Νοτιοι - Bορειοι στη Θεσσαλονικη

Reaction score
249
Απάντηση: Νοτιοι - Bορειοι στη Θεσσαλονικη

βάλε και μια προειδοποιησις για το spoiler!

Reaction score
1.815

:laugh:Σκέψου να διάβαζαν γκόμενες τι θα γινόταν τώρα! Τρελλά νούμερα θα "έγραφε"!:roflmao:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.630
Μπορει και να διαβαζουν την καταντια μας...

Ποτε δεν ξερεις...!

:cool:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Εγω παντως περασα υπεροχα, ο Γιαννης ηταν καταπληκτικος οικοδεσποτης και σε τελικη δεν καναμε 1000 χλμ για να καφρισουμε, το κανουμε και εδω.
Η κατασταση καποια στιγμη ξεφυγε στα φορα, αφου δοθηκε υπερβολικο βαρος σε πραγματα που δεν επρεπε, γιγαντωθηκαν καταστασεις και χαθηκε η ουσια που ηταν μια καταπληκτικη συναντηση Βορειων - Νοτιων ..................

gonis

Luger
Reaction score
12.064
Απάντηση: Re: Νοτιοι - Bορειοι στη Θεσσαλονικη

Εγω παντως περασα υπεροχα, ο Γιαννης ηταν καταπληκτικος οικοδεσποτης και σε τελικη δεν καναμε 1000 χλμ για να καφρισουμε, το κανουμε και εδω.
Η κατασταση καποια στιγμη ξεφυγε στα φορα, αφου δοθηκε υπερβολικο βαρος σε πραγματα που δεν επρεπε, γιγαντωθηκαν καταστασεις και χαθηκε η ουσια που ηταν μια καταπληκτικη συναντηση Βορειων - Νοτιων ..................
Και το γελοιο της υποθεσης απο ανθρωπους δεν ηταν παροντες...

Reaction score
3.899

Μείνετε στα ωραία παίδες κ άλλη φορά προσέχτε με ποιούς συνομιλείτε:wink:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.630
Ετσι ρε Βλασση μου, για μια ακομη φορα μιλας σωστα, σε μια σου φραση νομιζω περικλειεται ολο το ΠΣΚ που περασαμε ολοι παρεα, πρωινα κ βραδια, καφεδες, φαγητα, ποτα, ακροασεις, πειραγματα κ κρασια, βολτες κλπ κλπ!.

Να σαι καλα φιλαρακι!

:biggrin:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.596
Members
38.204
Νεότερο μέλος
john-john