Διαγωνισμος emma hellas 7-7-2013( Αγιος Στεφανος)

Reaction score
1
Καλησπέρα παιδια!!Ξεκινάει ο πρώτος αγώνας της emma για το φετινό πρωτάθλημα!!
Λετε να έχουμε συμμετοχές στις κατηγορίες sound quality ;
Ξεκινάω πρώτος με την δική μου συμμετοχή η οποία θα είναι και η παρθενική για τον Λεοντα...

Reaction score
5
Απάντηση: Διαγωνισμος emma hellas 7-7-2013( Αγιος Στεφανος)

Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα παραβρεθώ και εγώ στον αγώνα αν το επιτρέπει η εργασία μου δηλαδή. Ελπίζω σε αυξημένες συμμετοχές και ανταγωνισμό! Όποιος θέλει να ακούσει αξιόλογα αυτοκίνητα μπορεί κάλλιστα να έρθει ως επισκέπτης και πιστεύω θα είναι χαρά του κάθε διαγωνιζόμενου να μιλήσει για το σύστημα του και να βοηθήσει ίσως κάποιον που ψάχνει κάτι αντίστοιχο για το δικό του αυτοκίνητο. Τα λέμε εκεί!

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Μπράβο παίδες, καλή αρχή λοιπόν με υψηλές βαθμολογίες.

Ευελπιστώ ότι θα παρευρεθούν από τα γνωστά αυτοκίνητα,
το περίφημο corsa του ταρίφα,
το πεζό 207 με τα McIntosh,
η Alfa Romeo του Κώστα με τα DLS,
το Leon με τα Brax & scanspeak (1η συμμετοχή),
το Feroza με τα μεγάλα tweeter.

Προλαβαίνω να ετοιμάσω και τον κουβά μου!....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Ααα θα έρθω !

Θέλω να ξαναδώ φίλους και καλοφτιαγμένα συστήματα!

Καλή επιτυχία!

Reaction score
118

Υπάρχει ακόμη η κατηγορία "Expert Unlimited" στην ποιότητα ?

Reaction score
5

Υπάρχει ακόμη η κατηγορία "Expert Unlimited" στην ποιότητα ?
Δυο είναι οι κατηγορίες πλέον :
SQ Experienced Unlimited (μικρή )
SQ Master Unlimited ( μεγάλη )
Αν υπήρχαν συμμετοχές ίσως να είχαμε κι'αλλες κατηγορίες είναι θέμα καθαρά του διοργανωτή

Reaction score
118

Τα σημεία των καιρών .. Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Να φανταστώ επίσης πως δεν υπάρχουν πλέον αυτοκίνητά μας που να λαμβάνουν μέρος και να διακρίνονται σε Πανευρωπαικό σωστά ?

Reaction score
5

Τα σημεία των καιρών .. Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Να φανταστώ επίσης πως δεν υπάρχουν πλέον αυτοκίνητά μας που να λαμβάνουν μέρος και να διακρίνονται σε Πανευρωπαικό σωστά ?
Σωστά τα λες αλλά μόνο στο σκέλος ότι δε λαμβάνουν μέρος, μιας και για να διακριθεί κανείς πρέπει πρώτα να λάβεις και μέρος. Το Θέμα όπως καταλαβαίνεις είναι καθαρά οικονομικό, δε νομίζω ότι κανείς από μας που ασχολούμαστε ακόμη με τους διαγωνισμούς δε θα ήθελε να πάρει μέρος σε αγώνες του εξωτερικού και φυσικά στον τελικό τουναντίον όλοι θα θέλαμε να δούμε που βρισκόμαστε και τι ψάρια πιάνουμε το υλικό πιστεύω ότι υπάρχει το άτιμο το χρήμα είναι που μας φρενάρει και πολύ μάλιστα...

Reaction score
245
Re: Απάντηση: Διαγωνισμος emma hellas 7-7-2013( Αγιος Στεφανος)

Το Θέμα όπως καταλαβαίνεις είναι καθαρά οικονομικό, το άτιμο το χρήμα είναι που μας φρενάρει και πολύ μάλιστα...
Καλα εγραψες........τον εκανες κουρελι τον Ξανθοπουλο.Κρυφο ταλεντο μου εσυ,........ε ρε και σε ανακαλυψουν απο την ''τελεοραση'' θα ξαναγραψει ιστορια ο ελληνικος κυνηματογραφος.Μια Μαρθα Κλαψα ψαχνουμε και ειμαστε κομπλε.:biggrin:

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: Διαγωνισμος emma hellas 7-7-2013( Αγιος Στεφανος)

Καλα εγραψες........τον εκανες κουρελι τον Ξανθοπουλο.Κρυφο ταλεντο μου εσυ,........ε ρε και σε ανακαλυψουν απο την ''τελεοραση'' θα ξαναγραψει ιστορια ο ελληνικος κυνηματογραφος.Μια Μαρθα Κλαψα ψαχνουμε και ειμαστε κομπλε.:biggrin:
Έτσι είναι Τάκη! Τι να κάνουμε no money no funny no EMMA Europe :thumbsdown: (Αν έχεις καμιά καλή πρόταση για τηλεόραση είμαι μέσα! :smile:)

Reaction score
118

Καταλαβαίνω .. χωρίς χρήμα .. Μεγάλος στόχος η Ευρώπη και διαφορετική σαν εμπειρία.

