Τα άσχετα....των μετρήσεων!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841
Πουθενά δεν θα πάμε μαζί .
Να πας με τους 3 γνώστες και να περνάτε καλά εσείς και η παρέα σας .

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.372
Μη μαλλιοτραβηχτείτε βραδυάτικα καλέ κορίτσια.

Reaction score
3.899
άσχετο, αλλά η υπέροχη φωτο του πιτσιρίκου μου θύμισε μια καλοκαιρινή έκπληξη:
Λίγο μετά την Αργαλαστή Πηλίου, στρίβοντας δεξιά, σταματάμε να δούμε ένα όμορφο Μοναστήρι, δίπλα στο δρόμο.
Εκεί διαπιστώνουμε ότι το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας έχει εντάξει στην αιγίδα του το συγκεκριμένο οίκημα (πετρόκτιστο, με πέτρα παρόμοια με αυτή που διακρίνεται στη φωτο του μικρού τρομπετίστα) το οποίο δεν λειτουργεί πλέον ως Μοναστήρι.
Στο προαυλιο βρίσκεται μια ομάδα εργασίας απο την Αρχιτεκτονική Θεσ/νίκης και γίνεται ανοικτή συζήτηση-διδασκαλία.
Το θέμα είναι πολύ ενδιαφέρον, αφορά την επίδραση των αστικών μύθων
στη νοοτροπία μιας μεγαλούπολης, ζητάω την άδεια του επικεφαλής και συμμετέχω στο μπουρου-μπουρου των παιδιών, είναι μεσημέρι, ο ήλιος αντανακλά πάνω στις ζεστές πέτρες, τα παιδιά και οι καθηγητές μένουν εκεί, στο Μοναστήρι, συνεχίζεται για λίγο η κουβεντούλα και...γειά χαρά, ωραία, δροσερή φάση, σαν το βλέμμα του μικρούλη!!

Reaction score
1.815
Γειά σου ρε Γιώργαρε με τη θετική σου αύρα!
Από τα παιδιά ορμόμενη κι αυτή!:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Y

Yiannis_B

Guest
Στα άσχετα βρε παιδιά, τι? πως? θα προχωρήσουμε το θέμα? Δεν υπάρχει αντικείμενο! Προτείνω να γράφουμε άσχετα στο κυρίως θέμα, και μετά να μεταφέρονται εδώ. :rolleyes: ...και άστε τον Βλάση να κουρεύεται...:fuckyou: :drinks:

Reaction score
1.842
Ωραία, τώρα μπορώ να πετάξω τη μλκ μου. :whistling:

Τρεις φορές με έτρωγε το χέρι μου να ... τοποθετηθώ στο παλιό θέμα, αλλά κράτησα χαρακτήρα. Ώρες-ώρες απορώ με την εγκράτειά μου ασούμε. :roflmao:

Το λοιπό του Κοτσίδη ποιος θα του τον μετρήσει; :p

Reaction score
1.815
Θα πρέπει πρώτα να κάνεις μετρήσεις (όπως λέει και ο Μάνος) και μετά να αποφασίσεις που να γράψεις!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.645
Members
38.216
Νεότερο μέλος
milisios