Τι είδαμε, τι θα δούμε

Reaction score
290
It's a Wonderful Life (1946) - 9/10
http://www.imdb.com/title/tt0038650/

The Grapes of Wrath (1940)- 8.5/10
http://www.imdb.com/title/tt0032551/
H δεύτερη είναι ένα διαχρονικό αριστούργημα για την έβδομη τέχνη. Και δεν το λέω εύκολα για ταινία αυτό.
O Henry Fonda.. τι να πεις..

Να προτείνω κι εγώ μια ταινία που πραγματικά αξίζει το κάθε δευτερόλεπτο που θα την παρακολουθήσεις. Είναι από τις ταινίες που μόλις την δεις δεν κολλάς μόνο με τον σκηνοθέτη θέλοντας να δεις κι΄αλλα από αυτόν παρόλο που ήδη γνωρίζεις ότι συγκαταλέγεται στους κορυφαίους στο είδος του..

http://www.imdb.com/title/tt0047396/?ref_=nm_knf_t2

Είναι ότι κολλάς και με τον πρωταγωνιστή. James Stewart , αξεπέραστος.

MV5BNDUzMTY0NTE3NF5BMl5BanBnXkFtZTYwNDEyOTM2._V1_SX214_.jpg

Last edited:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Χθες βράδυ συνειδητοποίησα ότι έπιασα πάτο. Με πήρε ο ύπνος λίγο μετά το μέσο της ταινίας. Έγραψα τζάμπα 3 ώρες στον προβολέα.:)
Απ' την αρχή σήμερα!:lolsign:
Aα..ντροπη σου..:roflmao::tongue:

melina

Cargo 200
Reaction score
42.876
Adore (2013)
Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα!!
Μέτρια, ως 6 το πολύ, αν και οι ερμηνείες των μαμάδων (και η παρουσία τους!) είναι πολύ καλές.

melina

Cargo 200
Reaction score
42.876
Gladator (2010) 9/10

Lovelace (2013) ...based on a true story
είχα σκοπό να της βάλω ένα 5 το πολύ, κινηματογραφικά δε λέει τίποτα και είχα σκεφτεί να γράψω ως σχόλιο πως "είτε την προσπερνάς είτε τη βλέπεις τιμής ένεκεν για κάποιες 'ευαίσθητες στιγμές' (Sic) της νιότης σου!!!"
πριν όμως έρθω εδώ να το γράψω στην περιήγηση μου σε διάφορες ειδήσεις στο διαδίκτυο διάβασα το παρακάτω και δαγκώθηκα που σκέφθηκα απλά να κάνω πλάκα με το όλο θέμα....μάλλον είναι πιο σοβαρά τα πράγματα, η μία περίπτωση 40 χρόνια πριν και η άλλη σήμερα, καμία πρόοδος!

κλικ

Reaction score
249
Die welle (the wave) πολύ καλη
Embrace of the vambire μου άρεσε η αισθητική της, συνολικά συμπαθητικη
The haunter μέτρια με κάποια καλά στοιχεια στο σεναριο
Parkland τη διέκοψα στη μεση νόμιζα οτι θα πρόσθετε κάτι καινούργιο αλλά έμεινε στα γνωστά γεγονότα - βαρετη

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.509
Man of steel μεγαλειωδης παραγωγη και εφφέ...
Άξιζε το κάθε λεπτό! Ευτυχώς ξέφυγε από τα τετριμμένα νερόβραστα προηγούμενα φιλμ που ποτέ δεν μου άρεσαν.

8,5/10

....αλλά το γνωστο και προβλέψιμο σεναριο στα πλην της
Τι να κάνουμε? Γίνεται να τον πεθάνουμε με το ζόρι για να γίνει απρόβλεπτο? :D

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Άξιζε το κάθε λεπτό! Ευτυχώς ξέφυγε από τα τετριμμένα νερόβραστα προηγούμενα φιλμ που ποτέ δεν μου άρεσαν.

8,5/10

Ξέφυγε και τελείως από το κόμικ, με το οποίο μεγαλώσαμε!!! γενικά είναι φευγάτη!:D:D:D

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.086

8,5/10

Τι να κάνουμε? Γίνεται να τον πεθάνουμε με το ζόρι για να γίνει απρόβλεπτο? :D
Sorry, αλλά δεν ήταν superman αυτό. Μια ωραία ταινία επιστημονικής φαντασίας ήταν, αλλά όχι superman.
Με ζόρι της βάζω 7.

Υ.Γ. Κάποιο σχόλιο για την εικόνα έχει κανείς;

Reaction score
890
2 μέρες προσπάθησα να το δω και τις 2 με νανούρισε καλά. Για να δούμε σήμερα θα το καταφέρω;

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
2 μέρες προσπάθησα να το δω και τις 2 με νανούρισε καλά. Για να δούμε σήμερα θα το καταφέρω;
Και εγώ το είδα μεταξύ ύπνου και ξυπνιου... Δεν μου άρεσε

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.541
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106