Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
καλα για το ελευθερο streaming σε samsung μην ορκιζεσαι, κανε μια δοκιμη σε sportlemon και γενικα σε site που δεν απαιτουν εγκατασταση εωτερικου media player και θα πιστεις,Την 6320 για ελεύθερο streaming, πλήρη υποστήριξη HTML5, Flash και ηχο DTS στα MKV. Στα plus και o Dual core επεξεργαστής.
ΥΓ. Έχω κάνα εξάμηνο να μπω εδω άλλα δεν άντεξα. Η παραπληροφόρηση εδω απο τους εργαζόμενους στης LG Hellas (αναφέρομαι στο Δημηρη loukyrantaplan τώρα) έχει ξεφύγει. Είπαμε να πουλατε παιδιά και να φτιάξετε branding αλλα οχι με ''τέτοιους'' τρόπους. Μπορείτε να προσφέρετε εργο ενημερώνοντας το φόρουμ για τα προϊόντα σας και τις καινοτομίες τους. Οχι να δυσφημείτε τα πάντα για ''σπρωξετε''...εκθειάζοντας το προϊόν. Ξέρω οτι θα λιθοβοληθώ εντός ολίγου, αλλά δεν πειράζει. Άποψη μου.
Έλα... νταξ! Μη στεναχωράσαι....... Παιδιά sorry άλλα ξεφτίλα. Και μάλιστα σας ξέρω προσωπικά... Θλίβομαι..
Δηλαδή εννοούμε ότι θα σταματήσει το συγκεκριμένο μέλος να προσβάλει μια ολόκληρη εταιρία με υβριστικά σχόλια εναντίον της και του προσωπικού της?Παιδιά τέλος, ως εδώ...
Συγνώμη, αλλά δεν ανέχομαι τον οποιοδήποτε άγνωστο να εκφέρει δημόσια υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε μια ολόκληρη εταιρία και τους εργαζομένους της!!!Ναι,όπως και εσύ να απαντάς με κοτέτσια.