Νοτιοι - Bορειοι στη Θεσσαλονικη

Reaction score
59
Όντως περάσαμε μοναδικά υπέροχα!!! Τί να πούμε για την φιλοξενία του Γιάννη και της εκλεκτής του Λένας ή για τα άλλα δύο κορίτσια!!! Τί φωνή ήταν εκείνη, τί ωραίοι στοίχοι, τί ερωτισμός ρε παιδιά!!!! Καλά και εκείνο το μπουκάλι κρασί.... το τίμησα δεόντως έτσι για να μην έχει κανένα παράπονο ο φιλόξενος οικοδεσπότης. Τί μουσικές ακούσαμε από όλα τα μέσα ακόμη και από μπομπίνα με Miles Davis!!!! Λ.Σ.

Reaction score
8.905
Απάντηση: Νοτιοι - Bορειοι στη Θεσσαλονικη

? Ποιοι ειναι οι "δικοί" σας δηλαδη και ποιοι ειναι οι "άλλοι"? Που ακριβώς αποσκοπεί αυτο το σχόλιο? Ισως ειναι ένα είδος χιούμορ που αδυνατώ να καταλάβω. Εκλεπτυσμένο.
Άντε, να στο μεταφράσω στην δημοτική.... οι δικοί μου = οι φίλοι μου!

Reaction score
1.952

Αυτο το κατάλαβα, το θέμα ειναι ότι το σχόλιο σου πάσχει απο ελλειψη τακτ στη καλύτερη, αφήνει έντονα υπονοούμενα στη χειρότερη.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744

Αυτο το κατάλαβα, το θέμα ειναι ότι το σχόλιο σου πάσχει απο ελλειψη τακτ στη καλύτερη, αφήνει έντονα υπονοούμενα στη χειρότερη.
Ασε μας ρε κι εσύ .:cool:

Την άλλη φορά θα σου ρίξω το A.R. στις γραμμές.

Reaction score
8.905

Το ότι δεν έχω τακτ είναι γνωστό αυτό σε όσους με ξέρουν, δηλαδή στους δικούς μου... :roflmao:

Reaction score
1.952

Eπειδή όμως προσκλήθηκες σε μία εκδήλωση των "άλλων" ίσως αυτή τη φορά θα έπρεπε να δείξεις.

Τέλος από μένα, από σεβασμό στο Γιάννη και μόνο.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.630
αντε βρε παιδια, ενταξει, μια λαθος εκφραση ηταν , πιστευω να περασε καλα ο Βασιλης και να μην εχει παραπονο, ε Βασιλη?

Reaction score
8.905
Απάντηση: Re: Νοτιοι - Bορειοι στη Θεσσαλονικη

Γιάννη μου τι είναι αυτά που λες... ήδη σε θεωρώ "δικό μου" (για να μην παρεξηγηθώ πάλι, δηλαδή φίλο μου :biggrin:) και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα πάλι! :thumbsup:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.575

Άντε, να στο μεταφράσω στην δημοτική.... οι δικοί μου = οι φίλοι μου!
Round two? χώστου βασίλη χώστου.

Σιγά μην έχει τακτ ο βασίλης ρε μιχάλη , χώστου χώστου.

Το ότι δεν έχω τακτ είναι γνωστό αυτό σε όσους με ξέρουν, δηλαδή στους δικούς μου... :roflmao:
Είναιγνωστό , αμάν πια με τους δικούς σου, μπααααα, !

αντε βρε παιδια, ενταξει, μια λαθος εκφραση ηταν , πιστευω να περασε καλα ο Βασιλης και να μην εχει παραπονο, ε Βασιλη?
Πυρόσβεση κοτσίδη...!

Γιάννη μου τι είναι αυτά που λες... ήδη σε θεωρώ "δικό μου" (για να μην παρεξηγηθώ πάλι, δηλαδή φίλο μου :biggrin:) και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα πάλι! :thumbsup:
Πάλι με τους δικούς του αυτό το παιδί, ρε μανία!!

Αλλά και ο tidalάκης , δε λέω και αυτός κύριος, το σταμάτησε για τον κοτσίδη.

Δε βλέπω κανά σοβαρό τσαμπουκά ρε γμτ μου. Αντε κορίτσια φαγωθείτε. Παραδίπλα κάτι πήγε να γίνει μεταξύ ζαπάντη και τακη , αλλά έλειξε άδοξα.
Που είναι ο τσαμπουκάς σας ρεεεεεεε?

Reaction score
1.815

Δε βλέπω κανά σοβαρό τσαμπουκά ρε γμτ μου. Αντε κορίτσια φαγωθείτε....

Αυτά τα λες επειδή δεν ήσουν επάνω εε?
Άρα αφού δεν ήσουν βόρεια, δεν ήσουν και στους φίλους του.
Άρα δεν ανήκεις στους φίλους του.
Δηλαδή ούτε κι εγώ που δεν ήμουν πάνω δεν είμαι στους ..."δικούς του" φίλους!

Βρε κιαρατά Bill, δε θα σε ξανακεράσω υποβρύχιο, ούτε και θα σου βγάλω ρακές και γουίσκια, ούτε και θα έρθω να ξανακούσω τις παλιοκεφάλες σου!
Ναι ρε! Δεν είμαι φίλος σου εε?

Παλιοχαρακτήρα!
Χωνομύτουλα!

Ουφ! Συγχύστηκα τώρα!
Πάω να κατεβάσω το Haig μου...:roflmao:

Last edited by a moderator:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.630
το μονο σιγουρο ειναι οτι το συστημα δεν επαιζε μια!

ειχε περασει σε τριτη, μη πω τεταρτη μοιρα, μετα το λαιβ, τα φαγητα, τα τσιγαρα και τις φωνες...

ωραιες καταστασεις!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

το μονο σιγουρο ειναι οτι το συστημα δεν επαιζε μια!

ειχε περασει σε τριτη, μη πω τεταρτη μοιρα, μετα το λαιβ, τα φαγητα, τα τσιγαρα και τις φωνες...

ωραιες καταστασεις!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.656

Το συστημα Γιαννο μου παιζει μια χαρα.....κυριολεκτω......δυο διαφορετικες σχολες ηχου που κανουν τα κεφια σε οποιονδηποτε κατσει απεναντι του!!!!!!!!

Με τις παιχνιδιαρες τις λαμπες του ....που χαιδευει γλυκα τα αυτακια απο την μια και απο την αλλη με τους διακοπτικους και την Μετρικ που σε βαζει σε αλλα μονοπατια..........

Μπραβο παντως που δοκιμαζεις και πειραματιζεσαι με λαμπες και με διακοπτικους τελικους.....ξερω..ειναι δυσκολο να αποφασισεις που να μεινεις--λογικο βεβαιως βεβαιως--ομως γουσταρεις να δοκιμαζεις και αυτο για μενα λεει πολλα !!!!

Χαρηκα ιδιαιτερα φιλε που ακουσα και την Μετρικ ως ψηφιακη ΡΙΑΑ και στο ειπα...μου αρεσε περισσοτερο σαν phono απο του Counterpoint....συμφωνησαν αλλωστε και ο Βασιλης και ο Βλασης με το ακουσμα αυτο....βεβαια ποτε μα ποτε δεν θα ταιριαξουν τα γουστα ολων με ολα......δεν πρεπει αλλωστε μιας και ειμαστε διαφορετικοι μεταξυ μας και αλλη αντιληψη και ηχητικη δεκτικοτητα εχει ο καθενας μας!!!!!

Η απορια μονο που μου εμεινε ειναι το πως θα ακουστει η Μετρικ καρφωμενηι στους λαμπατους ως προ...

Φιλαρακι επειδη εχω πειξει στην δουλεια δεν εχω ακομα πει το κυριοτερο.......ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ....εισαι ενας εξαιρετικος οικοδεσποτης ,καλοκαρδος,μαχιμος με τα φιλαρακια σου,εξυπηρετικοτατος και παντα χαμογελαστος.....ηξερε η κοριτσαρα σου τι παλλικαρι θα εχει διπλα της !!!!!:smile:

Ακουσαμε πολυ ωραιες μουσικες,μια υπεροχη μπομπινα με Miles Davis να τα λεει ολα,μποτιες και δυναμικα περασματα,κεντραρισμενες φωνες και φυσικα ακριβεια οπως αντιστοιχει σε ενα τετοιο συστημα!!!!!

Ο μονος μου ενδοιασμος ειναι για μενα οτι το bass reflex του ηχειου πρεπει να το γυρισεις μπροστα........

κατα τα αλλα .....εισαι ενας αξιαγαπητος φιλος και χαιρομαι που σε εχω γνωρισει!!!!!!!

Νασαι παντα καλα Γιανναρε μου.......θα σε ξανα προτιμησουμε αγαπητε!!!!!:biggrin:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841

Αφού δεν πήγες...................... δεν είχε τίποτα το μενού.
Και ο Βασίλης από ευγένεια και συστολή :cautious: δεν ζήτησε .
Mangione πάντως ακούστηκε......:smile:

Y

Yiannis_B

Guest

Με τις παιχνιδιαρες τις λαμπες του ....που χαιδευει γλυκα τα αυτακια απο την μια και απο την αλλη με τους διακοπτικους και την Μετρικ που σε βαζει σε αλλα μονοπατια..........
..πάλι για sex μιλάει αυτό το παιδί. :whistling:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

καλα , αυτο εννοειται, πανω απ ολα!

:wink:
Γιαννακη μου, αν ανεβω Θεσσαλονίκη, θα 'θελα πραγματικά να σε γνωρισω κι εγω από κοντά, να ακουσω και τις 2 εκδοχες του συστήματος σου και να μπερμπαντεψουμε, αν το θέλεις βέβαια...

Στα υπολοιπα κοριτσια εχω πάει..... :biggrin:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.603
Members
38.204
Νεότερο μέλος
john-john