Reaction score
5

Ακριβώς όπως το είπες. Δύσκολοι καιροί αλλά τουλάχιστον προσπαθούμε να κρατήσουμε το όποιο ενδιαφέρον ως έχουν τα πράγματα όσο μπορεί καθένας.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Στους διαγωνισμούς αξιολογείται η ποιότητα του ήχου καθώς και η εγκατάσταση αυτού.
Δυστυχώς στην Ελλάδα τα τελευταία δυο χρόνια επικρατεί μόνο η αξιολόγηση του ήχου.
Έχοντας την εδώ βαθμολογία μπορεί κάποιος να την συγκρίνει με την αντίστοιχη κατηγορία σε Πανευρωπαικό επίπεδο.
Η εμπειρία μου λέει ότι το corsa & peugeot θα ήταν κοντά στην 3η θέση. Αναφέρομαι σε αυτά τα δυο επειδή είναι πιο ψαγμένα και από θέμα χρόνου. Ευελπιστώ ότι και τα άλλα αυτοκίνητα θα βρεθούν κοντά τους και να υπάρχει έντονος ανταγωνισμός.

Reaction score
118

Λυπάμαι που η εγκατάσταση δε μετρά στην αξιολόγηση πλέον. Κάθε φέτος και χειρότερα ..

Reaction score
24.779

πστ να σου πω
οταν ο κριτης ερχετε για αξιολογηση μετα απο 5 ωρες στην υπογα με τους κανιβαλους ουτεο ηχος μετραει.
για να μην ψαχνομαστε περισσοτερο.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Έγινε πραγματικά πολύ ωραίος αγώνας, στο quality όλα κρίθηκαν στο νήμα!

Μπράβο σε όλους! Πλέον οι θέσεις 1-2-3 στη Master θα παίζονται με διαφορά στήθους.
Ο Κώστας Alfa Romeo (DLS) κάλυψε 59 ολόκληρους βαθμούς!!!!! από τον προηγούμενο αγώνα και ανέβηκε στους 256, μόλις 6 βαθμούς πίσω από το Corsa!!
Ο δε Λεον (BRAX -SCANSPEAK) διαγωνίσθηκε πρώτη φορά και είναι μόλις 5 βαθμούς πίσω από τον πρώτο με 257!!!
Ο δε Corsas (MCINTOSH - SCANSPEAK) γυροβολάει εκεί γύρω στους 262 βαθμούς.

Φαντάζομαι τι θα γίνει στον επόμενο αγώνα, διότι οι διεκδικητές που είναι και φίλοι μεταξύ τους, θα παλέψουν για την 1η θέση από απόσταση βολής πια με ενεργοποιημένο το DRS!!

Ειλικρινά είμαι πολύ χαρούμενος που υπάρχουν άλλα δυο αυτοκίνητα που είναι στην κατηγορία του corsa και ίσως να σκαρφαλώσουν κοντά στους 270 βαθμούς.

Στην μικρότερη κατηγορία των 2 δρόμων κέρδισε ο Παντελής με το πεζό (MCINTOSH - ETON - SCANSPEAK) το πολύ καλό FEROZA που πλέον είναι αρκετά αναβαθμισμένο!

Reaction score
1

Είπα να βαλω ενα video απο το αυτοκινητακι μου...τραβηχτηκε μετα τον διαγωνισμο...εχει αλλαχτει η πηγη οποτε θελει εκ νεου ρυθμισμα...αλλα δεν ακουγεται και ασχημα.... :tongue:

Last edited by a moderator:

Reaction score
245
Re: Απάντηση: Διαγωνισμος emma hellas 7-7-2013( Αγιος Στεφανος)

Είπα να βαλω ενα video απο το αυτοκινητακι μου...τραβηχτηκε μετα τον διαγωνισμο...εχει αλλαχτει η πηγη οποτε θελει εκ νεου ρυθμισμα...αλλα δεν ακουγεται και ασχημα.... :tongue:
Πολυ πριμα ρε φιλαρακι.Δεν σου τριπαει τα αυτια αυτο το τσικ-τσικ?

Last edited by a moderator:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Από μικρόφωνο τηλεφώνου πολλά ζητάς.

Reaction score
24.779

σας εδωσα περιοδο χαριτος και την εξαντλησατε:

δις θρεντ ιζ γιουζλες γουιδαουτ πικς !!! (φωτογραφιες ρεεεεεεεε!)

εχετε μεχρι την παρασκευη να επανορθωσετε

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.110
Members
38.412
Νεότερο μέλος