OTL ....παραλειπόμενα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.908
Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Χέστηκε ο κάθε αναγνώστης για το ποιος έκρυψε το σαλαμάκι....
τι λες;

εμένα με νοιάζει!

αφού το έσκισα το "σαλαμάκι"! ήταν σούπερ σπέσιαλ! ποιος μπαγάσας μου τα έκρυβε κάτω απ'το χαλί; ε; πχιός;

Reaction score
1.815

Ζείτε όλοι στον μικρόκοσμό σας....και εγώ μαζί...

...Αλήθειες δεν λέει κανένας...η πραγματική αυτοέκθεση θα σας στείλει αδιάβαστους....όχι απέναντι στους αναγνώστες...αλλά απέναντι στα υποτιθέμενα φιλαράκια σας....:whistling:
Eσύ τελικά ξέρεις πολλά αλλά δεν τα λες όλα!
Respect man!:thumbsup:

Y

Yiannis_B

Guest

Και θα συμπληρώσω....

Nick κακώς μπάναρες τον Skal, ένας εναντίον όλων...έπρεπε να του αφήσεις ένα μίλι στον τερματισμό...

...με μπάναρες και μένα αλλά ξανασκέψου το... ή θα αφήνεις την κατάσταση να εκτονωθεί...ή θα τα λούζονται οι λιγότερο επιθυμητοί - περισσότερο ενοχλητικοί, είμαι της πρώτης άποψης...το ξέρεις.

Βασίλη τι μπλέκεις βρε τρελέ σε ιστορίες χωρίς τέλος?

Ζαπ, θα έπρεπε να φοράς χαλκά στον λαιμό....dog of war..., όπως ο insane στο Mad Max...να σε αμολάνε μόνο όταν υπάρχει απόλυτη ανάγκη...:rolleyes:

Last edited by a moderator:

Y

Yiannis_B

Guest

Τώρα θέλω να πλακωθώ με τον vet...να δω πόσο αντέχει...:rolleyes:

Reaction score
8.905

Να μαι και εγώ εδώ... ήμουν με τον Παντέλο έξω για ποτάκι... ζηλεύεται...? :biggrin:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Μολις ξυπνησα, θα κανουμε κατι καλο αποψε?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.704

Και θα συμπληρώσω....

Nick κακώς μπάναρες τον Skal, ένας εναντίον όλων...έπρεπε να του αφήσεις ένα μίλι στον τερματισμό...

...με μπάναρες και μένα αλλά ξανασκέψου το... ή θα αφήνεις την κατάσταση να εκτονωθεί...ή θα τα λούζονται οι λιγότερο επιθυμητοί - περισσότερο ενοχλητικοί, είμαι της πρώτης άποψης...το ξέρεις.

Ζαπ, θα έπρεπε να φοράς χαλκά στον λαιμό....dog of war..., όπως ο insane στο Mad Max...να σε αμολάνε μόνο όταν υπάρχει απόλυτη ανάγκη...:rolleyes:

Ενας που θελει να φαινεται σε ολους παει καλλιτερα Γιαννη.......και δεν θα αλλαξει αυτο .....δεν αλλαζουν καποια πραγματα,καποιες αναγκες,καποια παθη.....

Last edited by a moderator:

Reaction score
8.905

Και πως θα περάσει η ώρα μας.... άσε που δεν φημίζομαι για το τάκτ μου...:laugh:

Ζαπ, θα έπρεπε να φοράς χαλκά στον λαιμό....dog of war...
Ήθελε να χυμήξει σήμερα... με νύχια και με δόντια τον κράταγα... :biggrin:

Πως πέρασες βρε κάθαρμα στις γιορτές.... πάρε με κανένα τηλέφωνο... Κάτι ψήνεται για το Σάββατο :whistling:

gonis

Luger
Reaction score
12.113

τι λες;

εμένα με νοιάζει!

αφού το έσκισα το "σαλαμάκι"! ήταν σούπερ σπέσιαλ! ποιος μπαγάσας μου τα έκρυβε κάτω απ'το χαλί; ε; πχιός;
Εγω ρε, και δεν ηταν σαλαμακι, ΑΣΧΕΤΕ!
prosciutto ηταν

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Εγω εχω κ@βλες, παρε τον Κορινθιο και ελατε, θα κανω το δωματιο τρικλινο, εχω και ρατζο και μαυρες καλτσες .......

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Re: Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Εγω ρε, και δεν ηταν σαλαμακι, ΑΣΧΕΤΕ!
prosciutto ηταν
Ναι αλλα ειχε και σαλαμακι, γενικα ειχε απο ολα εκτος απο καβουρα, ξερεις εσυ .....

Reaction score
8.905
Απάντηση: Re: OTL ....παραλειπόμενα

Εγω εχω κ@βλες, παρε τον Κορινθιο και ελατε, θα κανω το δωματιο τρικλινο, εχω και ρατζο και μαυρες καλτσες .......
Τράβα για ύπνο πάλι ρε ψοφίμι και άσε τους άλλους να κάνουν παιχνίδι... :tongue:

Y

Yiannis_B

Guest

Αυτό είναι για καλό? :rolleyes:

Reaction score
8.905
Απάντηση: Re: Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Ναι αλλα ειχε και σαλαμακι, γενικα ειχε απο ολα εκτος απο καβουρα, ξερεις εσυ .....
Και κάβουρα ειχε με καβούρια στην τσέπη... :whistling:

gonis

Luger
Reaction score
12.113
Απάντηση: Re: Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Πολυλογια εχεις σημερα.Πως ετσι?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.836
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon