ANAKΡΟΥΣΙΣ - Nέο Soundlab Ultimate PX - Atmasphere MA 2mk2 REF.

Reaction score
1.752
Απάντηση: ANAKΡΟΥΣΙΣ - Nέο Soundlab Ultimate PX - Atmasphere MA 2mk2 REF.

Να τολμησουμε να σχολιασουμε για την κριτικη που δεχομαστε ευθεως η πολυ περισσοτερο ερημην?
Στεναχωριομαστε, κακιζομαστε, και στο τελος επιλεγουμε να εστιαζουμε στο προσωπο που μας κανει κριτικη. Ειναι η φυση μας τετοια? Ειναι μηπως η προβολη του εγωισμου μας που μετουσιωνεται στα μηχανηματα? Μηπως (το χομπυ μας) αλλη μια αφορμη για κοινωνικη καταξιωση?

Reaction score
871
Πάμε παρακάτω. Ας αφήσουμε να μας πουν τις όποιες εντυπώσεις έχουν οι συμμετέχοντες στην ακρόαση την μεταμεσονύκτια Σαββάτου προς Κυριακή και της Κυριακής. Άλλωστε αυτή ήταν και η ουσία της επίσκεψης του avsite και του aca. Λ.Σ.
Αγαπητέ Λουκά...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ευγενική πρόσκληση, τη φιλοξενία και το υπέροχο Κυριακάτικο πρωϊνό που ζήσαμε στο χώρο σου...

Επειδή έχουν γραφεί και ειπωθεί πολλά (και συνεχίζουν απ' ότι βλέπω να γράφονται) για τον ήχο του συγκεκριμένου συστήματος, την τοποθέτηση των ηχείων καί διάφορα άλλα, θα ήθελα να αναφέρω, πως εγώ προσωπικά ποτέ μου δεν έλαβα υπ' όψιν το παραμικρό απ' όλα αυτά... (έχω την εντύπωση πως πολύ σωστά το ίδιο κάνεις κι εσύ)...

Η αλήθεια είναι πως δυστυχώς οι άνθρωποι είματε ανταγωνιστικά όντα, αυτό είναι θεμιτό, όμως σ' αυτή την περίπτωση η ακρόαση του συστήματος στον συγκεκριμένο χώρο με την συγκεκριμένη δομή και την συγκεκριμένη δισκοθήκη, αιγείρει συναισθήματα ανταγωνιστικότητας, υλιστικών σκέψεων και στερητικών συνειρμών.. Αυτές οι σκέψεις οδηγούν κάποιες φορές τους ανύποπτους ακροατές σε ατυχείς και μεροληπτικές κριτικές, καθώς και σε αδαείς εμπνεύσεις αλλαγών και επεμβάσεων πάνω σε κάτι που δεν γνωρίζουν και δεν κατέχουν.. (σίγουρα θα ήθελαν να κατέχουν και πιο σίγουρα δεν μπορούν να κατέχουν...)

Περίμενα λοιπόν πολύ καιρό υπομονετικά ν’ ακούσω το σύστημα και ν’ αποκτήσω ‘ιδίαν γνώμην’... Αυτό λοιπόν έγινε την Κυριακή το πρωϊ και σ' ευχαριστώ ξανά...

Οι εντυπώσεις θ' αναρτηθούν σύντομα και θα αφορούν το απόλυτα κορυφαίο σύστημα, του οποίου η ακρόαση συνυπολογίζοντας τις γνώσεις και την δισκοθήκη του κατόχου του, αποτελούν μια πρωτόγνωρη και σοκαριστική εμπειρία μουσικής παιδείας, αισθητικής αναφοράς και ηθικής σπουδής του Hi-End ήχου...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: ANAKΡΟΥΣΙΣ - Nέο Soundlab Ultimate PX - Atmasphere MA 2mk2 REF.

Αγαπητέ Λουκά...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ευγενική πρόσκληση, τη φιλοξενία και το υπέροχο Κυριακάτικο πρωϊνό που ζήσαμε στο χώρο σου...

Επειδή έχουν γραφεί και ειπωθεί πολλά (και συνεχίζουν απ' ότι βλέπω να γράφονται) για τον ήχο του συγκεκριμένου συστήματος, την τοποθέτηση των ηχείων καί διάφορα άλλα, θα ήθελα να αναφέρω, πως εγώ προσωπικά ποτέ μου δεν έλαβα υπ' όψιν το παραμικρό απ' όλα αυτά... (έχω την εντύπωση πως πολύ σωστά το ίδιο κάνεις κι εσύ)...

