- Reaction score
- 138.051
Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα
Σ'ευχαριστώ θερμά.
Το "κουμπί" δεν αρκούσε...
Σ'ευχαριστώ θερμά.
Το "κουμπί" δεν αρκούσε...
Το λαθος της μπομπινας σε ενα βαρυ πλατω θα μεταφερθςει αυτουσιο, σε ελαφρυ πλατω θα χειροτερεψει...
θα φερεις ομως δικο σου phono stage!!!!!
Βαζω phono mm και ντακουςΜεσα για μεσα!!!!!!! θα φερεις ομως δικο σου phono stage!!!!! θα το καρφωσουμε σε μια εισοδο του προενισχυτη μου (οποια γουσταρεις) και θα εξισωσουμε και τα input...
εμενα στο κυκλωμα του phono stage είναι και το πηνιο της συγκεκριμενης κεφαλής (καθως και το phono cable) δεν παιζει με άλλη κεφαλή.....όχι βέβαια! με το ίδγιο φόνο στέιτζ! αλλιώς δε στρέχει!
Οπωσδήποτε με δικό μου φόνο... και επειδή είμαι ανατρεπτικός θα σου έλεγα Κώστα να φέρεις και την Μέτρικ μαζι σου... Κώστα με ΜΜ κεφαλή θα τον διαλύσουμε...άσε τις φιλολογίες, και κανόνισε να υπάρχει άφθονη μπύρα.
επίσης, για να είμαστε και εντός θέματος, κανόνισε να ταιριάξει το φόνο στέιτζ και με την κεφαλή σου, δηλαδή δείτε καλά τα τεχνικά θέματα του εγχειρήματος.
Βαζω phono mm και ντακους
Λογω Μεγαλης Εβδομαδας ειναι ντυμενη;Χαλαρώστε μάγκες, χόμπι είναι, οκ?
Οταν έρθει η ωρα να την "καρφώσουν" θα φοράει λιγότεραΛογω Μεγαλης Εβδομαδας ειναι ντυμενη;
Χαχαχαχαχαχα, δηλαδή με ένα πικάπ, άντε, για χατήρι σου, μεγάλης μάζας και μηδενικής αλλαγής γωνιακής ταχύτητας, θα ακούς άριστα την αλλαγή "γωνιακής ταχύτητας" του 0,5% μιας μπομπίνας, ενώ με ένα πικάπ που δεν έχει σταθερότητα της περιστροφής, θα προστεθεί άλλο ένα 0,01% στο 0,5% της μπομπίνας και δε θα ακούς "άριστα" το τζίτερ της πηγής, θα μας χαλάσει τη "συνταγή" του μαγικού wow&flutter του αναλογικού μέσου ηχογράφησης, ε;
χαχαχχαχαχαχαχαχα, τα σχόλια δικά σας...
κατακερματιζεται το αναλογικο σημα ετσι, ασχετε...Το μόνο ενδιαφέρον θα ήταν να γραφτεί ένα βινύλιο με Μετρικ και να κληθούν οι ακροατές να ξεχωρίσουν τα 2 μέσα σε blind test .
2 διαφορετικά αναλογικά συστήματα θα παίξουν οπωσδήποτε διαφορετικά.
Άλλα πλατό,κεφαλές,βραχίονες ,phono,καλώδια.......
Το μόνο ενδιαφέρον θα ήταν να γραφτεί ένα βινύλιο με Μετρικ και να κληθούν οι ακροατές να ξεχωρίσουν τα 2 μέσα σε blind test .
Από τέτοια παιχνίδια είμαστε φούλ από εδώ!θα ερθω και εγω,
με το νεο μου παιχνιδι,
μετρητικο ταχυτητας περιστροφης, wow & Flutter!
να ενα Λινν με ταπεινο hercules...
δεν πιστευω να ΚΟΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ να του το ΜΕΤΡΗΣΩ?
Για να μην το ζαλίζουμε... θέλω αναγνωρισμένο ανοιχτόμυαλο κοινό και τον ΚώσταΕΑR! Και είμαι μέσα!