρακάτω που είναι παρασάγκας καλύτερη όλων των προηγούμενων προτάσεων:

http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/LG-42LM760S-3D-LED-TV-42-42LM760S.htm

Aφού την πάρεις, άραξε με το ποτάκι που θα της χρωστάς, από την περικοπή και απόλαυσε την ταινία που γουστάρετε παρεούλα!:thumbsup:

Reaction score
9

Την ειδα αλλα πραγματικα αξιζει την διαφορα και τα λεφτα της??

785 με 899 δεν ειναι και 50 euro:p

Reaction score
1.815

Όταν λες ότι διαθέτεις μέχρι 850 ευρώ, η διαφορά έως τα 899 που ζητάει η LM760 δεν είναι ούτε καν ...50!:biggrin:
Και ΝΑΙ! Αξίζει να πληρώσεις κάτι παραπάνω.
Σκέψου να πάρεις κάτι με 850 (ή έστω και με 785) ευρώ και στην πορεία να το μετανιώσεις...

Δεν είναι και τραγικό να πληρώσεις μια διαφορά. Ούτως ή άλλως καλύτερο προϊόν θα πάρεις.

Το παράδειγμα το έχεις με τον γραφόντα. Όσες φορές δεν έβαλα λίγο παραπάνω στο χέρι στην τσέπη, μετά το μετάνιωσα.
Άσε που μου έμεινε και απωθημένο και συνεχώς τρωγόμουν!
Αν δεν μπορείς να πληρώσεις μετρητοίς, υπάρχουν και άλλοι τρόποι διευκόλυνσης.

Έτσι όπως το θέτεις πάντως έχεις δικιο, αλλά θα σου δώσω ένα φρέσκο ΔΙΚΟ ΜΟΥ παράδειγμα για να καταλάβεις τι "παίζει" ψυχολογικά από τη μεριά ενός αγοραστή.
Η κόρη μου και ο γιός μου πήραν πριν δυο εβδομάδες ελέγχους. Πήραν άριστα και οι δυό τους και η κόρη μου μου ζήτησε ένα μηχανηματάκι (λέει) που να παίζει βιντεάκια και μουσική και να το έχει μαζί της!
Όπως καταλαβαίνεις πήγα να πάρω και στους δυο ένα mp3 - mp4 player.
Ο πωλητής με έφαγε να πάρω 2 στην τιμή του ενός. "Μια χαρά είναι δεν έχουμε και βλάβες" ...μου είπε

Πλήρωσα 60 ευρώ και μόλις τους τα έδωσα ΔΕΝ μπορούσαν να τα χειριστούν!!!!!
Την επόμενη μέρα απ' ότι καταλαβαίνεις πλήρωσα τα ΔΙΠΛΑ και πήρα δυο συσκευές που πραγματικά ...φυσσάνε!

Το παν είναι να πάρεις κάτι που θα το ευχαριστηθείς και δε θα μετανιώσεις στην πορεία.
Σκέψου καλά πριν την αγορά.
Γιατί... "Η ΦΘΗΝΙΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑ, όχι το καλό προϊόν!":thumbsup:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.265
Members
38.292
Νεότερο μέλος
Neroponti