Samsung UE40F6320 vs LG 42LA620S

Reaction score
0
Θα ήθελα την γνώμη σας κάθως είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 οι τιμές τους είναι 560 και 536 αντίστοιχα σε γνωστό κατάστημα .
Αν υπάρχει άλλη προταση στην τιμή αυτη ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ

Reaction score
40
Την 6320 για ελεύθερο streaming, πλήρη υποστήριξη HTML5, Flash και ηχο DTS στα MKV. Στα plus και o Dual core επεξεργαστής.

ΥΓ. Έχω κάνα εξάμηνο να μπω εδω άλλα δεν άντεξα. Η παραπληροφόρηση εδω απο τους εργαζόμενους στης LG Hellas (αναφέρομαι στο Δημηρη loukyrantaplan τώρα) έχει ξεφύγει. Είπαμε να πουλατε παιδιά και να φτιάξετε branding αλλα οχι με ''τέτοιους'' τρόπους. Μπορείτε να προσφέρετε εργο ενημερώνοντας το φόρουμ για τα προϊόντα σας και τις καινοτομίες τους. Οχι να δυσφημείτε τα πάντα για ''σπρωξετε''...εκθειάζοντας το προϊόν. Ξέρω οτι θα λιθοβοληθώ εντός ολίγου, αλλά δεν πειράζει. Άποψη μου.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
εγώ γελάω με την κόντρα των LCD τηλεοράσεων, πάρε τη μια και βάρα την άλλη είναι όλες τους.....:D

Reaction score
118
Πάρτε plasma κατα την γνώμη μου. οι τιμές τους σε αναλογία κιόλας με τις ίντσες, δείχνει και την αναγνώριση της ποιότητας εικόνας τους.:tongue:

loukyrantaplan

LG Hellas staff
Reaction score
13
Την 6320 για ελεύθερο streaming, πλήρη υποστήριξη HTML5, Flash και ηχο DTS στα MKV. Στα plus και o Dual core επεξεργαστής.

ΥΓ. Έχω κάνα εξάμηνο να μπω εδω άλλα δεν άντεξα. Η παραπληροφόρηση εδω απο τους εργαζόμενους στης LG Hellas (αναφέρομαι στο Δημηρη loukyrantaplan τώρα) έχει ξεφύγει. Είπαμε να πουλατε παιδιά και να φτιάξετε branding αλλα οχι με ''τέτοιους'' τρόπους. Μπορείτε να προσφέρετε εργο ενημερώνοντας το φόρουμ για τα προϊόντα σας και τις καινοτομίες τους. Οχι να δυσφημείτε τα πάντα για ''σπρωξετε''...εκθειάζοντας το προϊόν. Ξέρω οτι θα λιθοβοληθώ εντός ολίγου, αλλά δεν πειράζει. Άποψη μου.
καλα για το ελευθερο streaming σε samsung μην ορκιζεσαι, κανε μια δοκιμη σε sportlemon και γενικα σε site που δεν απαιτουν εγκατασταση εωτερικου media player και θα πιστεις,
οσο για τα αλλα ''features'' που αναφερεις ως διαφοροποιησημα, στην LG ειναι δεδομενα εδω και καιρο και δεν χριζουν καν αναφορας,
οποτε μαλλον εσυ παραπληροφορεις......
εγω απλα ανεφερα τις πολυ ''χοντρες'' διαφορες
δεν εκατσα να αναλωθω σε μικροτερες που και εκει υπαρχει χαος

Reaction score
40
Καλά πάλι γενικολογουμε και Άγιος ο Θεός.... Δώσε μου ενα site που παιζει η Lg και δεν παίζει σε Samsung να το δοκιμάσω. DTS η 620 παιζει??? (small feature αυτο ελεγες?)

Για εικόνα αστο, περί χαους κτλ. μεταξυ μας τωρα, δεν είμαστε τιποτε άσχετοι πελάτες οι εκπαιδευόμενοι να τα λεμε όπως θέλουμε.... Δες κάνα τεστ, η αμα εχεις την δυνατότητα τρεξε κάποιο δικό σου. Αμα δεν μπορείς να σε καλέσουμε να τρέξουμε μαζι ενα με εξοπλισμό calman, να θαυμάσεις.... Άλλωστε μιλαμε για LCD - LED μεσαίας κατηγορίας, που δεν αξίζει να μιλάμε καν ποιότητα εικόνας... Αλλα η 620 σε side by side δοκιμή ακομα και σε κατάστημα με τη 6400 οι διάφορες σε δυναμικά φαίνονται.... Δεν ειναι χαώδεις άλλα υφίστανται. Και οχι μονο με την 6400 για να μην ειμαι μονόπλευρος....

ΥΓ. Το ανεβάζω και σε βίντεο αμα θες..

Και οι 2 tv παρόμοιες είναι. Η 6400 για έμενα εχει το προβάδισμα, αλλα και παλι παρόμοιες ειναι.Το να λες οτι υπάρχει χαος ειναι ψέμα. Αλλά αμα δεν παινέψεις το σπίτι σου.... Παιδιά sorry άλλα ξεφτίλα. Και μάλιστα σας ξέρω προσωπικά... Θλίβομαι..

Άπλα να σε ενημερώσω οτι αναφέρεσαι σε κάποιον που ξέρει τον τρόπο που λειτουργείτε....Εχω συνεργαστεί μαζι σας πάνω απο 8 έτη... Πολύ πριν καν εσυ εργαστείς για την LG (η μάλλον την διαφημιστική..)

Last edited:

Reaction score
1.815
.... Παιδιά sorry άλλα ξεφτίλα. Και μάλιστα σας ξέρω προσωπικά... Θλίβομαι..
Έλα... νταξ! Μη στεναχωράσαι... :roflmao:

Γιατί δε μας συστήνεσαι και δημόσια, μιας και με το come-back που έκανες, συνεχίζεις την άκομψη τακτική σου πίσω από το "γραφιστικό" - "γραφικό" προφίλ σου, με υβριστικούς χαρακτηρισμούς απέναντι στην πρώην συνεργάτιδά σου και στο "άσχετο" "επικίνδυνο", και "ξεφτυλισμένο" προσωπικό της?

Μέχρι να αποφασίσεις να βγεις απ' το κοτέτσι σου, εγώ θα συνεχίζω να διασκεδάζω με τα υβριστικά μαργαριτάρια σου.:thumbsup:

Reaction score
40
Εντάξει τωρα δέσαμε, ξανά θλίβομαι, καθώς το επίπεδο σας δεν εχει αλλάξει...... Με τις υγείες σας και καλές πωλήσεις!!!

Reaction score
1.815
Ζητω συγνώμη από τα μέλη που διαβάζουν τα "άσχετα μυνήματα", αλλά παρατράβηξε η ιστορία.

Παιδιά τέλος, ως εδώ...o_O
Δηλαδή εννοούμε ότι θα σταματήσει το συγκεκριμένο μέλος να προσβάλει μια ολόκληρη εταιρία με υβριστικά σχόλια εναντίον της και του προσωπικού της?

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.596
Θα απαγορευτεί σε κάποιους να γράφουν στις TV για να ησυχάσουμε. >:(
Μετά την έκθεση οι αποφάσεις.

Reaction score
40
Τεχνικα ίδιες είναι. Απλά από ότι εχω καταλάβει η 6320 θα διατίθεται σε συγκεκριμένα καταστήματα ως αποκλειστική.

Last edited:

Reaction score
1.815
Ναι,όπως και εσύ να απαντάς με κοτέτσια.
Συγνώμη, αλλά δεν ανέχομαι τον οποιοδήποτε άγνωστο να εκφέρει δημόσια υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε μια ολόκληρη εταιρία και τους εργαζομένους της!!!

Όποιον πείραξε ότι τον αποκάλεσα "κότα", τότε θα έπρεπε να είχε πάρει νωρίτερα θέση επί του θέματος για τους χαρακτηρισμούς του, πριν προηγηθεί το μύνημά μου,

Δεν ανέχομαι όμως τις επιθέσεις, απέναντι σε εταιρίες και εργαζομένους και θα απαντώ αναλόγως.
Αυτές είναι οι δικές μου αρχές.
Sorry για το off-topic.

Reaction score
40
Σιγά καλέ τις ύβρεις που εξαπέλυσα.....Θίχτηκε όλος ο κολοσσός. Οι εργαζόμενοι ας μην κάνουν πελατοψαρεμα σε φόρουμ λέγοντας ανακρίβειες και ψέμματα για να σπρώξουν το προϊόν σας. Ναι το θεωρώ ξεφτίλα. Δεν αποκάλεσα τον ίδιο ξεφτίλα.

Βαρέθηκα να μου έρχεται κόσμος και να μου λέει διάβασα το ένα το άλλο στο ίντερνετ επειδή ο καθένας γράφει ότι θέλει. Η μάλλον ότι τον συμφέρει. ...

Αυτα. Καλό απόγευμα να έχετε. Τέλος από εμένα.

Last edited:

Reaction score
0
Τα γυαλια με τα οποια συνοδευέται η Samsung f6400 και f6320 τι μπαταρίες έχουν? μόλις αδειάσει η μπαταρία τι κάνουμε ? Από ότι κατάλαβα πρέπει να είναι αυτα εδώ SSG-S5100 η μπαταρία τους φορτίζεται και αν ναι πως? Αν όχι βρίσκει κανεις μπαταρίες στο εμπόριο η πάει για άλλα γυαλιά?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.017
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan