Στην γωνια του antkots

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Να ευχαριστήσω τον Αντώνη για τη φιλοξενία. Η εμπειρία από την ακρόαση του συστήματός του θα μου μείνει αξέχαστη. Τα θερμά μου συγχαρητήρια για επιμονή και την υπομονή του για να φτάσει στην κορυφή, στο τέλος του δρόμου.

Τα ατελείωτα δυναμικά και οι απαραμόρφωτες στάθμες σε συνδυασμό με τη φυσικότητα και την ανοιχτοσύνη του συστήματος είναι για μένα απόλυτης αναφοράς. Τελεία και παύλα.
:444:

Reaction score
460
Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Κατα πασα πιθανοτητα θα ειμαι χωρις "επικοινωνια" μεσω ιντερνετ για 15-20 ημερες.

Καινουργιο sony vaio αγορα 9ος/2012 και το εργαλειο τα επαιξε κανονικα.

Φευγει αυριο στο εξωτερικο για σερβις,αυτο γινεται λογω εντος εγγυησεως.

Reaction score
1.815

Κάτσε να ακούσεις λίγο μουσικούλα να χαλαρώσεις... μη σε αγχώνουν αυτά!:615:

Reaction score
460

Σταματη σε ευχριστω πολυ,παιδια εαν δεν τα πουμε σε αυτο το χρονικο διαστημα σας ευχομαι ολοθερμα χρονια πολλα και καλη χρονια!!

Εαν χρειαστειτε κατι τα τηλ μου τα εχετε.

Reaction score
460

Κανω δοκιμη,το "εργαλειο" κολησε......μου βγαζει Database error....

Reaction score
460

Καλημερα Νικ,Γιωργο,Γιαννη,τα ποστ εινα:669-670-672-673-674-679.
Ευχαριστω για την ανταποκριση παιδια!!:446:
Κωστα μηπως ειδες τις φωτο που εξαφανιστηκαν?

Reaction score
460

Καλημερα παιδια,πως μπορει να βοηθησει η διαχειριση να ανεβουν παλι οι φωτο απο την "γωνια του antkots" που για καποιο λογο (δεν ξερουμε πως) σβηστηκαν ?

Το ειχαμε συζητησει και παλαιοτερα το θεμα (Νικ Αρβ,Γιωργ Στριφ,Rose ath Γιαννης) μου εχει στειλει ο Κωστας με πμ τα λινκ με τις φωτο.

Εαν ενδιαφερει βεβαια το θεμα......:smile:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Καλημερα παιδια,πως μπορει να βοηθησει η διαχειριση να ανεβουν παλι οι φωτο απο την "γωνια του antkots" που για καποιο λογο (δεν ξερουμε πως) σβηστηκαν ?

Το ειχαμε συζητησει και παλαιοτερα το θεμα (Νικ Αρβ,Γιωργ Στριφ,Rose ath Γιαννης) μου εχει στειλει ο Κωστας με πμ τα λινκ με τις φωτο.

Εαν ενδιαφερει βεβαια το θεμα......:smile:
Αντωνη, σιγουρα δεν ξερεις πoιος απεσυρε τις φωτο σου απο τον λογαριασμο του στο photobucket?
Εχουν χαθει και από το AM&ff forum..... http://cpskal.gr/forum/viewtopic.php?t=3483

Να ρωτησεις σε ποιον ανήκει ο λογαριασμός του φωτοκουβα: http://i996.photobucket.com/albums/af86/atiman_2010/

Reaction score
460

Nικολα μου καλημερα,μιλησα με τον Κωστα και μου εστειλε με πμ τις φωτο της μετατροπης του 1210 απο το photobucket,οι οποιες εχουν σβησει απο την σελιδα μου.

Τις εχω στο πμ,εαν σου τις στειλω μπορεις εσυ (η καποιος αλλος) να τις ανεβασει στην σελιδα μου?

Ευχαριστω Νικ.

Reaction score
460

Χρηστο καλημερα,πραγματικα δεν γνωριζω εαν καποιος τις εχει κατεβασει ( απο το avsite η και καποιες απο το δικο σου φορουμ) η εχουν "κατεβει" απο λαθος,παντως σιγουρα δεν εχω παρεμβει εγω.

Γνωριζεις κατι εσυ?

Βεβαια δεν εχουν χαθει μονο οι φωτο απο τις αναρτησεις μου αλλα και καποιες φατσουλες απο δικα μου ποστ(εχουν μεινει μονο οι αριθμοι).

Υ.Γ,Χρηστο ειδα οτι εχουν κατεβει απο το δικο σου φορουμ επιλεκτικα καποιες φωτο,εαν τις ειχε κατεβασει ο Κωστης θα τις κατεβαζε ολες και οχι επιλεκτικα καποιες......ετσι δεν ειναι?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.700

Βεβαια δεν εχουν χαθει μονο οι φωτο απο τις αναρτησεις μου αλλα και καποιες φατσουλες απο δικα μου ποστ(εχουν μεινει μονο οι αριθμοι).
Γι αυτό φταίει η τελευταία αναβάθμιση του AVSite.

Αν παρατηρήσεις, σε όλα τα μέλη γίνεται αυτό Αντώνη.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.856
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29