Η αλήθεια είναι πως δυστυχώς οι άνθρωποι είματε ανταγωνιστικά όντα, αυτό είναι θεμιτό, όμως σ' αυτή την περίπτωση η ακρόαση του συστήματος στον συγκεκριμένο χώρο με την συγκεκριμένη δομή και την συγκεκριμένη δισκοθήκη, αιγείρει συναισθήματα ανταγωνιστικότητας, υλιστικών σκέψεων και στερητικών συνειρμών.. Αυτές οι σκέψεις οδηγούν κάποιες φορές τους ανύποπτους ακροατές σε ατυχείς και μεροληπτικές κριτικές, καθώς και σε αδαείς εμπνεύσεις αλλαγών και επεμβάσεων πάνω σε κάτι που δεν γνωρίζουν και δεν κατέχουν.. (σίγουρα θα ήθελαν να κατέχουν και πιο σίγουρα δεν μπορούν να κατέχουν...)

Περίμενα λοιπόν πολύ καιρό υπομονετικά ν’ ακούσω το σύστημα και ν’ αποκτήσω ‘ιδίαν γνώμην’... Αυτό λοιπόν έγινε την Κυριακή το πρωϊ και σ' ευχαριστώ ξανά...

Οι εντυπώσεις θ' αναρτηθούν σύντομα και θα αφορούν το απόλυτα κορυφαίο σύστημα, του οποίου η ακρόαση συνυπολογίζοντας τις γνώσεις και την δισκοθήκη του κατόχου του, αποτελούν μια πρωτόγνωρη και σοκαριστική εμπειρία μουσικής παιδείας, αισθητικής αναφοράς και ηθικής σπουδής του Hi-End ήχου...
Τι σχεση μπορεί να εχει η δισκοθήκη του κατόχου με την ΣΩΣΤΗ τοποθέτηση της (των) θέσεων ακροάσεως?
Εχεις ακουσει κατι για nearfield ακρόαση, ειδικα σε ηχεία panel?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.936

Τεράστιο ηχείο, τεράστιος χωρος, τεράστιο ισοπλευρο τριγωνο.... τι δεν καταλαβαινεις?
έλα ντε; :roflmao::cry:

Αλλοιώς, χανεις το 50% του πλάτους, του βαθους και της λεπτομερειας, αλλα οπως ειπες, ειναι δικο σου θεμα γουστου......
α να γειά σου! είπες τη λέξη "κλειδί"! :thumbsup:

Σε αυτό το θέμα ο Σκαλούμπαξ έχει δίκιο. Το έχω πει και παλαιότερα.
Το περί ορέξεως δεν το αμφισβητεί κανείς, όμως ορισμένα θέματα στο hi fi έχουν και αντικειμενική προσέγγιση.
Βεβαίως όπως πάντα, ψειρίζουμε την μαϊμού. :biggrin:

...
Ακριβώς! Αν το πάρουμε αντικειμενικά το θέμα, όπως είπε ο bro, "ο Σκαλούμπαξ έχει δίκιο".

Όμως: Αν το πάρουμε αντικειμενικά το θέμα, θα πέσει πολύ κλάμα. Και δεν υπάρχει λόγος βρε αδερφέ, κανένας λόγος.

Στο Hi-End, είναι γνωστό πως ο παράγων "γούστο" είναι πρωταρχικής και κυρίαρχης σημασίας, και αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Δηλαδή, και ξεφεύγοντας από τα στενά δεδομένα του ηχοσυστήματος-χώρου του Λουκά, όπως όλοι γνωρίζετε, υπάρχουν εκπληκτικές Hi-End μηχανές, οι οποίες προσφέρουν αποδεδειγμένα τρομερή ευχαρίστηση σε πολλούς "θιασώτες" των υλοποιήσεων αυτών, ασχέτως αν "κόβονται" στις εξετάσεις του απλού "hi-fi", λόγω πχ πολύ αυξημένων συνολικών αρμονικών παραμορφώσεων ή πολύ περιορισμένου φασματικού εύρους απόκρισης. Τα παραδείγματα είναι άπειρα, πραγματικά. Κι όμως, είναι συσκευές που λατρεύονται. Ακούτε; Λατρεύονται!

Άρα, και για να πάμε στο "δια ταύτα", το γούστο του φίλου μας του Λουκά, εκφράζεται από αυτό το συνδυασμό (εκπληκτικών και πανάκριβων) μηχανών, με αυτή την τοποθέτηση, και εκεί τελειώνει η κουβέντα. Πραγματικά όμως, εκεί τελειώνει κάθε κουβέντα.

Πολύ πολύ φιλικά, όπως πάντα δηλαδή...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: ANAKΡΟΥΣΙΣ - Nέο Soundlab Ultimate PX - Atmasphere MA 2mk2 REF.

α να γειά σου! είπες τη λέξη "κλειδί"! :thumbsup:

Ακριβώς! Αν το πάρουμε αντικειμενικά το θέμα, όπως είπε ο bro, "ο Σκαλούμπαξ έχει δίκιο".

Όμως: Αν το πάρουμε αντικειμενικά το θέμα, θα πέσει πολύ κλάμα. Και δεν υπάρχει λόγος βρε αδερφέ, κανένας λόγος.

Στο Hi-End, είναι γνωστό πως ο παράγων "γούστο" είναι πρωταρχικής και κυρίαρχης σημασίας, και αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Δηλαδή, και ξεφεύγοντας από τα στενά δεδομένα του ηχοσυστήματος-χώρου του Λουκά, όπως όλοι γνωρίζετε, υπάρχουν εκπληκτικές Hi-End μηχανές, οι οποίες προσφέρουν αποδεδειγμένα τρομερή ευχαρίστηση σε πολλούς "θιασώτες" των υλοποιήσεων αυτών, ασχέτως αν "κόβονται" στις εξετάσεις του απλού "hi-fi", λόγω πχ πολύ αυξημένων συνολικών αρμονικών παραμορφώσεων ή πολύ περιορισμένου φασματικού εύρους απόκρισης. Τα παραδείγματα είναι άπειρα, πραγματικά. Κι όμως, είναι συσκευές που λατρεύονται. Ακούτε; Λατρεύονται!

Άρα, και για να πάμε στο "δια ταύτα", το γούστο του φίλου μας του Λουκά, εκφράζεται από αυτό το συνδυασμό (εκπληκτικών και πανάκριβων) μηχανών, με αυτή την τοποθέτηση, και εκεί τελειώνει η κουβέντα. Πραγματικά όμως, εκεί τελειώνει κάθε κουβέντα.

Βαθμοοοοο
κοτααααα

Reaction score
1.815
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ANAKΡΟΥΣΙΣ - Nέο Soundlab Ultimate PX - Atmasphere MA 2mk

Βαθμοοοοο
κοτααααα
Ααααα μου το χαλάς τώρα!
Είπαμε! Εδώ τελειώνει κάθε κουβέντα!:smile:

Υπενθύμιση:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

Εγινες μέλος του A.C.A.?
Skal ......για πηγαινε το λιγο ποιο ωραια......
μηπως θα πρεπει να σου δωσει και λογαριασμο ρε συ για το που θα γουσταρει να γραφει?

οπου θελει ο καθενας θα γραφει και αν δεν του αρεσει κιολας εκει που ειναι την κανει με ελαφρα.....

Οσο για την κριτικη του τι ακουστηκε ,πως ακουστηκε και γιατι αυτο θα το αποφασισει οποιος θελει....και οχι με το στανιο !!!!!

Οκ φιλε?????

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

ρε συ, σε τσιμπησε κάτι? εχεις αντιληφθει ποιος επιζητεί κριτική? ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ!!!!

Reaction score
871
Re: Απάντηση: Re: ANAKΡΟΥΣΙΣ - Nέο Soundlab Ultimate PX - Atmasphere MA 2mk2 REF.

.......................................

γιατρέ... δεν ξέρω αν εκεί τελειώνει η αν εκεί αρχίζει η κουβέντα, θα το αναλύσω λεπτομερειακά το θέμα για την ακρόαση του συστήματος του Λουκά στο 'ριβιγιού'... :whistling:

εκείνο που ξέρω είναι πως μόλις θέλησα να πιω λίγη μπύρα την είχες αποτελειώσει ολοσχερώς και έμεινα να κρατάω την άδεια μπουκάλα στο χέρι σα μ...κας... (οκ.. ευτυχώς είχε μπόλικο κρασί ο Τζον...)

συμπέρασμα.... αυτό που σίγουρα τελειώνει είναι η μπύρα και όχι η κουβέντα...

φυσικά φιλικά όπως πάντα... χαιρετισμούς στο Νίκο... και χρωστάς κιλοβατική μπύρα...

Reaction score
250

Εγω θα περιμένω απο τον Βασίλη τον Τσαντουλή να γραψει ακουστικες εντυπωσεις, μιας και κάθονταν στη θεση μου....
εδω δεν ειναι το παλιο ακα να γραφουμε με σκοπο να κρινουμε.
οποτε μην περιμενεις τιποτα τετοιο απο τον Βασιλη.
Κρίνω σκόπιμο να ξεκινήσω νέo thread σχετικό με το σύστημα του Λουκά ! Εκεί θα αναπτύξω τις εντυπώσεις

και τις σκέψεις μου που σχετίζονται με αυτό το ιδιαίτερο σύστημα !

Κατά συνέπεια θα ανταποκριθώ στην πρόκληση στου Skal. Νομίζω όμως ότι και ο φίλος μου ο Νικόλας(Vet)

θα το βρει ενδιαφέρον .........

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.658

Τελικά είστε ''τρελοί'' εσείς οι ''hiendάδες''! :rolleyes:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.840
Members
38.248
Νεότερο μέλος
Alexx