Στην γωνια του antkots

Reaction score
460
Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Ενταξει ειναι βρε Νικ,για να γινει σελιδα σελιδα θελει αρκετη δουλεια και δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να την κανει,νομιζω?

Σταθη και Κωστα σας ευχαριστω πολυ.:thumbsup:

Reaction score
1.685

Ποιος σου είπε ότι αστειευόμουν... :errwhat::gotcha:
:smg::drinks:

Σκαλ, να λαμβανεις τις απαντησεις οπως ειναι και οχι οπως θα σε βολευε να ειναι, ο λογαριασμος που ποσταρες δεν μου ανηκει, ανηκει στο φιλο του οποιου χρησιμοποιησα τοτε.
Η αληθεια (προς καθε ενδιαφερομενο) ειναι αυτη που εγραψα και μονο αυτη.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744

Ενταξει ειναι βρε Νικ,για να γινει σελιδα σελιδα θελει αρκετη δουλεια και δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να την κανει,νομιζω?
Κάποια στιγμή που θα έχω πολύ χρόνο και όρεξη , θα τις βάλω στη θέση τους και θα σβήσω αυτές του Στάθη.
Το λέω απο τώρα για να μην νομίζουν μερικοί οτι ''πλαστογραφώ'' τα μηνύματά τους.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

:smg::drinks:

Σκαλ, να λαμβανεις τις απαντησεις οπως ειναι και οχι οπως θα σε βολευε να ειναι, ο λογαριασμος που ποσταρες δεν μου ανηκει, ανηκει στο φιλο του οποιου χρησιμοποιησα τοτε.
Η αληθεια (προς καθε ενδιαφερομενο) ειναι αυτη που εγραψα και μονο αυτη.
Αυτα για τους ευπιστους, οχι σε μενα κε Παπα..... συνεπεσε οι φωτο να κατεβουν οταν διαγραφηκες απο το AM&ff Club και απο την τσατιλα σου τις κατεβασες και χαθηκαν κι απο κει κι απο εδω.....

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.693

Παίδες σας παρακαλώ, μην το συνεχίσετε!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

Xρηστο ....ο Κωστας σου ειπε κατι και δεν εχει λογο να πει ψεματα.......τον γνωριζω χρονια και δεν τα συνηθιζει!!!!!
Αλλωστε ειναι πολυ καλος φιλος με τον Αντωνη και σαφως δεν εχει κανεναν λογο να σβησει τις φωτογραφιες που γινεται λογος.

Σεβασου λοιπον αυτα που εγραψε και δεν χρειαζονται παραπανω κουβεντες για να δημιουργουνται καταστασεις ανουσιες!!!

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.491
Αυτα για τους ευπιστους, οχι σε μενα κε Παπα..... συνεπεσε οι φωτο να κατεβουν οταν διαγραφηκες απο το AM&ff Club και απο την τσατιλα σου τις κατεβασες και χαθηκαν κι απο κει κι απο εδω.....
Και έτσι να είναι, δεν αφορά το AVSite. Τέλος τα OT.

Reaction score
1.685

Ας μου επιτρεψετε να το πω αλλη μια φορα.
Οι φωτο δεν υπαρχουν στο σωστο νημα για το λογο που ανεφερα και μονον γι αυτο.
Οποιαδηποτε αλλη σκεψη δεν αντιπροσωπευει την πραγματικοτητα.

Δεν θα επεκταθω σε posts, χαρακτηρισμους κ.λ.π μιας και τα θεωρω τουλαχιστον παιδαριωδη.

Reaction score
1.685

Εχουν κατεβει οσες ηταν σε λογαριασμο (προφανως του Κωστα Παπα) και ο μονος που μπορει να το κανει αυτο ειναι ο ιδιοκτητης του λογαριασμου - σου εδωσα τα στοιχεια!

Οσες βλεπεις και υπάρχουν, ειναι δικων μου λογαριασμων (photobucket)...
Κι ομως κανεις οπως παντα ..... λαθος, η εσκεμενα "λαθος" ...... και σαφεστατα εκτιθεσαι.

Απο την δευτερη σελιδα και μετα, του επιμαχου νηματος (που εσυ ποσταρες), υπαρχουν ολες οι φωτογραφιες που ειχα ανεβασει απο τον δικο μου λογαριασμο (δεξι κλικ >properties πανω στις φωτο γραφουν ...albums/k498/kostasp...) που εφτιαξα αργοτερα και οχι απο δικο σου οπως ισχυριζεσαι.

Αυτα για τους ευπιστους, οχι σε μενα.............................και απο την τσατιλα σου τις κατεβασες και χαθηκαν κι απο κει κι απο εδω.....
Εαν λοιπον ειχα κανει αυτο που λες, θα ειχα κατεβασει κι εκεινες.

ΥΓ.
Σορυ για το ΟΤ, αλλα δεν θα ηθελα να μενουν αμφιβολιες για καποια σοβαρα πραγματα.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Κι ομως κανεις οπως παντα ..... λαθος, η εσκεμενα "λαθος" ...... και σαφεστατα εκτιθεσαι.

Απο την δευτερη σελιδα και μετα, του επιμαχου νηματος (που εσυ ποσταρες), υπαρχουν ολες οι φωτογραφιες που ειχα ανεβασει απο τον δικο μου λογαριασμο (δεξι κλικ >properties πανω στις φωτο γραφουν ...albums/k498/kostasp...) που εφτιαξα αργοτερα και οχι απο δικο σου οπως ισχυριζεσαι.

Εαν λοιπον ειχα κανει αυτο που λες, θα ειχα κατεβασει κι εκεινες.

ΥΓ.
Σορυ για το ΟΤ, αλλα δεν θα ηθελα να μενουν αμφιβολιες για καποια σοβαρα πραγματα.
Ωραια, σε πιστευω, στειλε μου τοτε, αν θες, τα καινούργια links απο τις 21 φωτο που λειπουν απο τα posts της πρωτης σελιδας να τα αποκαταστησω γιατι δεν ειναι ωραιο να λειπουν ουτε απο εκει.....

Reaction score
1.685

Αν κανεις κλικ πανω σε μια φωτογραφια, θα σε παει στο folder του photobucket που ειναι ολες.

ΥΓ.
Και πατα και ευχαριστω !

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Αν κανεις κλικ πανω σε μια φωτογραφια, θα σε παει στο folder του photobucket που ειναι ολες.

ΥΓ.
Και πατα και ευχαριστω !
Κωστα σε καθε ποστ κανεις μια περιγραφη και βαζεις και 2-3 φωτο, εσυ γνωριζεις ποιες ανηκουν που... οχι εγω, αν δεν θελεις να μου δωσεις τα links/post δεν πειραζει θα μεινουν τα κενα....
Οποιος καταλαβε, καταλαβε.....

Reaction score
1.685

Χρηστο εχεις πμ.

Αντωνη σου στελνω κι εσενα με πμ την σειρα για εδω.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Ενταξει, η ζημια αποκατασταθηκε οπως ακριβως ηταν - thanks Κωστα!!!!

Reaction score
1.685

Ηταν 'υποχρεωση' μου !!!

Εγω στην θεση σου θα ζητουσα κι ενα συγνωμη, οχι για μενα αλλα για τον Αντωνη.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Αν εχεις ορεξη για chat εγω δεν εχω... Και αυτοι που μας διαβαζουν και ο Αντωνης αντιλαμβανονται περι τινος προκειται, ΔΕΝ επανερχομαι....

Τα ΟΤ τελος απο μενα!

Reaction score
1.815
Χθες κατά τη διάρκεια της μέρας μια απροσδόκητη κλήση ήρθε στο τηλέφωνό μου.

«Έλα φίλε. Σε περιμένω κατά τις επτά και μέχρι πρωίας!»

«Έρχομαι! Σε τέτοιες μαζώξεις είναι χαρά μου να παρευρίσκομαι!» :)

Ιδιαίτερα όταν ένας φιλόξενος οικοδεσπότης όπως ο Αντώνης, ανοίγει με την ψυχή του την πόρτα του σπιτιού του αλλά και με τέτοιους καλεσμένους, είναι δυνατόν να αρνηθεί κανείς?

Μια ιδιαίτερη συγκέντρωση, καθώς ήταν «ολιγομελής» και με πολλαπλές μουσικές ακροάσεις!
Καταξιωμένα ονόματα του χώρου όπως ο Βασίλης ο Τσαντουλής, ο Γιώργος και ο Γιάννης (επίθετα όχι γνωστά στα forum, αλλά με εξαιρετικές εμπειρίες ακροάσεων πολλαπλών συστημάτων και κάτοχοι «ιδιαιτέρων μηχανών) παρευρέθησαν στην όμορφη βραδιά!

Ήταν εκεί όλοι τους, μαζί κι εγώ και ο Αρχιμανδρίτης για να ακούσουμε και να γιορτάσουμε την πρώτη επίσημη μάζωξη για το 2014!

(Από αριστερά: Γιώργος, Βασίλης Τσαντουλής, Κώστας Παππάς, Γιάννης και στο βάθος ο Αντώνης)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.855
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29