OTL ....παραλειπόμενα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.889
Απάντηση: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Μόλις πάτησα το κομβίον ευχαρίστησης στο ποστ #3 (κυρίως για την τελευταία πρόταση, αλλά όχι μόνο). Ενημερωτικά. :lolsign:

καλά ρε σεις, ο κουφός ακόμα κοιμάται; ας τον μπανάρει κάποιος επιτέλους!:biggrin:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.875
Re: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Ελα βρε που κολλαει γκομενες κ εσυ... Σου φανηκεεε....συγκρατημενος ειναιιιιιι.......

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Πάει και το χαζομάγαζο, ηλώθη κι αυτό - κάλλιο αργά παρά ποτέ. Μείνατε το aca κι εσύ, οι εκλεκτοί... :biggrin:
Να μιλατε για οτι θελετε, αλλά να μην κολλλλλλλλατε μονο σε μια "σχολή", ειτε αυτο λέγεται πηγη, ειτε αυτο λεγεται ενισχυτικό....

Reaction score
1.966
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Πάει και το χαζομάγαζο, ηλώθη κι αυτό - κάλλιο αργά παρά ποτέ. Μείνατε το aca κι εσύ, οι εκλεκτοί... :biggrin:
Αστοχο σχόλιο τελείως, το ACA εχει πανω απο 60 μέλη απο αμιγώς τεχνοκράτες μετρησιολαγνους μεχρι ρομαντικούς εραστές της λάμπες και του μονόδρομου.

Ηταν και θα ειναι πρωτοπόρο σε θέματα ήχου οσο και αν δεν αρεσει σε κάποιους.

Το ίδιο θα έλεγα και για τον Χρήστο παρεπιπτοντως, αν και έχουν χωρίσει οι δρόμοι μας.

Λίγο ευγενεια δεν θα έβλαπτε, ποσο μάλλον όταν σχολίαζετε μια εκδήλωση του ACA που ήσασταν προσκεκλημένοι.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744

Πολύ ''κουνάς το δάχτυλο''τώρα τελευταία Mike.

Reaction score
1.966

Εσυ Νίκο όταν προσβάλουν και χαρακτηρίζουν αρνητικά το AVsite τι κάνεις? αυτο που κάνω και εγω το υπερασπίζεσαι. Λοιπον εγω εκτός απο το AVsite αισθάνομαι σπιτι μου ΚΑΙ το ACA και κάνω το ίδιο, νομίζω χωρίς να προσβαλω κάποιον.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.889
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΣΤ

Φτάνει με έπεισες!!! Άλλωστε την ποιότητα την άκουσα στου Κοτσίδη. Λ.Σ.

Επίσης, οφείλεις μια αναλυτικότερη απάντηση για το θέμα του τι άκουσες στον Γιάννη, και μη κάνεις την πάπια (κότα κατά ζιζικ). Ήδη στο ζήτησε ο ίδιος ο Γιάννης πάνω από 2 φορές....

Δεν είναι τίποτα, μια προσωπική σου υποκειμενική άποψη είναι, αλλά πες την, σιγά!

Βέβαια, προσωπικά πήρα το θάρρος και μετέφερα την άποψή σου όπως την φαντάζομαι, καθώς ποτέ δε μου είπες κάτι γι'αυτό, και έχω την υποχρέωση να το διευκρινίσω αυτό στα παιδιά που διαβάζουν. Όμως, δε μίλησα εντελώς αυθαίρετα, κι ούτε πήγα στο μαντείο των Δελφών, μάλλον διάβασα ο ίδιος τη σκέψη σου μέσα από τα εδώ γραπτά σου.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.077
Εφελκίδειος...Ειρήνη: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Ας εξετάσουμε τί είχε σχολιαστεί πριν από μερικούς μήνες στο σχετικό θέμα:
Bhutia said:
...Πώς να μη ΄΄ματσάρουν΄΄;Αφού βρίσκουν μέχρι και τους απόντες μετασχηματιστές ξανά μπροστά τους,στην είσοδο του ηλεκτροστατικού ηχείου:137:(η παρεχόμενη διαφορά δυναμικού ανέρχεται έτσι στην αναγκαία γιά την οδήγηση υψηλή στάθμη).
http://www.soundlab-speakers.com/#!__technology
http://www.soundlab-speakers.com/#!_...roid-x-formers
...
H Soundlab πληροφορεί ότι με τις τιμές εμπέδησης των ηχείων της στις χαμηλές/μεσαίες συχνότητες δεν απαιτούν αυτά μεγάλη παροχή ρεύματος γιά δεδομένη διαφορά δυναμικού.Δεν διευκρινίζει όμως σχετικά με τις απαιτήσεις της αντιδραστικής συνιστώσας που έχει η εμπέδηση ελέω χωρητικού φορτίου όπως και τη συμπεριφορά του στις υψηλές συχνότητες.
Ως προς την απόδοση του συστήματος όπως αυτό παρουσιάζεται,προκύπτουν εντυπώσεις δίχως να είναι υποχρεωτική η ακρόαση αυτού.
...
...το αποδιδόμενο ρεύμα προπορεύεται κατά π/2 ως προς την εφαρμοζόμενη διαφορά δυναμικού στους ακροδέκτες χωρητικού φορτίου.Μεταβάλλεται έτσι ο συντελεστής ισχύος στο κύκλωμα που δημιουργείται μεταξύ σταδίου εξόδου και ηχείου.Δεδομένων αυτών,θα ήταν χρήσιμη μιά επισκόπηση της συχνοτικής διακύμανσης στην εμπέδηση.

Ο σχεδιαστής των Atma υποστηρίζει το πρότυπο των ελαχίστων αυξομειώσεων στην παρεχόμενη ισχύ επί μεταβαλλομένου φορτίου(εμπέδησης).H ικανότητα οδήγησης μπορεί φαινομενικά να είναι και ν'ακούγεται επαρκής σε ολόκληρο το φάσμα απόκρισης του ηχείου.Η διακύμανση της εμπέδησης παρέχει πληροφορίες γιά τον βαθμό στον οποίο ο ενισχυτής τείνει να ελέγχει πιθανές αποκλίσεις από τη γραμμική συμπεριφορά του ηχείου στις διάφορες ζώνες του φάσματος,σημαντικός παράγοντας κατά την αναπαραγωγή αρμονικών σχέσεων και διακροτημάτων σε σύνολα ακουστικών οργάνων που παίζουν ταυτόχρονα.Οι πιθανές αποκλίσεις του συνόλου δεν καθορίζουν αποκλειστικά τον άμεσο ήχο,αλλά επηρεάζουν δυνητικά και τη σύσταση του πεδίου αντήχησης,ιδίως όταν αναπαράγονται πυκνά ορχηστρικά σχήματα.

Η χρήση μεγάλου πλήθους οδηγητριών λυχνιών κατεβάζει την αντίσταση του σταδίου εξόδου σε τιμές που επιτρέπουν απόδραση από την υποχρεωτική εφαρμογή αρνητικής ανάδρασης.Οι δε Atma συνεχίζουν τη λειτουργία τους ακόμα και σε προβληματικές γι άλλους λυχνιακούς εκπροσώπους συνθήκες.Αυτή η ιδιότητα βέβαια εμπεριέχει και το ενδεχόμενο όπου κάποιες εκ των λυχνιών αποκλίνουν-γιά διαφόρους λόγους- από τα ιδανικά χαρακτηριστικά λειτουργίας.Οι επιπτώσεις δεν θα εκδηλώνονται με κραυγαλέο τρόπο στη λειτουργικότητα του ενισχυτή,αλλά θ'αντανακλώνται-με μικρότερη ή μεγαλύτερη διακριτικότητα- στην απόδοση χαρακτηριστικών του σήματος,με έμφαση στη ζώνη των υψηλών εν προκειμένω.
...
Βέβαια δεν ξέρω τί θέλει ο Κωσταυτιάς να αποδείξει με την μέτρηση καθώς και το *πικάντικο* της υπόθεσης!!! Υποθέτω σε μια αίθουσα συναυλιών δεν θα μπορούσε να ακούσει αν προηγουμένως δεν είχε κάνει μέτρηση...... Λ.Σ.
Ουδείς λόγος...καρδιοχτυπιού.Πιστοποιημένοι Ακουστικοί Μηχανικοί οφείλουν να την έχουν ήδη κάνει γιά πάρτη του-αλλά και γιά δική σου,όπως και γιά οποιονδήποτε θαμώνα.
καλε τι κακο εχει το life style ?
Εξαρτάται εάν δεδομένος καταναλωτής το καθορίζει ο ίδιος ή αντιθέτως το αφήνει να τον καθορίσει...
Μη γράφετε ποσά.Σερνέται ασθένεια που ονομαζεται εφορία..
Κάποιοι θα την χαρακτήριζαν μάλλον ΄΄φάρμακο΄΄ με ισχυρές όμως παρενέργειες...
100+ χιλιάρικα και δεν μπορεί να παίξει ZZ Top;
Πρόκειται περί συστήματος...ΖΖ STop.:sleep: Και στους Massive Attack παθαίνει massive...heartattack.
Πέρα από οποιαδήποτε διάθεση γιά πλάκα,ο ξεχωριστός τρόπος αναπαραγωγής πληθώρας μουσικών ιδιωμάτων από το σύστημα του ΛΣ,θ'άξιζε ν'αφαιρεί οποιαδήποτε διάθεση καννιβαλισμού επί των αδυναμιών-τόσο του συστήματος όσο και του κατόχου.
...
Προτιμώ οι συζητήσεις μου για το audio να γίνονται με πραγματικούς γνώστες του αντικειμένου ,όπως για παράδειγμα ο Κωνσταντίνου , ο Σδραβόπουλος , ο Σαλαμουρης και άλλοι . ΄Ατομα που έχουν βαθιά επιστημονική γνώση ,ανοιχτό μυαλό, έχουν δημοσιεύσεις καταξιωμένες και έχουν υλοποιήσει δεκάδες αξιοθαύμαστες κατασκευές στον χώρο του hi fi. Και ταυτόχρονα είναι ευγενείς και σεμνοί. Δεν το παίζουν κάποιοι επειδή υλοποίησαν μια προδιαγεγραμμένου σχεδίου απλή ιδιοκατασκευή και αυτόματα αυτοανακηρύχτηκαν σε τιμητές του Pass και του John Curl......
Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους,το ξεκαθάρισμα αυτών σε κάθε αφορμή κάνει τους καλούς ... άσπονδους φίλους.

Reaction score
777
Re: Απάντηση: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Πολύ ''κουνάς το δάχτυλο''τώρα τελευταία Mike.
Συγνώμη Νίκο αλλα δέν συμφωνώ.
Απο τη μία καταλαβαίνω το χιούμορ του φίλου μας Κόγια αλλα απο την άλλη μεριά δέν μπορείς να λές οτι φταίμε που αντιδράμε επειδή μας λέει "χαζούς".
Σόρρυ, αλλα προσωπικά εγώ και άλλοι κυκλοφορούμε εδω μέσα. Και δέν γουστάρω να με λένε χαζό ξέρεις. Το οτι σε ένα χώρο μπορεί να γράφουν 2 μ@λ@κες και άλλοι δύο βλ@κες δέν συνεπάγεται οτι το ACA είναι χαζομάγαζο...

Ελπίζω να μήν διαφωνείς.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Τώρα που πέρασαν μερικές ώρες και βλέπω τα πράγματα πιο ψύχραιμα, θα ήθελα να πω δημοσίως στο φίλο μου το Βασίλη τον Τσαντουλή ότι λυπάμαι πολύ αν τον πίκρανα με τον τρόπο που έγραψα όσα έγραψα σχετικά με την """κόντρα""" του με τον επίσης φίλο μου τον ΚουΦου.

Παρ' όλα αυτά, επιμένω στη θέση μου ότι στην """κόντρα""" αυτή, η ζυγαριά της ευθύνης γέρνει προς τη μεριά σου Βασίλη.

Μπορώ όμως να καταλάβω γιατί εκνευρίστηκες, μια και μάλλον εξέλαβες τα σχόλια που έγιναν σχετικά με τη "διπλωματία" και την ευγένειά σου (γιατί η ευγένεια αλλά και η σύνεση "επιβάλλουν" κατά κάποιον τρόπο να είμαστε πολύ πιο φειδωλοί στα """αρνητικά""" σχόλια απ' ότι στα θετικά - π.χ. ακροάσεις σε Εκθέσεις Hi-End) ως γραμμένα με σκοπό να σε παρουσιάσουν σα "θολούρα - μέσα σ' όλα" - κάτι που κατά τη γνώμη μου δεν ισχύει.

Και δεν ισχύει, γιατί τελικά εξέφρασες σαφή γνώμη:

Είναι όμως όλα τέλεια; Όχι !

Σε ροκ προγράμματα ή σε προγράμματα που απαιτούν ρεαλιστική-με ενέργεια αναπαραγωγή μεγάλων

εντάσεων ή ισχυρών και χαμηλόσυχνων κρουστικών ήχων το σύστημα είναι απλώς καλό έως πολύ καλό.

Αναμενόμενο από εκείνους που γνωρίζουν για μετατροπείς πίεσης ή ταχύτητας και για δίπολες full range επιφανειακές

διατάξεις.

Αν το ενδιαφέρον σας εντοπίζεται στο να ακούσετε μπότα που ανακατώνει το στομάχι ,βροντές , εκρήξεις

και ξεκοιλιαζόμενες γκράντ κάσες τότε το σύστημα αυτό δεν θα σας ενθουσιάσει . Υπάρχει εξαιρετική

διαγραφή του ήχου της μεμβράνης.Δεν υπάρχει όμως ο βαρβάτος τσαμπουκάς.Ή μάλλον υπάρχει αλλά σε

«σεμνά» επίπεδα.

Εικάζω ότι ένας άλλος ενισχυτής θα βελτίωνε και εδώ τα πράγματα (με την σοβαρή πιθανότητα

ταυτόχρονης απώλειας κάποιων μαγικών στοιχείων που είναι εγγενή στους otl ενισχυτές του Λουκά). ΄Όχι

όμως σε

σημείο που θα ξεπερνούσε ένα πολύ καλό ηλεκτροδυναμικό ή υβριδικό ηχείο.

Στην ζωή όμως δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Η ζωή και το hi fi είναι η τέχνη των συμβιβασμών.

Κλείνοντας προσωρινά θεωρώ ότι το σύστημα του Λουκά είναι ένα από τα 5 καλύτερα που έχω ακούσει οποτεδήποτε

και οπουδήποτε.

Θα ήθελα διακαώς να ήταν δικό μου …….

Το αν κάποιος (π.χ. εγώ) εξακολουθεί να έχει ορισμένες επιμέρους ενστάσεις, και, αν ήταν αυτός στη θέση σου, ενδεχομένως να "ζύγιζε" τα πράγματα λιγότερο ή περισσότερο διαφορετικά, δεν έχει και τόση σημασία.

Το αν κάποιος έχει απόλυτο δίκιο ή όχι, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με υποκειμενικές ως επί το πλείστον εκτιμήσεις, καίτοι μερικές φορές ενδιαφέρον, δεν είναι αυτό που έχει πρωταρχική σημασία.

Αυτό που μετράει, είναι το να παίρνει κανείς σαφή θέση και να μη φοβάται να """εκτεθεί""".

Θεωρώ λοιπόν ότι εσύ, ειδικά με την τελευταία σου φράση

...

Θα ήθελα διακαώς να ήταν δικό μου …….
"""εκτέθηκες""", και συνεπώς καταλαβαίνω και το γιατί εκνευρίστηκες.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.889
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΣΤ

Δε μου λες EAR, τι εκτιμάς, τα δικα σου magnepan ειναι πιο δυσκολα φορτία η τα Soundlab του Λουκά?
Χρωστώ μια απάντηση, ε;

Λοιπόν Χρήστο, τα Magnepan δεν είναι καθόλου δύσκολα φορτία, απεναντίας είναι πολύ εύκολα φορτία, διότι είναι εξαιρετικά σταθερά, και πιο αναλυτικά, είναι 3 ωμ στα πρίμα και 3,5 ωμ στα μεσαία, ενώ στα μπάσα πάει στα 4 ωμ. Με οποιονδήποτε ενισχυτή που παίζει άνετα στα 3 ωμ, είσαι ΟΚ. Το μόνο που ζητάνε είναι πραγματικά πολύ μεγάλη ισχύ, καθώς η ευαισθησία τους είναι ιδιαίτερα χαμηλή (83 db/w/m) και εφόσον μπορούν να ανεβάσουν ικανοποιητικότατες στάθμες - μέχρι και 117 db - (φυσικά όχι στην τέρμα κάτω οκτάβα γιατί τελειώνει η διαδρομή της μεμβράνης) όπως εύκολα καταλαβαίνεις, καταπίνουν πολλά βατ γι'αστείο, βγάζοντας πολλά ενισχυτικά εντελώς ακατάλληλα γι'αυτά, αν βέβαια επιθυμείς να μπορείς να εκμεταλλευθείς το δυναμικό τους περιθώριο και τις αντικειμενικές δυνατότητές τους σε στιγμιαίες στάθμες.

Από την άλλη, τα Soundlab του Λουκά, λόγω αρκετά υψηλότερης ευαισθησίας (89 db/w/m) είναι σαφώς λιγότερο "βατοφάγα" και μπορούν να φτάσουν στα όριά τους με σαφώς λιγότερη ισχύ συγκριτικά με τα magnepan, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα "ευχαριστηθούν" τα 600 βατ που λέει ο κατασκευαστής τους - και δεν έχω λόγο να μη τον πιστεύω (βεβαίως και στα ηλεκτροστατικά υπάρχουν τα ίδια προβλήματα όριου μετακίνησης της μεμβράνης στην τέρμα κάτω οκτάβα, με ταυτόχρονους σπινθηρισμούς κλπ) αλλά επιπρόσθετα αποτελούν σύνθετα χωρητικά-επαγωγικά φορτία και όχι καθαρά ωμικά, καθώς ο ενισχυτής καλείται να οδηγήσει ένα πρωτεύων πηνίο ενός μετασχηματιστή και όχι το πηνίο κάποιου τυπικού μεγαφώνου, ενώ παράλληλα από όσα έχει αναφέρει ο Λουκάς εμφανίζουν υψηλή αντίσταση σε χαμηλές και χαμηλομεσαίες συχνότητες, βγάζοντας από τη μέση πολλά τυπικά (καλά) ενισχυτικά ως ακατάλληλα, αφού απαιτούν αντικειμενικά υψηλές τάσεις εξόδου από τον ενισχυτή, κάτι που εύκολα προσφέρουν λυχνιακές υλοποιήσεις, οι οποίες δουλεύουν και πιο σωστά σε υψηλά φορτία, καθώς μέχρι και το df τους βελτιώνεται αισθητά, ενώ παράλληλα απαιτούνται λιγότερα αμπέρ, κάτι στο οποίο οι λαμπάτοι δε φημίζονται - εκεί έχουν κάνει φήμη οι solid state.

Νομίζω πως και τα δυο είναι επαρκώς εύκολα φορτία, αρκεί ο χρήστης να γνωρίζει τις πραγματικές τεχνικές απαιτήσεις των ηχείων και να τις ικανοποιήσει. Ορθή και επαρκής οδήγηση παραμένει (και θα παραμένει) ο κύριος παράγοντας μιας ορθής υλοποίησης ηχοσυστήματος. Λύσεις υπάρχουν, σε κάθε κοστολόγιο. Εφοδιασμένος με την απαιτούμενη γνώση, μπορείς να τις βρεις.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Θα 'θελα επίσης να παρακαλέσω δημοσίως το φιλαράκι μου τον Κου-Φου (ο οποίος, ας μην το ξεχνάμε, μας έχει ανοίξει τα μάτια πολλάκις, έγκαιρα και έγκυρα), αν θέλει να απαντήσει, ε, ας κάνει και λίγο το κορόιδο...

Δε θα 'ναι λόγω αδυναμίας.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Άντε μην τα πάρω στο κρανίο, και αφήσω το γάντι και σας αρχίσω στις τηγανιές βραδιάτικα... :mad:

Και ούτε τυροπιτάκια θα έχετε προλάβει να φάτε... :devilish:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Φτάνει με έπεισες!!! Άλλωστε την ποιότητα την άκουσα στου Κοτσίδη. Λ.Σ.
Επίσης, οφείλεις μια αναλυτικότερη απάντηση για το θέμα του τι άκουσες στον Γιάννη, και μη κάνεις την πάπια (κότα κατά ζιζικ). Ήδη στο ζήτησε ο ίδιος ο Γιάννης πάνω από 2 φορές....

