Τι είδαμε, τι θα δούμε

Reaction score
16.064
http://www.imdb.com/title/tt1412386/

Best Exotic Marigold Hotel 2011. 8/10

Ταινία "εξαιρετικής δράσης" κι αυτη, που αδικείται λόγω "τίτλου και εξωφυλλου".Η πρώτη εντύπωση που αφήνει, δηλ. τα εξωτερικά της χαρακτηριστικά, προϊδεάζουν ότι θα ναι άλλη μια βαρετή ταινία με ηλικιωμένους και για ηλικιωμένους....

Μ αυτο το σκεπτικό την αγόρασα για να την δω μαζι με μια ηλικιωμένη φίλη μου,καθώς απολαμβάνω την συντροφιά και τη σοφία της που αναβλύζει σε κάθε μας συνάντηση.Θα την ξαναδώ λοιπόν...

Η ταινια ειναι κατ αρχας μια διασκεδαστική κωμωδία με τραγικά στοιχεία που συνυφαίνονται δεξιοτεχνικα μέσα της...Το μηνυμα της ειναι: ποτέ δεν ειναι αργά για αλλαγή στη ζωή,για να καταρρεύσουν προκαταλήψεις,για να βρεις το νόημα της ζωής,να αισθανθείς την αγαπη,να εχεις όραμα και να προσπαθείς να το κανεις πραγματικότητα παρά τα εμπόδια,ν απαλλαγεις απο κάθε είδους φόβους...

"Στο τέλος θα ναι όλα καλα....,κι αν δεν ειναι - όλα καλα-,σημαίνει πως δεν έχει έρθει ακόμα το τέλος."

- Nothing here has worked out quite as I expected.

- Most things don't. But sometimes what happens instead is the good stuff.

Η Τζουντι Ντένς μας αναλύει με υπέροχο τροπο τι σημαίνει "βουτάω" ενα μπισκότο στο τσάι :
"Means lowering the biscuit into the tea and letting it soak in there and trying to calculate the exact moment before the biscuit dissolves, when you whip it up into your mouth and enjoy the blissful union of biscuits and tea combined. It's more relaxing than it sounds.

Ήχος,εικόνα εξαιρετικά!:D
Προτεινεται!:)

Last edited:

melina

Cargo 200
Reaction score
42.878
Before xxx (1994-2013)
όπως τα είπε και ο rose, βλέπονται στη σειρά και τα τρία, και έτσι μαζεμένα τα βρήκα αρκετά ενδιαφέροντα.
Νομίζω η παρακάτω φράση περικλείει το όλο νόημα της τριλογίας.

'Ερμα μου νιάτα και που τσαλακωθήκατε'.

Reaction score
249
White house down αμερικανικά με καλη δραση και εφφέ καλύτερη του Olympus has fallen με το ίδιο θέμα προβλέψιμη 100%
Nothing left to fear μετρια
The mortal instruments city of bones συμπαθητική αλλά όχι κάτι ιδιαιτερο
Before midnight στο πρωτο δεκαπέντε λεπτό με τη σύμφωνη γνώμη της γυναίκας μου το έβγαλε δεν το αντεξαμε
Μετα μπορεί να γίνεται καλυτερο ίσως ξανά προσπαθήσω αλλά μου φάνηκε εξαιρετικά βαρετή ταινια ο διάλογος στο αυτοκίνητο ανουσιος
Σπάνια αφήνω ταινία στη μέση αλλά δε με τράβηξε καθολου

Last edited:

melina

Cargo 200
Reaction score
42.878
όλα τα before... είναι ένας συνεχής διάλογος μεταξύ του ζευγαριού κυρίως, μην περιμένετε σκηνές δράσης ή παράλληλες ιστορίες ή δεν ξέρω τι άλλο....αν το αντέξετε τότε ίσως να δείτε διάφορα πράγματα μέσα από αυτούς τους διαλόγους.

Reaction score
249
Ναι αλλά για να παρακολουθήσεις το διάλογο πρεπει να σε τραβήξει
Ουτε καν χημεία μεταξύ τους

melina

Cargo 200
Reaction score
42.878
Ναι αλλά για να παρακολουθήσεις το διάλογο πρεπει να σε τραβήξει
Ουτε καν χημεία μεταξύ τους
Οπως είπε και ο Γιάννης πρέπει να τα δεις στη σειρά και αν είναι δυνατόν μαζεμένα. Αν πήγες κατευθείαν στο τρίτο μέρος τότε πολύ πιθανό να μη σε τραβάει τόσο το στόρυ αλλά και φυσικό να μην έχεις πιάσει το στυλ των συγκεκριμένων ταινιών. Κατά τη γνώμη μου θέλει ξεκίνημα από το πρώτο και θα έλεγα και λίγη υπομονή στο πρώτο μισάωρο.
Το τρίτο για παράδειγμα είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον, αν έχεις όμως δει τα πρώτα δύο και αν...έχεις και τουλάχιστον δέκα χρόνια γάμου στην πλάτη...
Οι ερμηνείες όντως είναι καταπληκτικές και των δύο, ειδικά στο τρίτο μέρος.

Reaction score
249
Man of steel μεγαλειωδης παραγωγη και εφφέ αλλά το γνωστο και προβλέψιμο σεναριο στα πλην της
Καλη για το ειδος

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.513
Man of steel μεγαλειωδης παραγωγη και εφφέ αλλά το γνωστο και προβλέψιμο σεναριο στα πλην της
Καλη για το ειδος
Περιμένω πώς και πώς να το δω απόψε όπως πρέπει.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.090
Περιμένω πώς και πώς να το δω απόψε όπως πρέπει.
Χθες βράδυ συνειδητοποίησα ότι έπιασα πάτο. Με πήρε ο ύπνος λίγο μετά το μέσο της ταινίας. Έγραψα τζάμπα 3 ώρες στον προβολέα.:)
Απ' την αρχή σήμερα!:lolsign:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.541
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106