- Reaction score
- 15.469
απ' οτι καταλαβα εχουν ξεκολλησει οι κωνοι απο τις αναρτησεις - δεν τα 'χω δει προσωπικα ,περιμενουμε κανα ρεπο για να τα δουμε, στην επισκευη για τι ποσο συζηταμε ? πανω κατω....
αναλογως τι εχουν αν και απο οτι καταλαβαινω θα γινουν οπως ηταν και θα κοστιση κατω απο 150 και για τα 4.απ' οτι καταλαβα εχουν ξεκολλησει οι κωνοι απο τις αναρτησεις - δεν τα 'χω δει προσωπικα ,περιμενουμε κανα ρεπο για να τα δουμε, στην επισκευη για τι ποσο συζηταμε ? πανω κατω....
εχουν χαλασει τα δυο οποτε μιλαμε για 500250€ έκαστο; 1000€ τα 4;
δυστυχως δεν εχω ουτε τον P3, παιζω με τον audiolab 8000Α σαν προ και θα ηθελα προτασεις για καποιον πιο καινουργιο και ποιοτικοτερο, η' εστω μια γνωμη σε ποια κατηγορια τιμης θα πρεπει να κινειται ο προ με δεδομενο τον τελικο που εχω ...Εγώ παίζω τον Α21 με τον P7, αλλά αν δεν θέλεις πολυκάναλο μπορείς να μείνεις στον P3. Πάντως νομίζω ότι θα μπορούσες να βρεις και καλύτερες εναλλακτικές για τον προενισχυτή.
http://www.discogs.com/Fats-Domino-Blueberry-Hill/release/720646Fats Domino Blueberry Hill .... οι ηχογραφησεις που εχω δεν ακουγονται .... που μπορω να βρω μια ποιο ποιοτικη εκδοση του ?