- Reaction score
- 58.077
Τι ωραια που περναγαμε το 2013 ...
Μου επιτρέπεται επομένως μια χαρά...ν'αμφιβάλλω για οιαδήποτε ετεροχρονισμένη εκτίμηση.Γιατι καλε??? Μια χαρα περναγαμε.
Τι ωραια που περναγαμε το 2013 ...
Μου επιτρέπεται επομένως μια χαρά...ν'αμφιβάλλω για οιαδήποτε ετεροχρονισμένη εκτίμηση.Γιατι καλε??? Μια χαρα περναγαμε.
Ξέρω ό,τι μπορείς να ξέρεις κι εσύ από την ανάγνωση του νήματος...Μπουτχια ξερεις κατι που δεν ξερω?
Με ποιον απο ολους μιλαω?
Έλα ντε;Μα ο Λουκας... που ειναι;;
Sorry baby, ειχα περασει τελεια.Ξέρω ό,τι μπορείς να ξέρεις κι εσύ από την ανάγνωση του νήματος...
Ότι ο άτιμος ο flash κατέληξε να μας περιγράφει τις ευχάριστες περιπέτειές του με ενεργά Neumann & ADAM αντί να...έχει ικανοποιήσει την περιέργεια της ομήγυρης για την επίμαχη οδήγηση των Soundlab.
Όλες οι συναναστροφές κρύβουν και τις...απογοητεύσεις τους.
Πρόσεχε μόνο,γιατί καμιά φορά εκεί που περνάς τέλεια,τα...τέλια ανάβουν ολοταχώς.Sorry baby, ειχα περασει τελεια.
Και για να το στηριξω, θα ζητησω την βοηθεια της Βικτωριας ...
Μα τι σε εχει πιασει και δεν σε πιανω ???Πρόσεχε μόνο,γιατί καμιά φορά εκεί που περνάς τέλεια,τα...τέλια ανάβουν ολοταχώς.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕ
Τοσο σ' αρεσω?
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕ
Μονο που καλό ειναι να το αλλάξεις, δεν σου εδωσα την αδεια..... ασχετε κτηνιατρε!!!
Απάντηση: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ
Vet, περιμενω να αλλάξεις το avatar σου.......