VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.057
Μιλαμε για λασπη οχι αστεια, συμπτωματικο ????
Η χαρα αυτων που τωρα κανουν λασπολουτροΜπα, συννεφιά και προ λίγου έριξε λασπόνερο...![]()
![]()
και για τα NCore κατι παραπάνω please!!! α και για τα GRIMMMMMMMMπράβο ρε παιδιά, πείτε τίποτα και για τη Metric!![]()
Τώρα δέσαμε....................
Πάμε χαλαρά για 100 σελίδες
Kατι ποιο ουσιαστικο περαν της ειρωνειας και των εξυπναδων βρε Μιχαλακη μας θα πεις???????Mπράβο ρε παιδιά, πείτε τίποτα και για τη Metric!![]()
αρχισες εσυ????????και για τα NCore κατι παραπάνω please!!! α και για τα GRIMMMMMMM![]()
Όχι Βλασούκο μου, δεν έχω, είμαι σίγουρος ότι πολλοί γέλασαν με αυτό που έγραψα, εξάλλου δεν μπορούμε να έχουμε όλοι το ίδιο χιούμορ.Kατι ποιο ουσιαστικο περαν της ειρωνειας και των εξυπναδων βρε Μιχαλακη μας θα πεις???????
και δεν κανω λαθος γιαυτο που γραφω φιλε..........
Μα για να αρχισει τον επανεφεραν!αρχισες εσυ????????
δεν ειναι ολα παντα χαβαλες ρε Μιχαλη....ειδικα οταν εχουν δημιουργηθει τοσες κοντρες και τσαμπουκαδες στο παρελθον.....Όχι Βλασούκο μου, δεν έχω, είμαι σίγουρος ότι πολλοί γέλασαν με αυτό που έγραψα, εξάλλου δεν μπορούμε να έχουμε όλοι το ίδιο χιούμορ.
Με είδες εμένα να αντιδρώ έτσι όταν ο Ζαπάντης έκανε χιούμορ με το Stylos, απλά γέλασα και εγώ, χαβαλέ κάνουμε, ηρέμησε!