P50GT60E vs P50ST60E

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
10.977
Σκέφτομαι ν'αλλάξω την τηλεόραση του υπνοδωματίου με μια 50ρα πλάσμα, και προσανατολίζομαι σ'ένα από τα μοντέλα Panasonic που αναφέρονται στον τίτλο. Η χρήση θα είναι κατά 70% αναπαραγωγή HD υλικού (ταινιών και σειρών) από τη USB ή το δίκτυο, 20% HD δορυφορικό υλικό και επίγεια SD και 10% χρήση των SMART δυνατοτήτων. Το 3D είναι δευτερεύον, αλλά όχι αδιάφορο.

Πέρα από τις τεχνικές προδιαγραφές, ποιες γνωρίζετε ότι είναι οι διαφορές ουσίας μεταξύ των δύο μοντέλων, όσον αφορά την εικόνα, τον ήχο, τις ευκολίες και την εμπειρία χρήσης της καθεμιάς;

Reaction score
4.904
Και στο σαλόνι τι διάσταση θα βάλεις Δημήτρη ...αν βαλεις 50αρα στο υπνοδωμάτιο;

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
10.977
για το υπνοδωμάτιο πάρε την φθηνότερη.....
Γιατί κάνεις αυτή τη διάκριση Γιώργο; Στη δική μου περίπτωση, κι η τηλεόραση του καθιστικού ζήτημα είναι αν παρακολουθείται 1-2 ώρες τη μέρα, αν και μπορεί να παίζει περισσότερες, χωρίς να την κοιτάει κανείς.

Υπαρκτή διαφοροποίηση υπάρχει στο θέμα του περιβαλλοντικού φωτισμού (που είναι πολύ λιγότερο ελεγχόμενος στο καθιστικό), αλλά -απ'όσο γνωρίζω- τα δυο μοντέλα έχουν την ίδια ανοχή σ' αυτόν.
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια διαφορά στο σχεδιασμό και στην ποιότητα των υλικών, αλλά από τις φωτογραφίες στο site της εταιρείας, δε διακρίνεται κάτι τέτοιο.

Και στο σαλόνι τι διάσταση θα βάλεις Δημήτρη ...αν βαλεις 50αρα στο υπνοδωμάτιο;
Στο σαλόνι δεν έχω τηλεόραση Φίλιππε. :tongue:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.153
Απ' όσο το έψαξα κι εγώ πριν αγοράσω τη vt60, η ουσιαστική διαφορά τους είναι στον επεξεργαστή που χρησιμοποιούν. H st60 δεν χρησιμοποιεί hexa processor και είναι πιο αργή στην απόκριση της ως smart tv.
Επίσης έχει μεγάλο input lag αν σε ενδιαφέρει να συνδέσεις καμιά παιχνιδοκονσόλα.
Οι διαφορές στο μαύρο είναι απειροελάχιστες. Αν λάβεις υπόψη σου ότι και η st έχει πλέον όλα τα καλούδια για να ρυθμιστεί με λεπτομέρεια (gamma και grayscale σε 10 σημεία) καταλαβαίνεις ότι είναι εξαιρετικό value.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.172
Members
38.300
Νεότερο μέλος
icaris