επιλογη τηλεορασης

Reaction score
6.520
Απάντηση: επιλογη τηλεορασης

το που ειναι φθηνοτερες οι plasma δε βλεπω, ακομη και σε μοντελα της ιδιας εταιριας (panasonic)με τα ιδια αξεσουαρ ειναι ακριβοτερες, τελοςπαντων το κυριο κριτηριο απ οτι καταλαβαινω ειναι ο κυριος σκοπος χρησης μιας τηλεορασης και οι συνθηκες θεασης αυτης που καθοριζουν την τεχνολογια ...

Reaction score
1.815

Άσε που αν δει κάποιος Ultra HD, θα ξεχάσει τις Plasma μια κι έξω!
Εκεί δε που θα γίνει το μεγάλο πανηγύρι και θα πέσουν σαγόνια στο πάτωμα, είναι με την έλευση των OLED....:biggrin:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.194
Με καλύτερο μαύρο και υπερδιπλάσιο ansi contrast δεν αξίζει να δώσει κάποιος πάνω απο χιλιάρικο για plasma (αν οι συνθήκες θέασης ευνοούν) γιατί; Ενώ αντίθετα αξίζει για led, που είναι καλύτερη σε υποδεέστερο υλικό;
Ultra hd plasma δε θα βγουν; Αν δεν δούμε περισσότερα bit, τι παραπάνω θα προσφέρει το Ultra hd στις 50'' (αν δεν καθίσουμε 1,5 μέτρο απ' την οθόνη);
Εντάξει οι OLED είναι άλλη ιστορία. Είναι η επιτομή. Πολύ θα ήθελα να είχα την καινούρια samsung!

Reaction score
6.520
Απάντηση: Re: επιλογη τηλεορασης

Κανεις νομιζω δε διαφωνει μαζι σου, απλα να ξεκαθαρισουμε καποιες αποριες θελαμε εγω και φανταζομαι και ο φιλος αγοραστης , εγω ας πουμε θα ηθελα μια τηλεοραση να παιζει 70%-80% σε ολες τις συνθηκες με οτι να της βαλω παρα να εχω 100% σε ιδανικες συνθηκες-υλικο και 40% στην αντιθετη περιπτωση ,μιας και η χρυση κατα μεγαλυτερο ποσοστο θα ηταν σε μη ιδανικες συνθηκες κατα πλασμα τεχνολογια, ο καθενας κρινει με τις αναγκες του.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.194
Re: Απάντηση: Re: επιλογη τηλεορασης

Κανεις νομιζω δε διαφωνει μαζι σου, απλα να ξεκαθαρισουμε καποιες αποριες θελαμε εγω και φανταζομαι και ο φιλος αγοραστης , εγω ας πουμε θα ηθελα μια τηλεοραση να παιζει 70%-80% σε ολες τις συνθηκες με οτι να της βαλω παρα να εχω 100% σε ιδανικες συνθηκες-υλικο και 40% στην αντιθετη περιπτωση ,μιας και η χρυση κατα μεγαλυτερο ποσοστο θα ηταν σε μη ιδανικες συνθηκες κατα πλασμα τεχνολογια, ο καθενας κρινει με τις αναγκες του.
Δεν υπάρχει θέμα φίλε μου. Συζήτηση κάνουμε. Όπως βλέπεις 100 άτομα, 100 γνώμες!:biggrin:
Ανάλογα με τις ανάγκες και τα γούστα, ο καθένας αγοράζει.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.314

Η φωτεινότητα των σύγχρονων plasma είναι υπεραρκετή και για θέαση σε συνθήκες ημέρας.
Επίσης πολλές σύγχρονες lcd/led πάσχουν πολύ από τις αντανακλάσεις του φωτισμού του δωματίου.
Κακά τα ψέμματα οι σύγχρονες τηλεοράσεις σε υλικό hd ανεξαρτήτου τεχνολογίας αποδίδουν εντυπωσιακά καλά αρκεί:
1)Αν είναι led να μην εμφανίζει έντονο clouding.Εντάξει σε σκηνές που δεν επικρατεί σκοτάδι δεν γίνεται αντιληπτό,αλλά είναι σπαστικό να βλέπεις στάμπες στην καινούργια σου τηλεόραση.Δυστηχώς αυτό το ανακαλύπτει καποιος κατοπίν της αγοράς καθότι ποικίλει απο τεμάχιο σε τεμάχιο,κάτι σαν την σύγκλιση στους τρίτσιπους προβολείς.Το κακό είναι ότι οι εταιρίες δεν το αναγνωρίζουν ως κατασκευαστικό λάθος.
2)Για όσους είναι ευαίσθητοι στo phosphor trail οι plasma είναι ακόμα απαγορευμένη αγορά.Οπότε οποσδηποτε δείτε μία πριν αγοράσετε,ει δυνατόν με ασπρόμαυρο υλικό καθότι εκεί ξεβρακωνονται στο συγκεκριμένο φαινόμενο.Δυστηχώς ανήκω σε αυτή την κατηγορία..

Κατόπιν των 2 παραπάνω η αγορά μιας plasma κρίνεται πιό ασφαλής ως επιλογή διότι το clouding φαίνεται ανεξαρτήτως ευαισθησίας ματιού ενώ το phosphor trailing ενοχλεί μια,μικρη μεν υπαρκτή δε,μερίδα ανθρώπων.

Reaction score
37

τελικα επικρατησε η sharp lc-60le857...σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.370
Members
38.310
Νεότερο μέλος
Ewa