ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ CERWIN VEGA VE15F Η XLS 15?

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ CERWIN VEGA VE15F Η XLS 15

Αντώνη, ποια είναι η άποψή σου για τα Vega;

Reaction score
460
Απάντηση: ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ CERWIN VEGA VE15F Η XLS 15?

Δεν εχω και την καλυτερη αποψη για αυτα,ειχα στο παρελθον ενα ζευγαρι και δεν ημουν καθολου ευχαριστημενος.

Μπορει και να τα ελεγα ........οχι καλα ηχεια.......

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ CERWIN VEGA VE15F Η XLS 15

Ποιο μοντέλο είχες; Τι δεν σου άρεζε στον ήχο τους ή στην κατασκευή τους;

Reaction score
460
Απάντηση: ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ CERWIN VEGA VE15F Η XLS 15?

Γιαννη δεν θυμαμαι ποιο μοντελο ειχα (υπαρχει cerwin model 120?),πανε 25 χρονια απο τοτε και μου ηταν αδιαφορο σαν ηχειο,παντως ηταν φθηνο τεραστιο σε μεγεθος και ηταν 3ων δρομων με χρωματιστο σαραουντ του γουφερ.

Τα ειχα πουλησει στον κουμπαρο μου ο οποιος τα εχει σε ενα σπιτι κλειστο στου Παπαγου.

Ηταν αδιαφορο σε ολα τα ακουστικα επιπεδα και εκανε πολυ "φασαρια".

Κατασκευαστικα δεν ηταν κακο για την εποχη του,αλλα επαιζε δραματικα,καμια σχεση με hi fi.

Τωρα για το πως παιζουν τα καινουρια δεν γνωριζω απολυτως τιποτα.

Reaction score
5.614
Οι καινούριοι Vegάδες ορκίζονται στον ήχο των XLS-215.

Θα είχε πολύ ενδιαφέρον αν τα άκουγες σε κάποιον συμφορουμίτη και μας μετέφερες τις εντυπώσεις σου. Αναφέρομαι σε σένα που έχεις εμπειρία από δυνατό ήχο.

Reaction score
460

Καλημερα Γιαννη,εαν υπαρχει καποιος που τα εχει και εχει την διαθεση να με προσκαλεσει να τα ακουσω πολυ ευχαριστως.

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Καλημερα Γιαννη,εαν υπαρχει καποιος που τα εχει και εχει την διαθεση να με προσκαλεσει να τα ακουσω πολυ ευχαριστως.

Σου εστειλα σχετικο πμ,οποτε θελεις να ερθεις να τα ακουσεις.

Reaction score
53

Δηλ. Ο Νάκας θα εχει τα xls 15 διαθεσιμα για ακρόαση?
μπορείς να μας πεις περισσότερες λεπτομέρειες? Σε ποιό κατάστημα και από πότε?

ευχαριστώ
παρε τηλ τον ΝΑΚΑ τα εχει φερει...

Reaction score
53

μολις γυρισα απο την ακροαση των XLS15.
τελικα δεν κανουν για εμενα.
θα τα χαρακτηριζα οπως και πολλοι αλλοι σαν ενα ηχειο 70% p.a. και 30% wannabe hi-fi,
για δεκαετιες 90 και πισω δεν κανει...
παμε για αλλου τελικα...
Αυστηρα δυο δρομων η οπως τα λενε και δυομιση εστω με 8αρι-ια woofer...
Ιδωμεν....

Reaction score
460

Σου εστειλα σχετικο πμ,οποτε θελεις να ερθεις να τα ακουσεις.
Οκ Γιαννη,ελαβα το πμ και σου εστειλα και εγω.
Σε ευχαριστω πολυ!!

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

μολις γυρισα απο την ακροαση των XLS15.
τελικα δεν κανουν για εμενα.
θα τα χαρακτηριζα οπως και πολλοι αλλοι σαν ενα ηχειο 70% p.a. και 30% wannabe hi-fi,
για δεκαετιες 90 και πισω δεν κανει...
παμε για αλλου τελικα...
Αυστηρα δυο δρομων η οπως τα λενε και δυομιση εστω με 8αρι-ια woofer...
Ιδωμεν....
Δεν τα εχω ακουσει,αλλα το πιθανοτερο ειναι πως θα εχουν αντιστοιχο ''κουρδισμα'' με τα 215,αν και αμα δεν τα εχεις διπλα διπλα... Με τι ενισχυτη τα ακουσες ? Ακουσες και καποια αλλα ηχεια εκει συγκριτικα?

Reaction score
1.594

Οκ Γιαννη,ελαβα το πμ και σου εστειλα και εγω.
Σε ευχαριστω πολυ!!
Αν σε εξυπηρετουν καλυτερα τα βορεια προαστεια εισαι ευπροσδεκτος να τα ακουσεις και σε μενα οποια στιγμη θελεις μετα τις 2 Σεπ που επιστρεφω. :)

Reaction score
460

Οκ,ευχαριστω πολυ,τα λεμε οταν επιστρεψεις,στειλε μου πμ.
Αντωνης Κοτσωνης.

Reaction score
8.905

Μου φαίνεται ότι δουλευόμαστε (Αντωνάκη :rolleyes:)... τα ηχεία του Αντώνη δεν παίζουν μόνο δυνατά...:cautious:

Reaction score
8.905

Έχουν και άλλα στοιχεία...και υποστηρίζονται από κάποιες κορυφαίες πηγές... θα μας τρελάνεις... (Αντωνάκη :tongue:)

ΥΓ. Επειδή στο ACA σου έλεγε κάποιος βλακείες... είπες να το παίξεις εδώ Κινέζος...
(ε, Αντωνάκη
)

Reaction score
8.905

Πέρα από την πλάκα Αντώνη, είσαι Αθήνα?

Reaction score
460

Τωρα τα διαβασα Βασιλη μου.......

Οσο για το αλλο που λες πηρα εγγραφη θεση.....

Ο καθε ενας εχει την αποψη του......σεβαστη μεν......μη αποδεκτη ομως....τουλαχιστον απο εμενα.

Ε τωρα τι θες να πω????

Αθηνα ειμαι.

Reaction score
460

Έχουν και άλλα στοιχεία...και υποστηρίζονται από κάποιες κορυφαίες πηγές... θα μας τρελάνεις... (Αντωνάκη :tongue:)

ΥΓ. Επειδή στο ACA σου έλεγε κάποιος βλακείες... είπες να το παίξεις εδώ Κινέζος...
(ε, Αντωνάκη
)
Δεν ειμαι Κινεζος,Ελληνας ειμαι βρε.....:tongue:

Ξερω καλε μου φιλε οτι τα JBL! σου αρεσουν....πολυ θα ελεγα,αλλα μην το πολυλες γιατι θα αποκτησεις πολλους εχθρους.........

Reaction score
8.905

...αλλα μην το πολυλες γιατι θα αποκτησεις πολλους εχθρους.........
Θα πάθω ανία χωρίς "αυτούς"...:sleep: Κανόνισε να βρεθούμε... :thumbsup:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members