Δεν είναι τίποτα, μια προσωπική σου υποκειμενική άποψη είναι, αλλά πες την, σιγά!

Βέβαια, προσωπικά πήρα το θάρρος και μετέφερα την άποψή σου όπως την φαντάζομαι, καθώς ποτέ δε μου είπες κάτι γι'αυτό, και έχω την υποχρέωση να το διευκρινίσω αυτό στα παιδιά που διαβάζουν. Όμως, δε μίλησα εντελώς αυθαίρετα, κι ούτε πήγα στο μαντείο των Δελφών, μάλλον διάβασα ο ίδιος τη σκέψη σου μέσα από τα εδώ γραπτά σου.
Ας μην ανοίξουμε καλύτερα κουβέντα σχετικά με το πόσοι, ποιοι, για πόσο και σε τι συνθήκες άκουσαν πραγματικά στο σπίτι του Κοτσίδι.

Τα δάχτυλα του ενός χεριού φτάνουν άνετα...

Reaction score
59

Κωσταυτιά ψεύδεσαι λέγοντας : "τα 600 βατ που λέει ο κατασκευαστής τους - και δεν έχω λόγο να μη τον πιστεύω"
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο κατασκευαστής μιλάει για 50-600 μουσικά Βαττ. Το έχουμε ξαναπεί αλλά όσο και να το λέμε η παραπληροφόρηση συνεχίζει. Λ.Σ.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Σημερα το απόγευμα, ετσι για να αισθανθω οτι ημουν κι εγω μαζι με τα παιδια στου Λουκά προχθες, εβαλα τον Byron Janis να παιξει στο πιανο και στο TODTENTANZ του Λιστ και στο πρωτο Piano Concerto του Ραχμανινωφ... :wink:
Να πω την αλήθεια, εγω θα εβαζα το δεύτερο, μου αρέσει περισσότερο... :whistling:

ετσι, για να φυγουμε λιγο απο τα τεχνοκρατικά....

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Σημερα το απόγευμα, ετσι για να αισθανθω οτι ημουν κι εγω μαζι με τα παιδια στου Λουκά προχθες, εβαλα τον Byron Janis να παιξει στο πιανο και στο TODTENTANZ του Λιστ και στο πρωτο Piano Concerto του Ραχμανινωφ... :wink:
Να πω την αλήθεια το δεύτερο μου αρέσει περισσότερο... :whistling:
ετσι, για να φυγουμε λιγο απο τα τεχνοκρατικά....
Χρήστο ακούσαμε μόνο το Todtentanz κατά παραγγελία του Μάνου Β. Δεν ακούσαμε το πρώτο κοντσέρτο στη 2η πλευρά, το οποίο ακούγεται για πρώτη φορά καλά χάρη στην επανέκδοση της Classic records. Ανακάλυψαν ότι υπήρχε πρόβλημα με το κεντρικό κανάλι το οποίο στην αρχική μίξη ήταν αδύναμο και το πιανο δεν στέκονταν σωστά στην ηχητική σκηνή. Διορθώθηκε με λίγη αύξηση της έντασης του κεντρικού καναλιού.
Ο Μάνος μιλά για την εμπειρία του στο χώρο μου ξεκινώντας την τοποθέτησή του στο aca με αυτόν τον δίσκο. Ο τίτλος που βάζει είναι: "Είδα τον Χάρο με τα Μάτια μου". Δεν είναι τυχαίο! Λ.Σ.

D

deleted user 10898

Guest

Κωσταυτιά ψεύδεσαι λέγοντας : "τα 600 βατ που λέει ο κατασκευαστής τους - και δεν έχω λόγο να μη τον πιστεύω"
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο κατασκευαστής μιλάει για 50-600 μουσικά Βαττ. Το έχουμε ξαναπεί αλλά όσο και να το λέμε η παραπληροφόρηση συνεχίζει. Λ.Σ.
Αμα λέει ¨μουσικα¨ βατ ειναι μέγας π@π@ρας.
Διαφωνείς;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon