B&W NAUTILUS 800D

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Μιλαμε για λασπη οχι αστεια, συμπτωματικο ????

Reaction score
677
Απάντηση: B&W NAUTILUS 800D

Μιας και λέτε για μετρικ...
Η μικρή,γίνεται 2 way/stereo κρος;Εχει δηλαδή τέσσερα κανάλια;

Reaction score
2.051

Mπράβο ρε παιδιά, πείτε τίποτα και για τη Metric! :biggrin:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Η ενεργή πολυενίσχυση και τα ενεργά κρος είναι μεν η "απόλυτη λύση" αλλά δεν είναι για την πλειονότητα των χρηστών.
Αν υπάρχουν έτοιμα πακέτα καλώς,αλλοιώς ο χρήστης πιθανότατα θα κάνει μια τρύπα στο νερό .
Τι κροσσάρεις ,που και γιατί είναι μια πολύ "εξειδικευμένη " λύση και ελαχιστότατοι μπορούν να την φέρουν εις πέρας .
Χρειάζεται γνώση και μουσική παιδεία για να είναι το εγχείρημα επιτυχημένο .Είδη εν ανεπαρκεία.......:unsure:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.951

Καλώς τον βρε!!!

Άντε, ορμα! Γαβ!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Mπράβο ρε παιδιά, πείτε τίποτα και για τη Metric! :biggrin:
Kατι ποιο ουσιαστικο περαν της ειρωνειας και των εξυπναδων βρε Μιχαλακη μας θα πεις???????

και δεν κανω λαθος γιαυτο που γραφω φιλε..........

Reaction score
2.051

Kατι ποιο ουσιαστικο περαν της ειρωνειας και των εξυπναδων βρε Μιχαλακη μας θα πεις???????

και δεν κανω λαθος γιαυτο που γραφω φιλε..........
Όχι Βλασούκο μου, δεν έχω, είμαι σίγουρος ότι πολλοί γέλασαν με αυτό που έγραψα, εξάλλου δεν μπορούμε να έχουμε όλοι το ίδιο χιούμορ.

Με είδες εμένα να αντιδρώ έτσι όταν ο Ζαπάντης έκανε χιούμορ με το Stylos, απλά γέλασα και εγώ, χαβαλέ κάνουμε, ηρέμησε!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Όχι Βλασούκο μου, δεν έχω, είμαι σίγουρος ότι πολλοί γέλασαν με αυτό που έγραψα, εξάλλου δεν μπορούμε να έχουμε όλοι το ίδιο χιούμορ.

Με είδες εμένα να αντιδρώ έτσι όταν ο Ζαπάντης έκανε χιούμορ με το Stylos, απλά γέλασα και εγώ, χαβαλέ κάνουμε, ηρέμησε!
δεν ειναι ολα παντα χαβαλες ρε Μιχαλη....ειδικα οταν εχουν δημιουργηθει τοσες κοντρες και τσαμπουκαδες στο παρελθον.....

Reaction score
2.051

Σιγά ρε Βλάση, δεν σε είδα τόσο ευαίσθητο σε άλλες ειρωνείες! Καλά δεν ξαναμιλάω για τη Metric, ok! :tongue:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7