Που χρησιμοποιούνται τα DI Boxes ;

stefanos604

Αρθρογράφος
Editor
Reaction score
1.204
Δείτε ΕΔΩ το ενδιαφέρον άρθρο (για μουσικούς που χρησιμοποιούν audio συστήματα για τη σύνδεση του οργάνου τους)

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Απάντηση: Που χρησιμοποιούνται τα DI Boxes ;

Φίλε Στέφανε με όλο το θάρρος και την καλή διάθεση... επιλέγοντας εγώ προσωπικά να διαβάζω καθημερινά 2 ή 3 forum, δεν αρέσκομαι στο να βλέπω νήματα τα οποία κάθε λίγο και λιγάκι θα με παραπέμππυν σε ένα 3-4-5ο site/blog για την ενημέρωσή μου.
Ή κάνεις τον κόπο να μας γράψεις εδώ, σε αυτό το χώρο που μας φιλοξενεί, ή απευθύνεσαι στους αναγνώστες του blog σου...

Βλέπω:
(1), (2), (3) θέματα τα οποία με πετάνε στο ίδιο blog...

Αν πιστεύουν τα υπόλοιπα μέλη και η διαχειριστική ομάδα πως είμαι εκτός τόπου και χρόνου, μην λάβεις καν υπόψιν την παρατήρηση....

ΥΓ. Δεν υποβαθμίζω την προσπάθειά σου, αντιθέτως χειροκροτώ το μεράκι σου, απλά μένω στο ότι ανοίγονται πολλαπλά πλέον νήματα τα οποία είναι απλώς links για κάπου αλλού. Εγώ προσωπικά κουράζομαι και μάλιστα μακροπρόθεσμα φτάνω να αγανακτώ και με τον χώρο που (ηθελημένα ή μη) καταλήγει να τα φιλοξενεί.

stefanos604

Αρθρογράφος
Editor
Reaction score
1.204

Αγαπητέ Φίλε
Δίνω αυτές τις πληροφορίες με την εμπειρία μου σαν Ηλεκτρονικός Μηχανικός Μικροκυμάτων για 35 έτη (που όμως ασχολήθηκα αρκετά και με συντήρηση , κατασκευές και επισκευές τέτοιων Audio συσκευών) και έχω κρατήσει σημειώσεις από το 1967 για οποιοδήποτε ηλεκτρονική συσκευή , ειδικά για τις μετρήσεις επ’ αυτής , με την οποία έχω ασχοληθεί .
Ο σκοπός μου είναι να μεταδώσω κυρίως σε μουσικούς αυτά που γνωρίζω εμπειρικά αλλά και μετά τόσα χρόνια ενασχόλησης αλλά και διδασκαλίας σε θέματα audio και όχι μόνο και θα συνεχίσω με δεκάδες άλλα τέτοια θέματα με ότι έχει σχέση με audio συσκευές ώστε να μεταδώσω με μεράκι όσα γνωρίζω.
Το ότι έκανα bumping θεμάτων από το blog στο Avsite είναι ίσως ενοχλητικό αλλά η μετάδοση της γνώσης πρέπει να γίνεται με οποιοδήποτε μέσο . Εγώ στη ηλικία μου δεν προσβλέπω σε τίποτε παραπάνω.
Αν θέλει η διεύθυνση ας τα διαγράψει
Ευχαριστώ για το σχόλιο και θα περιοριστώ από τα 10δες θέματα εννοιών audio στα πιο βασικά που ενδιαφέρουν τον περισσότερο κόσμο.
Ευχαριστώ για το σχόλιο

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491

Πραγματικά δεν αμφέβαλλα/αμφιβάλλω στο ελάχιστο για τις προθέσεις σου και την αγάπη σου προς το αντικείμενο που πραγματεύεσαι αλλά και τους αναγνώστες σου.

