OTL ....παραλειπόμενα

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Φυσικά! Χωρίς χρυσά κουμπιά είναι αδύνατο να απολαύσει κανείς την πλούσια σε ηχο-χρώματα αναλογική ομορφιά του βινυλίου.

Κατσε τώρα μια στιγμή να πάω να ξεράσω, κι επανέρχομαι...
Ζηλιάρη! :tongue:

Reaction score
8.905

Φυσικά! Χωρίς χρυσά κουμπιά είναι αδύνατο να απολαύσει κανείς την πλούσια σε ηχο-χρώματα αναλογική ομορφιά του βινυλίου....
Το σχόλιο σου ήταν μόνο για τα χρυσά κουμπιά η και για άλλα παρελκόμενα του πικάπ...:biggrin:

Πάω να ξεράσω και εγώ.... με το πόσο κακός είσαι...:roflmao:

Reaction score
1.752

Δεν θα γινω υπερμαχος της εταιριας για τις οποιες επιλογες της (σχεδιασμου η marketing).
Aπο την αλλη βεβαια, δεν θελω να πιστευω πως υπαρχει ανθρωπος που ασχολειται με το χομπυ αυτο, και πορευεται με την πεποιθηση οτι ολα τα πλατο παιζουν το ιδιο ενω το μονο που τα διαφοροποιει ειναι το χρωμα των κουμπιων τους!
Οπως ειπε ο Βασιλης : Μια δοκιμη θα σας πισει.
Την επομενη φορα ζητηστε απο τον Λουκα, να σας βαλει να ακουσετε το Llnn LP12.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.038

Όντως, όπως έγραψε ο σκαλούμπαξ, έχεις ωραία γραφή, κι επίσης, όπως έγραψε ο μπούτχιας θα εκτιμούσαμε και τεχνικά επιχειρήματα (περισσότερα) για όλα οσα μας είπες.

Κάτι όμως δε κατάλαβα στην τελική: ποιά θα ήταν η συμβουλή σου στον Λουκά; να βάλει ξύλινο βαχίονα, άλλο ιμάντα και άλλο κλαμπ, ή να αλλάξει πικάπ; δηλαδή ποιά θα ήταν η δική σου επιλογή, τι θα έκανες εσύ, αν το εν λόγω σύστημα ήταν δικό σου.

Πχ, αν ήταν δικό μου, θα πετούσα το πικάπ και τα ενισχυτικά κ θα κρατούσα μόνο τα ηχεία. Επίσης, θα έβαζα σαμπ.

Κατά την γνώμη μου δηλαδή, αυτά τα ηχεία μπορούν να προσφέρουν τόνους ανάλυσης κ ταχύτητας, και αδικούνται βάναυσα από τα υπόλοιπα συνοδά.

Βέβαια, κατά τη δική μου εκτίμηση, το χόμπι του Λουκά ΔΕΝ είναι τα στέρεα ή η υψηλή πιστότητα αναπαραγωγής, αλλά οι δίσκοι βινυλίου, κυρίως της δεκαετίας του 60 και βγάλε, για τους οποίους γνωρίζει εκπληκτικά πολλά πράγματα. Φυσικά, η τεχνολογία όλη εκείνης της εποχής δεν μπορεί να συγκριθεί με τη σύγχρονη εποχή, πχ τότε τα ηχεία δεν είχαν ...τουίτερ, αλλά τέλος πάντων....

Reaction score
8.905

Γιώργο, μην ασχολείσαι με τις “κακότροπες γριές” :biggrin: εδώ μέσα... πήγαινε να ξεκουραστείς και να αναρρώσεις από την γρίπη και τα λέμε πάλι. :thumbsup:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.038

Προσωπικά, μια φιρμα που γράφει αυτά, δε θέλω ούτε να την ξέρω, όχι να αγοράσω μηχάνημά της...:
Any RAL colour laquer, "aranya",all knobs 24-carat gold finishes.With this ultra precision piece you'll discover the sonic beauty and colourful variety of analogue recordings with complete relaxation.

Reaction score
1.752

Kωστα προφανως θελησα να αποφυγω την αμεση εμπλοκη επι του συστηματος που στην τελικη, ουτε που το εχω ακουσει! Αλλα ακομη κι αν το ειχα, δεν θα τολμουσα να σφηνωσω τη γνωμη μου. Στο κατω-κατω ειναι προτιμοτερο να αφηνεις εναν ανθρωπο ευχαριστημενο απο την συναντηση σας, παρα να τον καταθλιβεις και να τον αναστατωνεις.

Reaction score
8.905

Να πας το πικάπ σου κύριε... με μια σοβαρή (όχι απαραίτητα ακριβή) κεφαλή... μαζί την μέτρικ σαν φόνο-πρό.... και να μας πεις μετά τις εντυπώσεις (μετρήσεις κλπ) σου :dance2:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.038

Kωστα προφανως θελησα να αποφυγω την αμεση εμπλοκη επι του συστηματος που στην τελικη, ουτε που το εχω ακουσει! Αλλα ακομη κι αν το ειχα, δεν θα τολμουσα να σφηνωσω τη γνωμη μου. Στο κατω-κατω ειναι προτιμοτερο να αφηνεις εναν ανθρωπο ευχαριστημενο απο την συναντηση σας, παρα να τον καταθλιβεις και να τον αναστατωνεις.
Δεν τον βοηθάς έτσι! Αυτό είναι το κακό της λεπτότητας και της αποφυγής έκφρασης ειλικρινούς γνώμης.

Βέβαια, την ειλικρίνεια την κάναμε είδος προς εξαφάνιση στο χάλι-έντ, ακριβώς όπως οι πολιτικοί μας στην βουλή, άλλα λένε, άλλα εννούν κι άλλα πιστεύουν.

Όσο για την έλλειψη ακρόασης, ξέρεις καλά πως λίγη σημασία έχει, τα περισσότερα είναι γνωστά κ αναμενόμενα χωρίς καμιά ακρόαση, κι όσα πιο πολλά γνωίζεις τόσο λιγότερο χρειάζεσαι την ακρόαση, η οποία απλά επιβεβαιώνει τη γνώση σου

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.038

Να πας το πικάπ σου κύριε... με μια σοβαρή (όχι απαραίτητα ακριβή) κεφαλή... μαζί την μέτρικ σαν φόνο-πρό.... και να μας πεις μετά τις εντυπώσεις (μετρήσεις κλπ) σου :dance2:
Αμέ! Να θυμηθώ να πάρω κι ενισχυτές παραμάσχαλα!
Μέσα!
Μόνο ελα να βοηθήσεις στο κουβάλημα!

Reaction score
1.752

Ετσι ειναι Κωστα ακριβως!
Ομως ειναι φασιστικη η επιβολη βοηθειας. Ας αναγνωρισουμε οτι οι παραγοντες που ασκουν επιρροη επανω μας οταν προκειται να αγορασουμε κατι σκοπευοντας να συμβιωσουμε μαζι του λειτουργικα, οπτικα και ακουστικα, δεν ειναι ιδιοι για ολους απο εμας.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.175

Δεν θα γινω υπερμαχος της εταιριας για τις οποιες επιλογες της (σχεδιασμου η marketing).
Aπο την αλλη βεβαια, δεν θελω να πιστευω πως υπαρχει ανθρωπος που ασχολειται με το χομπυ αυτο, και πορευεται με την πεποιθηση οτι ολα τα πλατο παιζουν το ιδιο ενω το μονο που τα διαφοροποιει ειναι το χρωμα των κουμπιων τους!
Οπως ειπε ο Βασιλης : Μια δοκιμη θα σας πισει.
Την επομενη φορα ζητηστε απο τον Λουκα, να σας βαλει να ακουσετε το Llnn LP12.
Θα ήταν περιττό γιά κάποιον που το έχει ήδη βιώσει και ξεπεράσει...Δοθείσης της ευκαιρίας,η βινυλιακή ιδέα της Linn εισήχθη στην αγορά και μεσουράνησε βασιζόμενη ακριβώς στο γεγονός ότι υφίστανται σημαντικές διαφοροποίησεις στην απόδοση διαφορετικών βινυλιακών κατασκευών.

Το γεγονός αυτό όμως,εξελίχθηκε από ένδοξο νεωτερισμό σε ευαίσθητο σημείο του βινυλιακού μέσου,αφού η εκάστοτε διαφορετικότητα δεν θεμελιωνόταν με αδιαμφισβήτητους τεχνικούς όρους,κοστολογούμενη παράλληλα κατά το δοκούν του εμπνευστή της.

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.445
Απάντηση: Γλώττα λανθάνουσα...

Eάν θεωρείς ότι αυτά είναι τα ουσιαστικά ενδιαφέροντα όσων εισέρχονται στα εν λόγω ιδρύματα,τότε απέχεις παρασάγγας από την πραγματικότητα.Ο απλούστερος πάντως τρόπος να γνωρίσεις κατά πόσο ο εγκλεισμός θ'ανταποκρίνεται στο αναφερθέν ιδεώδες,είναι να τερματίσεις αυτόματα οποιαδήποτε πληρωμή σου σε ιδιώτες και δημόσιο.....

Μπουτίδη (που σ' έλεγε και μια ψυχή), πες ποσά λεφτά έχεις στην τσέπη σου αυτη τη στιγμή , να σου πω κι εγώ, κι ύστερα συζητάμε ποιος έχει καλύτερη αντίληψη της πραγματικότητας γενικώς.
Τα υπόλοιπα είναι μalaκίες για να περνάει η ώρα.

Reaction score
1.752

Οταν οι Ιαπωνες κολοσσοι τα παρατησαν, αφησαν το εδαφος ελευθερο στον καθε τυχαρπαστο απατεωνα να παραμυθιαζει ανεξελεγκτα, απλως ... πληρωνοντας τα περιοδικα του χωρου.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744

Xρειάζεται και κάτι ακόμα...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.895

Οταν οι Ιαπωνες κολοσσοι τα παρατησαν, αφησαν το εδαφος ελευθερο στον καθε τυχαρπαστο απατεωνα να παραμυθιαζει ανεξελεγκτα, απλως ... πληρωνοντας τα περιοδικα του χωρου.
Στα πικάπ αναφέρεσαι;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.175
Απάντηση: Γλώττα λανθάνουσα...

Μπουτίδη (που σ' έλεγε και μια ψυχή), πες ποσά λεφτά έχεις στην τσέπη σου αυτη τη στιγμή , να σου πω κι εγώ, κι ύστερα συζητάμε ποιος έχει καλύτερη αντίληψη της πραγματικότητας γενικώς.
Τα υπόλοιπα είναι μalaκίες για να περνάει η ώρα.
Οι ιδέες δεν είναι ΄΄σκυλάδικα΄΄ να τους ακουμπάς λεφτά.
Και όταν τα χρήματά σου έχουν βγει με ιδρώτα χωρίς ν'αδικήσεις κανέναν,τότε μπορείς να σκέφτεσαι και τη θέση των άλλων.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Αμέ! Να θυμηθώ να πάρω κι ενισχυτές παραμάσχαλα!
Μέσα!
Μόνο ελα να βοηθήσεις στο κουβάλημα!
Δεν θα παιξει αυτό που θα πας.... :cool:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.856
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29