- Reaction score
- 59
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ANAKΡΟΥΣΙΣ - Nέο Soundlab Ultimate PX -
Έχουν ακούσει αρκετοί φίλοι και στο 1 μέτρο και στα 3 μέτρα αλλά και στα 13. Εκτός κέντρου και στα πλάγια, ακόμα ακουμπώντας και την μύτη στην πλαϊνή σωλήνα του ηχείου. Όπου και να καθίσειος ακούς υπέροχα. Sound Lab λέγεται το ηχείο. Λ.Σ.
Για φαντάσου να κάνω τόσο λάθος με την τοποθέτηση! Και πάντα όλα μου τα χρόνια και εδώ και στην Αγγλία προτιμώ την 5η με 8η σειρά κέντρο.Λουκα, η διαφορά είναι σαν να εισαι στη 10η σειρα των καθισματων σε σχεση με την 50η... σε ενα Music Hall!!!
Αυτα που σου γραφω δεν επιδεχονται αμφισβητησης..... και αφου δεν εχεις βάλει ενα φιλοξενουμενο σου ΠΟΤΕ, να καθήσει 3 μετρα πιο μπροστά δεν μπορει να κρίνει....
Το ξερεις οτι εισαι ευπροσδεκτος στο σπίτι (και φερε και κανενα δισκο, εσυ ξερεις καλύτερα τι εχω και δεν έχω... )
Έχουν ακούσει αρκετοί φίλοι και στο 1 μέτρο και στα 3 μέτρα αλλά και στα 13. Εκτός κέντρου και στα πλάγια, ακόμα ακουμπώντας και την μύτη στην πλαϊνή σωλήνα του ηχείου. Όπου και να καθίσειος ακούς υπέροχα. Sound Lab λέγεται το ηχείο. Λ.Σ.