JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.899
Μανο ως τι μιλας εσυ? Δεν νομιζω να σου απηύθυνα τον λογο? Γιατι επεμβαίνεις?Από μέρους τους όμως ;
Άσε το ACA να κάνει την παράκληση η την αυστηρά σύσταση .
Επιβεβαιώνεις αυτό που έγραψα παραπάνω
Σου απάντησα ήδη:σου αρεσει τελικά να σου απευθυνω το λογο ε? γι αυτο εισαι η σκια μου?
...
Από τότε που για δεύτερη φορά* με ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕΣ γονυπετής και κλαίγοντας να έρθεις στο σπίτι μου για ακρόαση, η τροφαντή σιλουέτα σου βάζει φωτιά στα όνειρά μου:
Ετσι, συνεχιζε για να δειχνεις τον ανισορροπο χαρακτηρα σου.....
Ααα..... και καλεσε με σε ακροαση στο σπιτι σου..... Θελω να μαθω πως εφαρμοζεις την "επιστήμη" (σου) στη πραξη......
* Η πρώτη ήταν τον καιρό που ήσουν μπαναρισμένος εδώ και έστελνες κόσμο να προκαλέσει μπάχαλο στο avsite σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αυξήσεις τα hits στο στάβλο σου.
Κανε λοιπον οτι θελεις εσυ και μην μου δινεις οδηγιες για ονομα!!!!Ως μέλος του AVsite που δεν θέλω να βλέπω τι γίνεται στο ACA μέσω εσού.
Και φίλους από ACA έχω και στο site μπαίνω οταν μαθαίνω οτι έχει γραφτεί κάτι ενδιαφέρον.
Το ότι δεν έχω γραφτεί στο forum είναι δική μου επιλογή .
Σας ενοχλήσαμε κύριε Στεφανίδη?Ακόμα τον παίζετε!!! Τελειώστε!! Το υπερβολικό και αποκλειστικό παίξιμο δεν είναι η λύση! Λ.Σ.
Χρήστο είμαστε σε δημόσιο φόρουμ , δεν είναι ιδιωτική συζήτηση.Μανο ως τι μιλας εσυ? Δεν νομιζω να σου απηύθυνα τον λογο? Γιατι επεμβαίνεις?
Να τωρα μετα το Πασχα......δεν γουσταρετε να φαμε ψαρικο με θεα Κορινθιακο ????????
κατι δηλαδης να κανονισουμε....λεω εγω τωρα.......λαμπατοι και τρανζιστορατοι together.......φερτε και μαγιουδακια φυσικα να βρεξουμε τα ποδαρακια μας...........εεεεεεεεεεεεε??????
Επειδή κάποια πράγματα δεν έγιναν κατανοητά......
Επειδή η αιτία της ελλιπούς κατανόησης ενδέχεται να είναι το δικό μου κείμενο ....
Διευκρινίζω τα εξής :
1) Το θέμα ΔΕΝ το άνοιξα γιατί μου το ζήτησε ο Σκαλούμπακας όπως ενδεχομένως φάνηκε από ένα σχετικό
χαριτολόγημα. Αντιθέτως το άνοιξα για να καταδείξω ότι οι
υποκειμενικές μου εκτιμήσεις ,για την ηχητική συμπεριφορά του συστήματος και για τις επιλογές του Λουκά
όσον αφορά στο στήσιμο και τις επιλογές θέσης ακρόασης κ.λ.π., δεν συμφωνούσαν με τις αναφορές του
Σκαλούμπακα όσον αφορά σε λάθη (ως προς το set up) του Λουκά.
2) Οι αναφορές μου στον "πεσμένο που αιμορραγεί" αφορούν αποκλειστικά στον Λουκά και όχι στον
Σκαλούμπακα.
Δεν αναφερόμουν στις κάθε είδους πλάκες στον Σκαλούμπακα. Δική του ήταν η επιλογή να "συμπράξει" με
το avsite και να ανέχεται-διαχειρίζεται τις όποιες δικαιολογημένες ή αδικαιολόγητες πλάκες ή επιθέσεις
υφίσταται . Έχει μεγάλη διαδικτυακή πείρα και "ιστορία" ΚΑΙ ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ δεν θα αυτοανακηρυσσόμουν
προστάτης του ή "νομικός του σύμβουλος" .
Εγώ αναφερόμουν αποκλειστικά στον Λουκά . Κατά συνέπεια δεν "στράφηκα" μόνον κατά του Ear ή του vet
χαρίζοντας προκλητική ασυλία στον Skal όπως άστοχα αναφέρθηκε.....
Ακόμα τον παίζετε!!! Τελειώστε!! Το υπερβολικό και αποκλειστικό παίξιμο δεν είναι η λύση! Λ.Σ.
Ως άϋλοι δεν χρειαζονται μεζεδάκια.Οι ψηφιακοί δεν έχουν καρέκλα και ουζάκι ????
Ή μήπως μιλάς ως ένα απλό και ταπεινό μέλος του ACA;
ΠΩΣ ΔΕ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ!Μάλλον δεν δε αφορουν τετοια πραγματα....
Το δικό μου δεν έχει κάλυμμα .Αλλά χτυπάω oμελέτα στα woofer αμα παίζει Chidren of SanchezΝΑΙ έχει και σχάρα , αμα λάχει , και ψήνει και λαιμό και παϊδάκια , το δικό σου ψήνει?
Για την τοποθέτηση των μοναδων στη μπαφλα, αραγε εχει γινει μελέτη? Δεν το αποκλειω αλλά και δεν το θεωρώ δεδομενο...Sansui SP-5000