magnepan 3.6

Reaction score
74
έχω εναν δικό μου χώρο χωρις WAF 302χ555 Η278 και λέω να βάλω μέσα τα 3.6, ο ενισχυτής μου είναι 150 watt μονομπλόκ λάμπα(push pull) ακούω κυρίως jazz τί λέτε?

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298
Βαγγέλη κυκλοφορεί στις αγγελίες και ένα 1,7, το οποίο και αυτό είναι πολύ καλή περίπτωση για τον χώρο σου.....

Φυσικα και είναι ταμαμ τα Maggies για Jazz-φωνές κτλ......

Μφχ

Reaction score
74
Τελικά τα πήρα τα 3.6 , εκείνο που μετανιώνω είναι ότι δεν ανακάλυψα τα magnepan πιό νωρίς,το ηχείο είναι ευκαρεία στα χρήματα τους ιδίως μεταχειρισμένο όπως το πήρα εγώ, είναι αέρινα, μουσικά,πεντακάθαρα ακόμα και το χαμηλό τους είναι εξαιρετικο όχι τονισμένο ή προβολικό όπως στα περισσότερα ηχεία, πραγματικά δυσκολεύομαι να τους βρώ ψεγάδι, παρ΄όλο τον μικρό μου χώρο το ηχείο δεν δημιούργησε κανένα απολύτως πρόβλημα.
Αναλογίζομαι τα διθυραμβικά review που διάβαζα εδώ και πολλά χρόνια για τα maggies απο ξένο και ελληνικό τύπο και δυστυχώς δεν μπόρεσα να σταχυολογήσω την αλήθεια τους, εφταιγε βέβαια ότι και τις δύο φορές που άκουσα panel το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: magnepan 3.6

Καλές ακροάσεις winston!!
Nα ξέρεις ότι πήρες δρόμο χωρίς γυρισμό.Μετά τα Maggie δεν γυρνάς σε ηχείο καμπίνας.

Πάντα τα Μagnepan και ειδικά τα 3.6, ήταν φτηνά , σε σχέση με αυτά που προσφέρουν.
Γενικά τους έκοβε πωλήσεις η άποψη ότι θέλουν πολλά λεφτά για την οδήγησή τους και η δυσκολία να τοποθετηθούν σωστά σ ένα δωμάτιο που ταυτόχρονα είναι living room.
Aν ψάξεις λίγο στο avsite.gr θα βρείς πολλές χρήσιμες πληροφορίες για το συγκεκριμένο ηχείο.

ΕNJOY THE MUSIC.

Reaction score
74
Πέτρο και Νίκο ευχαριστώ πολύ, ήμουν προβληματισμένος αν ο ενισχυτής μου-korato kva 150 mono , 150 watt λάμπα- θα μπορούσε να τα οδηγήσει σωστά αλλά τελικά δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα βοηθάει βέβαια και ότι είναι μικρός ο χώρος μου.

Reaction score
74
μια βοήθεια ρε παιδιά ....................
αποφάσισα να διενισχυσω τα 3.6 με τους korato επάνω -mid tweeter και χαμηλά τους γκαραγκαγκάνκ μονομπλόκ hypex ucd700 και εξωτερικό ενεργό crossover το marchand xm9 αλλά........ το δεξι 3.6 σε πρόγραμμα με έντονο χαμηλό άρχισε να κλάνει , ναι να κλάνει ,λέτε να φύγανε τα καλώδια από την μεμβράνη mylar και πως μπορώ να το διορθώσω.........???????????

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: magnepan 3.6

Μάλλον κάνει υπερβολική διαδρομή η μεμβράνη.
Παίξε λίγο με το cross προς τα κάτω.

Reaction score
22
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Μήπως μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο να μιλήσουμε γιατί είμαι
και εγώ στην φάση να αγοράσω τα magnepan 3.5rκαι θέλω αν μπορείς να σε ρωτήσω για
κάποια πράγματα που με κάνουν επιφυλακτικό για την αγορά τους όπως αυτό που λες
με το κλατάρισμα στα χαμηλά. Τηλ. 6944787280.

Reaction score
19
Vega xls215 και κλατάρουν μόνο ..οι τοίχοι:headbang:!! δοκιμασμένο και με τσακιρίδη Αίολο...

Reaction score
677
μια βοήθεια ρε παιδιά ....................
αποφάσισα να διενισχυσω τα 3.6 με τους korato επάνω -mid tweeter και χαμηλά τους γκαραγκαγκάνκ μονομπλόκ hypex ucd700 και εξωτερικό ενεργό crossover το marchand xm9 αλλά........ το δεξι 3.6 σε πρόγραμμα με έντονο χαμηλό άρχισε να κλάνει , ναι να κλάνει ,λέτε να φύγανε τα καλώδια από την μεμβράνη mylar και πως μπορώ να το διορθώσω.........???????????
Μπορεις να μας πεις τις ρυθμίσεις του κρος;
Μέτρησες με το πολύμετρο τις εξόδους μετά το στήσιμο;

Reaction score
0
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Μήπως μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο να μιλήσουμε γιατί είμαι
και εγώ στην φάση να αγοράσω τα magnepan 3.5rκαι θέλω αν μπορείς να σε ρωτήσω για
κάποια πράγματα που με κάνουν επιφυλακτικό για την αγορά τους όπως ταυτό που λες
με το κλατάρισμα στα χαμηλά. Τηλ. 6944787280.
Αν θελεις μεγαλες εντασεις τοτε το συγκεκριμενο ηχειο δεν σου κανει , το magnepan ειναι αναισθητο σε σχεση με αλλα ηχεια αλλα σε ανταμειβει με αλλα πραγματα !!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης