ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΧΕΙΑ ΜΕ ENAN YAMAHA AS -1000

Reaction score
59
Απάντηση: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΧΕΙΑ ΜΕ ENAN YAMAHA AS -1000

αγαπητοι συναδελφοι,σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες και τις προτασεις...
ελπιζω συντομα να αποφασισω ακουγοντας σε ενα τουρ απο τα διαφορα showroom τι θα παρω...
να ειστε ολοι καλα!!
u r welcome!

Reaction score
677

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω.αλλά είναι λίγος ο καιρός που βγήκα στην γύρα για γεμίσω τα δικά μου 64 τ.μ.
Στα χρήματα που δίνεις αν ζητάς και ποιότητα,ξέχνα τα όλα.Χρειάζεσαι και μεγάλες μονάδες και πολλά λίτρα και μεγάλη ευαισθησία και σοβαρή ενίσχυση και και και...
Τα μεγάλα C.V θα ήταν μια καλή λύση αλλά θα χρειαστείς κι άλλα ενισχυτικά χώρια που ξεφεύγουν απ' τον προϋπολογισμό σου.Στον μικρότερο χώρο όλα θα είναι και πιο εύκολα και πιο οικονομικά.
Εγώ θα σου έλεγα να προσανατολιστείς αποκλειστικά για εκεί.

Reaction score
53

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω.αλλά είναι λίγος ο καιρός που βγήκα στην γύρα για γεμίσω τα δικά μου 64 τ.μ.
Στα χρήματα που δίνεις αν ζητάς και ποιότητα,ξέχνα τα όλα.Χρειάζεσαι και μεγάλες μονάδες και πολλά λίτρα και μεγάλη ευαισθησία και σοβαρή ενίσχυση και και και...
Τα μεγάλα C.V θα ήταν μια καλή λύση αλλά θα χρειαστείς κι άλλα ενισχυτικά χώρια που ξεφεύγουν απ' τον προϋπολογισμό σου.Στον μικρότερο χώρο όλα θα είναι και πιο εύκολα και πιο οικονομικά.
Εγώ θα σου έλεγα να προσανατολιστείς αποκλειστικά για εκεί.
αν και δεν μου αρεσουν τα klipsch rf82 του κολλητου μου,ακουσα τα rf82 II και τα βρηκα πολυ καλα,μαλλον θα εφταιγε ο χωρος και οι πηγες...ακουσα και αλλα dali,kef,jbl και μολις εβαζε τα klipsch λες και γινοταν κατι μαγικο....απο οτι ρωτησα οι διαφορες τους ειναι παρα πολυ μικρες σχεδον μηδαμινες,για αυτο και λεω πως πρεπει να ηταν θεμα πηγων.
βασικα θελω να ακουσω και τα cerwin vega τα VE15F...αλλα που?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516