Samsung UE40F6320 vs LG 42LA620S

Reaction score
40
Ο τύπος της μπαταρίας που παίρνουν είναι ο cr 2025. Μοιάζει με κουμπακι. Βγάζει περίπου 150 ώρες. Τις βρίσκεις σε οποιοδήποτε κατάστημα που πουλάει μπαταρίες. Γερμανός, καταστήματα ηλεκτρικών, σε είδη με φωτογραφίκα κτλ. Κόστος 1,5€ περίπου

loukyrantaplan

LG Hellas staff
Reaction score
13
Καλά πάλι γενικολογουμε και Άγιος ο Θεός.... Δώσε μου ενα site που παιζει η Lg και δεν παίζει σε Samsung να το δοκιμάσω. DTS η 620 παιζει??? (small feature αυτο ελεγες?)
σαφως και παιζει η 620 dts

οπως και ο media player της επιτρεπει να αλλαξεις μεγεθος- χρωμα-θεση στο srt

και μετατοπιση χρονικα μπρος-πισω αρκετα δευτερολεπτα ωστε να ''κουμπωσεις'' σωστα τους

υποτιτλους εφοσον χρειαστει

οπως επισης μπορει να απολαυσει dual play με το ps του

οσο για sites, δοκιμασε να παιξεις σε samsung shakes & fidget και θα καταλαβεις

οσο συνεχιζεις εκτιθεσαι

και οχι τοσο για τις ανακριβειες

οσο γιατι το κανεις ανωνυμα

by the way ειμαι Lg staff μηπως εχεις χασει επεισοδια ενημερωσης

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Βy the way , τα άσχετα θα μεταφερθούν ή θα σβηστούν.
Κι άλλοι δουλεύουν σε αντ/πείες αλλά δεν κάνουν έτσι.

Reaction score
40
Οκ όσον άφορα το DTS απο USB αναγνωρίζω οτι έσφαλα. Αν και σε ρωτησα, δεν το έθεσα απολυτά. Ειχα υπόψιν την LM620 οχι την LA620. Για του λογού το αληθές το λεει και στο επίσημο manual της..

Οκ ένα λάθος, εδω εσυ είπες οτι η 6320 δεν παιζει HTML5 και δεν υποστηρίζει sreaming!!

Οτι Site έχω δοκιμάσει ακόμα και flash games έπαιζαν και στις δυο πλατφόρμες. Το παιχνιδάκι που μου λες δεν το έχω δοκιμάσει. Από εβδομάδα που θα μπορώ να εχω πρόσβαση σε μια 620 και μια 6400, θα το διαπιστώσω και θα το δούμε. Σε ταχύτητα πάντως η LG υστερεί αρκετά. Πολύπλοκες σελίδες ναι μεν φορτώνουν αξιοπρεπώς αλλά οχι ταχύτερα από αντίστοιχες samsung. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω βίντεο με side by side σύγκριση. Αν αξίζει τελικώς τόσο τον κόπο να ασχολούμαστε τόσο, να το κάνω.

Το πιο βασικό κομμάτι, ποιοτητα εικόνας, δεν αναφέρθηκε καν... Τέλος αναφέρεις οτι html5, streaming παίζει μονο η LG κατι που δεν ισχύει. Εκεί ήταν και η ένσταση μου, καθώς ως πληροφορία είναι λάθος. Στο εν κατακλείδι όπως προείπα και οι δυο tv παρόμοιες είναι. Οι χαρακτηρισμοί οπως ''χαώδεις διάφορες'' όπως έλεγες, ειναι υπερβολικοί (και λαθος) και προσδίδουν την διάθεση σου να την πλασάρεις. Καλώς η κακώς εχεις το δικαίωμα να το κανεις. Οχι όμως να δυσφημείς για να το πετύχεις..

Τέλος LG staff για το φόρουμ, επώνυμα έγινες την παρασκευή μετα την δική μου αναφορά πάνω σε αυτό.

Τόσο καιρό οτι έλεγες το έλεγες ως απλός χρήστης.. Μην, μας κοροϊδεύεις, χαζοί δεν είμαστε. Μια χαρά ενημέρωση εχω.

Το να μάθεις την ταυτότητα μου τι θα σε βοηθήσει? Με ξέρεις? Να σου πω εγω, όχι εσυ συγκεκριμένα δεν με ξέρεις. Ξέρω μόνο όσους πρέπει απο εσάς για να κανω την δουλειά μου ως επαγγελματίας. Απλα ο κυκλος σε αυτή την αγορά ειναι μικρός και ολα μαθαίνονται. Και να με μάθεις παλι δεν θα αλλάξει κατι για σενα. Μονό ισως μάθαινες απο κάποιους δικούς σας (που εχω συνεργαστεί πολλά χρόνια) ποσο με εκτιμούν και ως άνθρωπο και ως επαγγελματία. Εκει ίσως άλλαζες γνώμη για το άτομο μου. Δεν με ενδιαφέρει τόσο όμως. Αυτο που εχει σημασία εφόσον ειστε επαγγελματίες να φέρεστε και ανάλογα.

Δεν εχω κατι με την LG, μια χαρά ειναι. Και ποσα προϊόντα της εγκαθιστώ καθημερινά και χρησιμοποιώ. Ουτε με την αντιπροσωπεία εχω θέμα, ξερω θαυμάσιους ανθρώπους εκεί.

