ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ CERWIN VEGA VE15F Η XLS 15?

Reaction score
53
Απάντηση: ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ CERWIN VEGA VE15F Η XLS 15?

Δεν τα εχω ακουσει,αλλα το πιθανοτερο ειναι πως θα εχουν αντιστοιχο ''κουρδισμα'' με τα 215,αν και αμα δεν τα εχεις διπλα διπλα... Με τι ενισχυτη τα ακουσες ? Ακουσες και καποια αλλα ηχεια εκει συγκριτικα?

Tα ακουσα με αυτον που εχω και εγω,τον AS 1000.
Δν ειχε και πολλα για να συγκρινω,μονο τα Suavo και καποια αλλα επισης yamaha της ταξης των 1.500ευρω που τα βρηκα πολυ διαφορετικα απο τα Vega.
Γενικα τα Vega ειναι ιδανικα για να κανεις παρτυ,για αυτο ειναι οτι πρεπει.
Θα ηθελα πολυ να ακουσω τη VE σειρα της Vega που χωρις να ξερω,νομιζω θα ειναι πολυ πιο hi-fi σαν ηχειο και θα μεινω με την απορια,αλλα αν δεν ακουσεις ηχειο το αγοραζεις?
Δεν θα επρεπε να εχουν και ενα ζευγαρι απο αυτη τη σειρα?

Reaction score
460
Απάντηση: ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ CERWIN VEGA VE15F Η XLS 15?

1111

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Tα ακουσα με αυτον που εχω και εγω,τον AS 1000.
Δν ειχε και πολλα για να συγκρινω,μονο τα Suavo και καποια αλλα επισης yamaha της ταξης των 1.500ευρω που τα βρηκα πολυ διαφορετικα απο τα Vega.
Γενικα τα Vega ειναι ιδανικα για να κανεις παρτυ,για αυτο ειναι οτι πρεπει.
Θα ηθελα πολυ να ακουσω τη VE σειρα της Vega που χωρις να ξερω,νομιζω θα ειναι πολυ πιο hi-fi σαν ηχειο και θα μεινω με την απορια,αλλα αν δεν ακουσεις ηχειο το αγοραζεις?
Δεν θα επρεπε να εχουν και ενα ζευγαρι απο αυτη τη σειρα?

Τα συγκεκριμενα δεν τα εχω ακουσει,αλλα ξεροντας τα 215,υποψιαζομαι πως δεν μπορουσε ο ενισχυτης... Δεν ηρθες να τα ακουσεις σε μενα,ετσι ωστε να συγκρινες (οσο ειναι δυνατον ) αυτο που θα ειχες ακουσει σε μενα με αυτο που ακουσες εκει. Οπως και ναχει,η ουσια ειναι πως δεν σου αρεσαν,ο ενισχυτης που εχεις ειναι δεδομενος,οποτε συνεχιζεις το ψαξιμο. Τα JBL που σου ειχαμε προτεινει τα ακουσες?

Reaction score
53

Τα συγκεκριμενα δεν τα εχω ακουσει,αλλα ξεροντας τα 215,υποψιαζομαι πως δεν μπορουσε ο ενισχυτης... Δεν ηρθες να τα ακουσεις σε μενα,ετσι ωστε να συγκρινες (οσο ειναι δυνατον ) αυτο που θα ειχες ακουσει σε μενα με αυτο που ακουσες εκει. Οπως και ναχει,η ουσια ειναι πως δεν σου αρεσαν,ο ενισχυτης που εχεις ειναι δεδομενος,οποτε συνεχιζεις το ψαξιμο. Τα JBL που σου ειχαμε προτεινει τα ακουσες?
Πρωτον σε ευχαριστω πολυ ξανα για την προσκληση.
Δεν λεω,ο ενισχυτης δεν ηταν ο καλυτερος,αλλα αυτον εχω και με αυτον θα πορευθω...οπως πολυ σωστα ειπες και εσυ.Τωρα τα jbl ls60-80 θα παω να τα ακουσω αν και μυριζομαι πως θα εχω ενα θεματακι με το οτι ειναι τριων δρομων.Δεν ξερω γιατι αλλα ειμαι πιο πολυ των δυο δρομων η ενα ηχειο με δυο woofer ενα mid-woofer και το tweeter.(Ακουσα μερικα οπως monitor audio,dali,kef,jbl,magnat κ.α.)και δεν...Τα dali συμπαθησα μπορω να πω και θελω να τα ξανακουσω.
Exω και πολλα βινυλια '70s που τα εχω πληρωσει ενα καρο λεφτα γιατι ειναι και first press και θελω να τα ακουω,κατι που τα cerwin vega δεν θα τα "πολυσυμπαθουσαν" σαν ηχο..
Θα παω να ακουσω και klipsch που δεν μου αρεσουν και πολυ,αλλα ισως παλι να εφταιγε και ο συνδυασμος που να εδινε λαθος αποτελεσμα...
Στο ψαξιμο λοιπον για το ιερο "δισκοποτηρο" του ηχου...
Οποιος γυριζει μυριζει!!:smile:

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Κι εγω δεν ξερω γιατι εχεις θεμα με τους δρομους των ηχειων,αλλα αφου το λες το δεχομαι.Αφου δεν σε απασχολουν οι σταθμες και στοχος σου ειναι το βυνηλιο,ισως να κοιταζες και καποιο μονοδρομο,οπου δεν θα εχεις και θεμα οδηγησης με τον ενισχυτη σου.Δεν ειναι φτηνα,αλλα αν εχεις τον νου σου στις αγγελιες,πιστευω θα βρεις καποια στιγμη. Τα περισοτερα του ειδους,μαλλον θα σου δωσουν αυτο που ζητας.

Y

Yiannis_B

Guest

Στο ψαξιμο λοιπον για το ιερο "δισκοποτηρο" του ηχου...

Οποιος γυριζει μυριζει!!:smile:
:thumbsup:

Νομίζω ότι η αρχική τοποθέτησή σου για το πως θέλεις να ακούς την μουσική σου, που ο ίδιος την χαρακτηρίζεις ως μη audiophile είχε ως συνέπεια τις περιορισμένες προτάσεις που σου έγιναν μέχρι τώρα.

Θα πρότεινα να ξεχάσουμε τι μουσική ακούς, και να δεις (δούμε), με τι ηχεία ματσάρει ο Α-S1000 περισσότερο.

Δοκίμασε και κάτι σε KEF Q90 ή Chario.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut