ANAKΡΟΥΣΙΣ - Nέο Soundlab Ultimate PX - Atmasphere MA 2mk2 REF.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Ενας χωρος αφιερωμενος στον πολιτισμο, την τεχνη και την κουλτουρα που αντικατοπτριζει την ποιοτητα του οικοδεσποτη.
Τα ηχεια επιβλητικα, πιο ψηλα και απο εμενα.
Το πικαπ εντυπωσιακο οπως και τα ενισχυτικα.
Λουκα σε ευχαριστω πολυ για την προσκληση. Περασαμε πραγματικα καταπληκτικα.
Να εισαι καλα και να τα ξαναπουμε.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Den τις εχω εγω τις φωτo ........
Εγω ημουνα το μοντελο....

Reaction score
59
Είχα την τύχη όλα αυτά τα χρόνια να με επισκεφτούν πολλοί και διάφοροι χομπίστες καθώς και να κάνουμε οργανωμένες ακροάσεις στο χώρο μου. Αυτό που έχω να πω [και τολμώ να πω, χωρίς να θέλω να είμαι άδικος, γιατί υπήρξαν όντως πολλές εξαιρέσεις στο παρελθόν] είναι ότι πρώτη φορά συνάντησα ανθρώπους που στο σύνολό τους ήταν εξαιρετικής ποιότητας και επιπέδου. Δεν ευχαριστήθηκα ποτέ τόσο κατά το παρελθόν μοιράζοντας τον χώρο μου με χομπίστες, όσο τώρα από τους φίλους του avsite και του aca και αυτό δεν είναι υπερβολή. Σας ευχαριστώ για την ιδιαίτερη χαρά που μου δώσατε και λυπάμε που σας είχα για τόσο λίγο. Λ.Σ.

Reaction score
8.905
Απάντηση: ANAKΡΟΥΣΙΣ - Nέο Soundlab Ultimate PX - Atmasphere MA 2mk2 REF.

Αγαπητέ σύντροφε (της ίδιας τρέλας εννοώ :biggrin:) Λουκά σε ευχαριστούμαι για την “νυχτερινή οπτασία” που μας πρόσφερες... λίγη υπομονή... από αύριο φώτος κλπ.

Reaction score
59
Re: Απάντηση: ANAKΡΟΥΣΙΣ - Nέο Soundlab Ultimate PX - Atmasphere MA 2mk2 REF.

Αγαπητέ σύντροφε (της ίδιας τρέλας εννοώ :biggrin:) Λουκά σε ευχαριστούμαι για την “νυχτερινή οπτασία” που μας πρόσφερες... λίγη υπομονή... από αύριο φώτος κλπ.
Ευτυχώς που διευκρίνησες το *σύντροφε*!!!!! Έτσι για να μην αναστατωθεί κάποια ψυχή.
Όσο για το *νυχτερινή οπτασία* (να το διευκρινήσω στους φίλους που μας διαβάζουν):
Το 'Τρίο Στούτζες' επισκέφτηκε τον χώρο μου, κατ' απαίτησή του, μεταμεσονύκτια. Οι αναμενόμενες φωτό, απλά για επιβεβαίωση. Λ.Σ.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: ANAKΡΟΥΣΙΣ - Nέο Soundlab Ultimate PX - Atmasphere MA 2mk2 REF.

Τους πρωτους δισκους της RCA Victor, που επανατυπώθηκαν απο την Classic records, τους εχω αγοράσει απο τον Λουκά, οταν τον πρωτοεπισκεφτηκα, το 1994 και καθησα σε εναν διαφορετικο καναπέ απο αυτον που καθησα αργοτερα (η φωτο ειναι από το 2007 αν θυμαμαι καλά) και έχει τωρα...

Λουκά, αγορασε κανενας απο τους φιλοξενουμενους δίσκους?

Reaction score
59
Ο Χρήστος Σκαλ ήταν από τους πρώτους μου πελάτες όταν ακόμη έμενε στη Λάρισα. Με είχε επισκεφτεί τότε και είχε κάνει και την πρώτη του ακρόαση με συστημα Sound Lab Α-1/Elliott Audio /Counterpoint. Θυμάμαι που κάποιες Παρασκευές πήγαινα σε κάποιον συγγενή του στη Σταυρούπολη και του παρέδιδα την παραγγελιά του Σκαλ γιατί θα πήγαινε το Σ/Κ στην Λάρισα για χέρι-χέρι παράδοση κατ' απαίτησή του.
Τα παιδιά δεν αγόρασαν τίποτε και δεν ήταν αυτός ο σκοπός της επίσκεψης. Φυσικά όλοι είναι πελάτες μου και κατά καιρούς έχουν αγοράσει, μάλιστα ο νεαρός της παρέας θέλησε να του στείλω το βιβλίο. Φαντάσου η Κάθριν που έχει κάτι χρόνια να έρθει στις Εκθέσεις, θυμάται έναν-έναν ακόμη και αυτούς που ήταν στου Κοτσίδη και δεν μπόρεσαν να έρθουν σε μάς.
Δεν με αγγίζει τον αν κάποιος μου δίνει τα χρήματά του όσο η συγκεκριμένη συνεύρεση-συνακρόαση και ήταν, ειλικρινά, η καλύτερη και με διαφορά από κάθε άλλη φορά. Λ.Σ.

Reaction score
59
Λουκά την καθαγιασμένη θέση του Τσαντουλή την διάλεξες εσύ ε; :biggrin:

...
ΌΧΙ δεν την διάλεξα εγώ, ηταν εντελώς τυχαίο ή μάλλον κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει. Από τότε που την καθαγίασε [να χρησιμοποιήσω τη δική σου έκφραση] συγκεκριμένο φιλόμουσο πρόσωπο, από τότε σε αυτήν πάντα κάθονται και συγκεκριμένα πρόσωπα. ΤΥΧΑΙΟ;;;;!!!!! Λ.Σ.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: ANAKΡΟΥΣΙΣ - Nέο Soundlab Ultimate PX - Atmasphere MA 2mk2 REF.

Μερικες διορθωσεις!

1. Εμενα ανεκαθεν Αθηνα, απλά στη Λαρισα μενουν γονεις και πεθερικά....
2. Τους πρωτους τους πηρα ο ιδιος το 1994, τους υπολοιπους τους εστελνες με ταχυδρoμειο, εκτος απο μια φορα που ηρθες Αθηνα, και άλλες 3-4 φορές που αγορασα απο τα high End Shows που μετείχες.
3. Ενας δισκος, νομιζω η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, σου ζητησα και μου τον αντικατεστησες γιατι ειχε πολλά κριτς-κρατς...
4. Η καταπληκτικη δουλεια του Γκρουντμαν με επηρέασε πολύ στις ηχητικες απόψεις μου έκτοτε....
5. Καναπες και ηχεία στο σαλόνι σου δεν εχουν αλλάξει θέση απο το 1994, παρα την πίεση που σου εχω εξασκήσει... :frown:

Αν θυμηθω και τιποτα άλλο, θα γράψω.... :biggrin:

Bernie Grundman επί το έργον....

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: ANAKΡΟΥΣΙΣ - Nέο Soundlab Ultimate PX - Atmasphere MA 2mk2 REF.

.........
5. Καναπες και ηχεία στο σαλόνι σου δεν εχουν αλλάξει θέση απο το 1994, παρα την πίεση που σου εχω εξασκήσει... :frown:
Τί να κάνουμε! Αυτήν την θέση έχω επιλέξει και προτιμώ. Δεν είναι τυχαίο ότι κάτι παρόμοιο προτείνει η εταιρεία όπως και η άποψη των περισσοτέρων που με έχουν επισκεφτεί. 2-3 είναι όλοι κι' όλοι που κατά καιρούς έχουν υποστηρίξει παρόμοια άποψη με την δική σου.
Λες να μην ξέρω ή να μην θέλω να προωθήσω με το σωστότερο δυνατόν τρόπο ένα προϊόν και μάλιστα αυτής της κλάσης που μάλιστα έχω και συμφέρον, για να μην αναφέρω την προσωπική φιλόμουση ευχαρίστησή μου;; Η μουσική για μένα είναι το οξυγόνο μου.
Πέραν του σεβαστού προσωπικού γούστου του καθενός κάνε μια απλή σκέψη:
Είναι δυνατόν ένα τεράστιο ηχείο που φυσικά κατασκευάζεται για να μπαίνει και σε ανάλογους μεγάλους χώρους, είναι δυνατόν, να έχει ιδανική θέση ακρόασης π.χ. ισοσκελούς τρίμετρου τριγώνου;;; ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!! Λ.Σ.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ANAKΡΟΥΣΙΣ - Nέο Soundlab Ultimate PX - Atmasphere MA 2mk

Τεράστιο ηχείο, τεράστιος χωρος, τεράστιο ισοπλευρο τριγωνο.... τι δεν καταλαβαινεις?
Αλλοιώς, χανεις το 50% του πλάτους, του βαθους και της λεπτομερειας, αλλα οπως ειπες, ειναι δικο σου θεμα γουστου......

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ANAKΡΟΥΣΙΣ - Nέο Soundlab Ultimate PX - Atmasphere MA

Τεράστιο ηχείο, τεράστιος χωρος, τεράστιο ισοπλευρο τριγωνο.... τι δεν καταλαβαινεις?
Αλλοιώς, χανεις το 50% του πλάτους, του βαθους και της λεπτομερειας, αλλα οπως ειπες, ειναι δικο σου θεμα γουστου......
Όμως είναι και θέμα γούστου αυτών που έχουν έρθει και ακούσει και περιμένουμε οτιδήποτε έχουν να μας πουν. Γιαυτό ας μην βιαζόμαστε.
Φαντάζομαι πόσο πλάτος και βάθος [και ύψος] θα έχεις εσύ στο σύστημά σου με την σωστή τοποπθέτηση!!! Δυστυχώς δεν το έχω ακούσει και δεν μπορώ να εκφράσω άποψη επ' αυτού. Λ.Σ.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ANAKΡΟΥΣΙΣ - Nέο Soundlab Ultimate PX - Atm

Λουκα, η διαφορά είναι σαν να εισαι στη 10η σειρα των καθισματων σε σχεση με την 50η... σε ενα Music Hall!!!
Αυτα που σου γραφω δεν επιδεχονται αμφισβητησης..... και αφου δεν εχεις βάλει ενα φιλοξενουμενο σου ΠΟΤΕ, να καθήσει 3 μετρα πιο μπροστά δεν μπορει να κρίνει....

Το ξερεις οτι εισαι ευπροσδεκτος στο σπίτι (και φερε και κανενα δισκο, εσυ ξερεις καλύτερα τι εχω και δεν έχω... :wink: )

Reaction score
2.566
Xωρίς να έχω ακούσει, από ακουστικής άποψης, πιο σωστή είναι η άποψη του Σκαλ. πάντως...γιατί? Γιατί είναι απόλυτα λογικό... όταν ακούς πιο κοντά στα ηχεία, ακούς περισσότερο τον direct ήχο σε σχέση με τον ανακλούμενο από τον χώρο κι έτσι ακούς περισσότερο σωστά τί αναπαράγουν τα ηχεία...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Σε αυτό το θέμα ο Σκαλούμπαξ έχει δίκιο. Το έχω πει και παλαιότερα.
Το περί ορέξεως δεν το αμφισβητεί κανείς, όμως ορισμένα θέματα στο hi fi έχουν και αντικειμενική προσέγγιση.
Βεβαίως όπως πάντα, ψειρίζουμε την μαϊμού. :biggrin:

...

Reaction score
59
Xωρίς να έχω ακούσει, από ακουστικής άποψης, πιο σωστή είναι η άποψη του Σκαλ. πάντως...γιατί? Γιατί είναι απόλυτα λογικό... όταν ακούς πιο κοντά στα ηχεία, ακούς περισσότερο τον direct ήχο σε σχέση με τον ανακλούμενο από τον χώρο κι έτσι ακούς περισσότερο σωστά τί αναπαράγουν τα ηχεία...
Με τα ηλεκτροστατικά ηχεία ακούμε ΚΑΙ τον αντανακλώμενο ήχο. Ένα από τα πλεονεκτήματά τους. Λ.Σ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.844
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29