Τέλος θα συμφωνήσω απολυτά με την διαγραφή των offtopic μηνυμάτων. Άλλωστε όπως προείπα ήμουν έτοιμος οτι θα λιθοβοληθώ και θα με ειρωνευόντουσαν, (γνωστή αυτη η τακτική απο παλιά) επειδή είπα την άποψη μου. Ναι μεν ήταν αρνητική για αυτούς άλλα ειναι κρίμα να λειτουργεί ενα φόρουμ με απήχηση ως προωθητικό μέσον των εταιριών. (χωρίς να ρίχνω ευθύνες στο ίδιο το φόρουμ).

Στην τελική δεν με ενδιαφέρει καθόλου εαν η LG κερδίζει πωλήσεις εις βάρος άλλων εταιριών ετσι. Ούτε εχω μετοχές samsung. Το τονίζω διότι ειχα περιστατικά απο πελάτες μου διάβασαν απο εδω συγκεκριμένα και μου ελεγαν διάφορα...Εγω γιατί να αποδυκνειω καθε φορά οτι ο γάιδαρος δεν πετά...Αυτο κυρίως με ξανά κινητοποίησε.

Αυτά καλό βράδυ, θα επανέλθω με τα τεστ για την ιστορία και για εγκυκλοπαιδικούς λογούς.

Last edited:

Reaction score
1.815
..Εγω γιατί να αποδυκνειω καθε φορά οτι ο γάιδαρος δεν πετά...Αυτο κυρίως με ξανά κινητοποίησε.
Οκ όσον άφορα το DTS απο USB αναγνωρίζω οτι έσφαλα. Από εβδομάδα που θα μπορώ να εχω πρόσβαση σε μια 620 και μια 6400, θα το διαπιστώσω και θα το δούμε.

Τελικά μετά από τη μικρή σου ιστορία, μπερδεύτηκα πάλι.
Έχει ή όχι πτητική ικανότητα ο γάιδαρος?

Reaction score
118
Χαχαχα! Ο γκραφίστ συμφωνεί με την διαγραφή των offtopic φτιάχνοντας ενα off topic post!!!!!!!!!!!

Reaction score
0
Κάτι τελευταίο . Από οτί διαβασα καμια δεν υποστηρίζει στον media player που έχει 3d υπότιτλους . Η ερώτηση είναι αν παίζω την ταινία απο Laptop με gom Player (και αφου εχω δημιουργήσει με subtitler3d υποτιτλους 3d) μέσω HDMI στην tv σε SBS πχ θα προβάλονται σωστα οι υποτιτλοι? ΤΟ ιδιο ισχύει και για τις 2 tv?

Reaction score
0
Καλημερα κι απο μενα. Καινουριος χρηστης ειμαι και ετυχε να υπαρχει θεμα με τις ακριβως 2 τηλεορασεις που σκεφτομαι να αγορασω! Ημουν περισσοτερο υπερ της LG λογω του οτι ειναι 42αρα,αλλα με ενα φιλαρακι που μιλησα μου ειπε να μην βιαστω καθως υπαρχουν θεματα με το τι μορφες αρχειων βιντεο μπορει να παιξει η καθε μια και με προτρεψε να μπω εδω. Γενικα βλεπω πολλες ταινιες και επειδη παντα ημουν στην πατεντα για να δω ενα mkv αρχειο,θελω μια τηλεοραση η οποια να παιζει απλα τα παντα!!! Για τις LG ακουσα οτι καποια mkv δεν τα παιζει. Ισχυει? Για τις samsung ακουω οτι παιζουν τα παντα! Μιλαμε για κατευθειαν ετσι? οχι να μπλεκομαι με προγραμματα μετατροπης βιντεο-ηχου κλπ γιατι με εχει κουρασει αυτο!
Περιμενω τις απαντησεις σας! Ευχαριστω!

Reaction score
0
Καλημερα κι απο μενα. Καινουριος χρηστης ειμαι και ετυχε να υπαρχει θεμα με τις ακριβως 2 τηλεορασεις που σκεφτομαι να αγορασω! Ημουν περισσοτερο υπερ της LG λογω του οτι ειναι 42αρα,αλλα με ενα φιλαρακι που μιλησα μου ειπε να μην βιαστω καθως υπαρχουν θεματα με το τι μορφες αρχειων βιντεο μπορει να παιξει η καθε μια και με προτρεψε να μπω εδω. Γενικα βλεπω πολλες ταινιες και επειδη παντα ημουν στην πατεντα για να δω ενα mkv αρχειο,θελω μια τηλεοραση η οποια να παιζει απλα τα παντα!!! Για τις LG ακουσα οτι καποια mkv δεν τα παιζει. Ισχυει? Για τις samsung ακουω οτι παιζουν τα παντα! Μιλαμε για κατευθειαν ετσι? οχι να μπλεκομαι με προγραμματα μετατροπης βιντεο-ηχου κλπ γιατι με εχει κουρασει αυτο!
Περιμενω τις απαντησεις σας! Ευχαριστω!
Σε μενα 2 3d, που εχω κανενα προβλημα οτι εχω παιξει, συνηθως MKV, Μια που ολες οι 3d ταινιες ειναι mkv

Reaction score
0
Τεχνικα ίδιες είναι. Απλά από ότι εχω καταλάβει η 6320 θα διατίθεται σε συγκεκριμένα καταστήματα ως αποκλειστική.
Εχουν διαφορα 100 Ε περιπου στην τιμη

Reaction score
1.815
Για τις LG γνωριζουμε τελικα αν οντως δεν παιζουν ολα τα mkv αρχεια??
H LG ήταν από τις πρώτες εταιρίες που έβαλε αλγόριθμο και media player στις τηλεοράσεις της, για αρχεία mkv.

Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα!
Kαι βεβαίως και στους υποτίτλους.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.013
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan