tyler durden
Μη ριβγιούερ
- Reaction score
- 2.733
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ανεμοσκορπίσματα
Δεν αισθανομαι ποτε θιγμενος ή οτι φωτογραφιζομαι στις συζητησεις μας εδω μεσα, οι πιο παλιες εξ Αθηνων ορμομενες καραβανες εδω μεσα που με γνωριζουν, το ξερουν. Ρωτα το Ζιζικ που προσπαθει καθε φορα να με τσιγκλισει και να με "πειραξει" για να τσινισω, και του στερω τη χαρα, lol. Ελπιζω καποια στιγμη να τα πουμε κι απο κοντα
Thanx για τις κατευθυνσεις.Διάβασε Τoole. Και Olive. Για αρχή (και σε σχέση με τα ηχεία περισσότερο).
Έτσι εκτός από γνώμη θα έχεις και γνώση.
Για τα άλλα, λυπάμαι αν ένοιωσες ότι σε φωτογραφίζω, αλλά δεν ήταν πρόθεσή μου. Ήταν γενικότερη τοποθέτηση. Άλλωστε εμένα μου έχεις δώσει την εντύπωση ότι είσαι μετρημένος και προσεκτικός στις τοποθετήσεις σου, άρα όχι στα "ανθισμένα λουλουδάκια" που περιγράφω (άρα αν όντως έχεις γράψει ή πει τέτοια "διαμάντια", λυπάμαι διπλά).
Δεν αισθανομαι ποτε θιγμενος ή οτι φωτογραφιζομαι στις συζητησεις μας εδω μεσα, οι πιο παλιες εξ Αθηνων ορμομενες καραβανες εδω μεσα που με γνωριζουν, το ξερουν. Ρωτα το Ζιζικ που προσπαθει καθε φορα να με τσιγκλισει και να με "πειραξει" για να τσινισω, και του στερω τη χαρα, lol. Ελπιζω καποια στιγμη να τα πουμε κι απο κοντα