:hi:

Reaction score
5.547
Καλύτερα να γίνεται copy-paste του περιεχομένου εδώ και όχι απλή αναφορά του συνδέσμου του προσωπικού blog. Αλλιώς φαντάζει σαν έμμεσος τρόπος αύξησης της επισκεψιμότητας του blog.

Αν ο καθένας έβαζε απλά link στο προσωπικό του blog για να παρουσιάσει κάτι, δεν θα υπήρχε φόρουμ, μόνο links.

Το link του blog μπορεί να μπει στην υπογραφή σου και όποιος θέλει το επισκέφτεται.

stefanos604

Αρθρογράφος
Editor
Reaction score
1.204
Απάντηση: Re: Που χρησιμοποιούνται τα DI Boxes ;

Έχεις δίκιο.Το
να γινόταν copy-paste του περιεχομένου εδώ και όχι απλή αναφορά τουσυνδέσμου θα ήταν το καλύτερο και εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να το κάνω.Το ανέφερα και παραπάνω ότι εγώ στη ηλικία μου δεν προσβλέπω σε τίποτε παραπάνω.
Όμωςαπαγορεύεται από το Google η αναδημοσίευση θεμάτων εκτός των links (δεν θα προάγειτην ιστοσελίδα).
Επειδή τα θέματα είναι πάνω από 50 και ενδιαφέροντα γι αυτό έκανα μερικέςαναφορές ορισμένων. Πες το και διαφήμιση του blog. Αν όμως πρόκειται ναωφεληθούν κάποιοι τότε χαλάλι..
Είπα θα περιοριστώ πλέον στην ελάχιστη αναφορά ορισμένων πολύ σπουδαίων από τα 50.
Ευχαριστώ για την υπόδειξη για την τοποθέτηση του link του blog στην υπογραφή.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304

Εξ όσων ξέρω η google δεν απαγορεύει κάτι,απλά είναι χρήσιμο(εφόσον κάποιος θέλει να αυξήσει το page rank) να υπάρχει και το link προς το περιεχόμενο της σελίδας απ' την οποία κάποιος κάνει copy.

stefanos604

Αρθρογράφος
Editor
Reaction score
1.204

Επειδή τα θέματα τα έχω κατά κάποιο τρόπο εκλαϊκευσει ώστε να απευθύνονται όχι σε Ηλεκτρονικούς ή Μουσικοτεχνολόγους αλλά σε μουσικούς που θέλουν να αποκτήσουν κάτι παραπάνω από απλές εγκυκλοπαιδικές γνώσεις για audio απευθύνθηκα (αφού πρώτα ''διαφήμισα'' με τον ίδιο τρόπο 2 έως 3 τέτοια θέματα) σε δημοφιλή μουσικά θέματα και μου είπαν ότι δεν γίνεται για το λόγο που αναφέρθηκα παραπάνω. Δεν θέλω λοιπόν να γίνω η αιτία για κάτι τέτοιο για το site που με φιλοξενεί.
Αν όμως η εδώ διεύθυνση έχει τη ίδια γνώμη που αναφέρεις θα το κάνω άμεσα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304

μου είπαν ότι δεν γίνεται για το λόγο που αναθέρθηκα παραπάνω.
Ποιός σας είπε ότι απαγορεύεται η αναδημιοσιεύση;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304

Εξ όσων ξέρω η google δεν απαγορεύει κάτι,απλά είναι χρήσιμο(εφόσον κάποιος θέλει να αυξήσει το page rank) να υπάρχει και το link προς το περιεχόμενο της σελίδας απ' την οποία κάποιος κάνει copy.

Δλδ:
So how Google detects duplicate content? program logic more or less like this, spider Googlebot always visit sites and read the content and then save it in the list of their index, then we use the articles of others who have published and indexed first Google, then we copy and paste to your blog without any change altogether, Google will automatically identify as duplicate content because Google already has that content before. So, if this is detected by the googlebot then the content is considered as duplicate content.
http://site-content-for-dummies.blogspot.gr/2011/12/original-content-vs-rewrite-content-vs.html

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