METHEXI - Sound beyond limits!

Reaction score
1.815
Είναι φορές που θαυμάζω μηχανήματα για την ομορφιά και την αρτιότητα της κατασκευής τους.
Με έχουν συναρπάσει αρκετά. Για διάφορους λόγους.

Όμως ελάχιστα με έχουν «αγγίξει». Κάποια από αυτά μπόρεσα να τα αποκτήσω. Τα υπόλοιπα …ευσεβής πόθοι!

Όλα όμως είχαν ως κύριο σκοπό την αναπαραγωγή μουσικής. Όχι απαραίτητα την τέλεια και αλάνθαστη μέσω μετρήσεων, αλλά αυτή που θα μπορέσει να με συναρπάσει.

Ναι είμαι ένας από τους λάτρης του «συναρπαστικού ήχου».
Ιδιαίτερα όταν έρχεται από ελληνικά χέρια! :thumbsup:

Να ένα από αυτά!

Sound beyond limits

Reaction score
1.815
Απάντηση: METHEXI - Sound beyond limits!

Ένας «ντιούης» κατά κόσμον «Τάκης» ή αλλιώς κατά AVSite «takis6c33», ή κατά το δημοτολόγιο «Τάκης Κάτσικας»:biggrin:, δημιούργησε από το μηδέν ένα πραγματικό κόσμημα κατασκευής, αλλά και ταυτόχρονα ένα εξαιρετικό ενισχυτικό μηχάνημα αναφοράς, που θα κάνει αρκετά μεγάλα ονόματα εταιριών του χώρου, να ντρέπονται μπροστά του με το γύρισμα του power στο ON.

Reaction score
1.815

Με αφορμή λοιπόν αυτό το thread, δίνω πάσα σε όλους τους τυχερούς ακροατές να πουν τις εντυπώσειςτους για το εξαιρετικό ενισχυτικό του Τάκη.

Reaction score
1.815

Oι δικές μου θα ακολουθήσουν στο τέλος, μιας και ήμουν ο τελευταίος τυχερός που τον άκουσε μετά από τις βελτιώσεις από το χέρι του ...μάγου!:thumbsup:

Reaction score
3.332

Κόσμημα !!!
Κι επειδη μιλαμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ
´´σεβασμοσ´´
Κατι εχει παρει το ματι μου διπλα για εναν ευτυχισμενο κατοχο !!!
Μπραβο Σταματη
Απο σχιστοματης .................

Reaction score
1.815

Πολύ θα γούσταρα αλλά δε δέχεται παραγγελίες (ακόμα)!
Που θα μου πάει! Θα τον ...ψήσω!:laugh:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.736

Ρε κιαρατα, τωρα βλεπω τι προσπαθουσες με τοση υπομονη να φωτογραφησεις τις προαλλες. Θελω να πω οτι χαιρομαι ιδιαιτερα που ενας καλος φιλος εφτιαξε ενα τοσο καλο μηχανημα το οποιο παιζει ακομη καλυτερα απ' οτι δειχνει στις φωτο. Γεια σου Τακη με τα ωραια σου :thumbsup:

Reaction score
1.815

Βέβηλε!:devilish:
Θύμησέ μου όταν έρθεις σπίτι να σου δώσω ένα ανεξίτηλο μαρκαδόρο να γράψεις πάνω στην ΜΚ4 ...Victor!:biggrin:

Reaction score
1.815

Αυτό είναι χαϊεντάδικος χαρακτηρισμός... προερχόμενος από χρυσά αυτιά! Τα δικά μου δεν είναι...:biggrin:

Για πες μας τι άκουσες με το μηχάνημα?

Reaction score
3.901

Εγώ δεν το άκουσα, ο Τάκης όμως φτιάχνει μηχανηματάρες!
Τόχω ξαναπεί βέβαια ότι παραείναι σεμνός με τα δημιουργήματά του στο εμπορικό σκέλος...

Reaction score
8.905

Τα έχουμε ξαναπεί και εδω (είχε γίνει και ακρόαση στο σπίτι μου), στον χώρο σου Σταμάτη έφερε μια ευγενική ηρεμία / ισορροπία... ο Τάκης τα τιουνάρει (να παίζουν) με ένα μοντέρνο / σύγχρονο ήχο τα μηχανήματά του, ταχύτατα στα χαμηλά με κρυστάλλινες μέσο-υψηλές, μερικές φορές ξεχνιέσαι ότι ακούς απο λάμπες... εσείς ομως το ξενυχτήσατε εκείνο το βράδυ, για πέστε τι έγινε!

Reaction score
1.815

Ακούσαμε τα πάντα!
Κυρίως από αρχεία flac για να έχουμε απόλυτο έλεγχο.

Στο τέλος όμως βάλαμε και πομπίνα...:biggrin:
Αλλά είπαμε, θα μιλήσω τελευταίος...

Ένα σου λέω μόνο!
Στις 5 το πρωί, μετά από τόσες ώρες ακροάσεων, έτοιμοι είμασταν να πάμε και για πατσά!:tongue:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.131
Members
38.284
Νεότερο μέλος
Totti10