Κούκλα

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847
Απάντηση: Κούκλα

Αν ηταν Βητα Ρομεο θα σωζώτανε η κατάσταση ;:smile:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
το επόμενο γράμμα της αλφαβήτου θα είχε ενδιαφέρον...

Κακά τα ψέματα είναι όντως πολύ όμορφο, αρκεί να το βλέπεις σε φωτογραφίες ή να το έχει άλλος

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.272

Αν ηταν Βητα Ρομεο θα σωζώτανε η κατάσταση ;

Μπορεί! Αν δεν ήταν και Ιταλικό ακόμα καλύτερα. :tongue:

gonis

Luger
Reaction score
12.756

Τι να πούμε τώρα...
Δεν υπάρχει άλλη επιλογή μέχρι τα 50Κ€ εκτός αν είσαι γερμανοχωριατης...
Οσο αφορά την αξιοπιστία της Alfa σε σχέση με γερμανικές-Ιαπωνικές Νεκροφορες και επειδή τα τελευταία 17 χρόνια οδηγώ κυρίως εταιρικά αυτοκίνητα(leasing) σας συστήνω να περάσετε μια βόλτα από τα garage της Αvis πχ και να δείτε ακινητοποιημενα Γερμανικά best sellers με τραγικές βλάβες...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Τα γερμανικά τα κακομεταχειρίζονται νομίζοντας οτι καβαλανε την Μέρκελ .
Γι αυτό χάλανε ρε χαζέ :rolleyes:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.780

Παιδιά, δεν έχει καμιά σημασία. Ούτε Alfa ούτε τίποτα. Έτσι όπως πάει η κατάσταση, σε κανα δυό χρόνια θα βγάζεις γκόμενα ελληνίδα με μια οδοντόκρεμα... :biggrin:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.272

Τι να πούμε τώρα...
Εγώ πάντως σε τέτοιο Ιταλικό και προκλητικό κόκκινο πράγμα θα ντρεπόμουν (για λογαριασμό μου) να μπω. Πολύ περισσότερο να το αγοράσω.
Θα προτιμούσα να αγοράσω στον Κοντολέτα τον πιο ακριβό Microsoft server. :lol:

Reaction score
1.011

Τι να πούμε τώρα...
Οσο αφορά την αξιοπιστία της Alfa σε σχέση με γερμανικές-Ιαπωνικές Νεκροφορες και επειδή τα τελευταία 17 χρόνια οδηγώ κυρίως εταιρικά αυτοκίνητα(leasing) σας συστήνω να περάσετε μια βόλτα από τα garage της Αvis πχ και να δείτε ακινητοποιημενα Γερμανικά best sellers με τραγικές βλάβες...
Συμφωνώ με τα 1000 !! Μόνο που τα 50 χιλιάρικα ειναι μια αισιοδοξη πρόβλεψη... Στην ελληνική αγορά αναμένεται μια τιμή γύρω στα 80 χιλιάρικα (υπάρχει και σχετικό θεμα στο αλφιστι. gr)

Sent via my android Sony Xperia S

gonis

Luger
Reaction score
12.756

Εγώ πάντως σε τέτοιο Ιταλικό και προκλητικό κόκκινο πράγμα θα ντρεπόμουν (για λογαριασμό μου) να μπω. Πολύ περισσότερο να το αγοράσω.
Νιώθεις ενοχές για κάτι;
Εγώ όχι.
Απο την άλλη βέβαια ειναι μακρύς ο κατάλογος αυτοκινητων που δεν θα αγόραζα ή δεν θα κυκλοφορουσα ακόμη και αν μου τα πρόσφεραν με πρώτα στη λίστα κάτι τζιποειδη(Αμερικάνικα-Γερμανικά) που είχαν γίνει μεγάλο σουξέ στη Κηφισιας στο πρόσφατο παρελθόν και τα οποία στις μέρες μας καταλαμβάνουν πολλές θέσεις παρκαρίσματος σε διάφορες γειτονιές λόγω έλλειψης πινακίδων...

Reaction score
1.011

Οι νέες άλφα (μίτο, ιουλιετες) από πλευράς αξιοπιστίας δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από τους ανταγωνιστές γερμανούς και μη...
Η πιθανότητα κάποιο νέο μοντέλο να εμφανίσει προβλημα είναι πλέον ανεξάρτητη από το ονομα του κατασκευαστή ..
Τα κουσούρια των παλιων άλφα που σκουριαζαν και σαπιζαν είναι πλέον παρελθόν, ας ελπίσουμε όχι και οι αρετές τους!!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.437

Παιδιά, δεν έχει καμιά σημασία. Ούτε Alfa ούτε τίποτα. Έτσι όπως πάει η κατάσταση, σε κανα δυό χρόνια θα βγάζεις γκόμενα ελληνίδα με μια οδοντόκρεμα... :biggrin:
:roflmao::roflmao:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.485

Κουκλά είναι η 8C.
Αυτή είναι η μικρή αδελφή που προσπαθεί με πλαστικές εγχειρίσεις να μοίασει στη μεγάλη αλλά το παρακάνει με το νυστέρι..

Παρελθόν λέμε οι σκουρίες στους Ιταλούς!
:biggrin:

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.683
Members