Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Εύκολο... Πρόσεχε τι εύχεσαι...Κι εγώ θέλω έναν vintage!![]()
εσυ θα παρεις DLA-X700R η 4kΚι εγώ θέλω έναν vintage!![]()
δλδ ολο το "συστημα" της ιριδας θα ειναι αλλαγμενο στους νεους?...και οποιος θελει την χρησιμοποιει...
εδώ το πληρες κειμενο....New 2014 JVC Projector line-up announced
Boasts Industry’s highest contrast numbers but not a native 4K panel
JVC today announced a new, expanded line of home theatre projectors that they promise will deliver substantial improvements in image quality and achieve the industry’s highest native and dynamic contrast. The performance boost is driven by a new imaging device, an upgraded version of the company’s e‐shift technology, 4K source compatibility and a user‐selectable Intelligent Lens Aperture........
εδώ το πληρες κειμενο...Not to be outdone by JVC's announcement today, Sony has just announced the new VPL-VW1100 4K native projector.. Here is the full press release with more to follow when we get it...
Basingstoke, 26th of September, 2013:
Sony today announced at CEDIA (USA) its latest home theatre front projector for the custom install market. The VPL-VW1100ES 4K front projector joins the 4K VPL-VW500ES and VPL-HW55ES Full HD 3D home projectors announced at IFA 2013 as the leading SXRD-based, large-format displays for the home. Like its VPL-VW1000ES predecessor, this new projector is designed to bring the high quality, immersive images of a big screen cinema experience into the home.
Tak Nakane, Product Manager at Sony Europe, commented: “Our 4K projector line-up continues to raise the bar on what the most discerning home entertainment enthusiast expects from Sony, whether they want to enjoy the best picture quality or unrivalled sound, we have the right solution for every environment.”.....
Δε θα τον πουλούσες! Θα τον έβαζες στην κούτα του μαζί με 2-3 χιλιαρικάκια και θα τον έστελνες στα κεντρικά της sony για αλλαγή θυρών hdmi στην board του. Αυτό τουλάχιστον θα κάνουν οι early adopters, που τον αγόρασαν.και παρα λιγο να παρω τον 1000αρι....τον "παλιο"...πως θα τον πουλουσα μετα?![]()
Πάνε να αντιγράψουν την Μπενεκιού,αλλά δεν θα τα καταφέρουν οι άχρηστοιμηπως δεν το διαβασα καλα?...δυναμική ίριδα??????????
αυτο τωρα γιατι?...τι αλλαξε ξαφνικα?
Δε θα τον πουλούσες! Θα τον έβαζες στην κούτα του μαζί με 2-3 χιλιαρικάκια και θα τον έστελνες στα κεντρικά της sony για αλλαγή θυρών hdmi στην board του. Αυτό τουλάχιστον θα κάνουν οι early adopters, που τον αγόρασαν.
Έχει ήδη ανακοινωθεί αυτή η αναβάθμιση απο τη sony. Προφανώς αυτοί που έδωσαν 20-25 χιλιάρικα για προβόλι θα δώσουν αλλά 2-3 για να τον κάνουν future proof.
μαλλον ετσι θα γινοταν...
εγω δυστυχως δε θα γινω ποτε early adopter....παντα απ τους τελευταιους ψωνιζω, μπας και βρω τιποτα σε καλη τιμη...![]()
Και εδώ μας δείχνει πως λειτουργεί.....στους παλιούς ρε στους παλιούς....τςςςςςςςςκαλα διαβασες....
και ....."Για πρώτη φορά στην ιστορία της δυναμική ίριδα"
ναααατα.....!!!
θα τα παρει και απο αυτους που τους αρεσει η δυναμικη ιριδα...Εντάξει είναι περίεργη αυτή η κίνηση. Θα είχε κάποιο νόημα αν το μηχάνημα έβγαζε περισσότερα lumens. Αλλά αφού παίζει στα ίδια επίπεδα φωτεινότητας με τα περσινά δεν το πολυκαταλαβαίνω. Πιθανολογώ για λόγους marketing.
Σ' ενα χώρο πολλαπλάσιας αξίας όχι!Υ.Γ. τα 12.000$ είναι πολλά λεφτά για να βλέπεις στις 120-135 ίντσες...![]()
Με αναμορφικό ή οθόνη ανάλογου gain, τις 150'' με 160'' τις έχει, παραμένοντας ο κορυφαίος on/off προβολέας.βρε συ, θα έχεις δώσει 200.000$ για να φτιάξεις τον χώρο και θα βλέπεις σε γραμματόσημο??????![]()