Τι είδαμε, τι θα δούμε

Reaction score
249
The nameless στην αρχή ενδιαφέρουσα μετα τίποτε ιδιαιτερο
As cool as I a am συμπαθητική
Hot tub time machine συνολικά γελοία αλλά και με καλες στιγμες
The tournament μέτρια συνολικά θα μπορούσε να ηταν καλύτερη
Είδα και μια "τρόμου" αλλά ηταν μεγάλη φολα δε θυμάμαι τον τιτλο της cold rock κάτι τετοιοτέτοιο αποφύγετε την

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.787
Την ''αμαρτωλή πόλη'' νομίζω την αδικείς με το -8/10

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.499
Disconnect (2013)

Ταινία που θα εκνευρίσει τον xfader... Μαζί κι εμένα. Όλα αυτά τα ηθικοπλαστικά περί κινδύνων του διαδικτύου σε δραματική μορφή με ημι-happy end, αλλά και ένα ερωτηματικό να πλανάται στο τέλος, μου φάνηκαν πολύ δήθεν.

Επιεικώς 6/10

Reaction score
16.061
image.jpg
Το σκάφανδρο και η πεταλούδα - Τhe Diving Bell and the butterfly

http://www.imdb.com/title/tt0401383/
Α.Καφατος:
Η ταιναι απευθυνεται σε ανθρωπους με μυαλο,ψυχη, και ευαισθησιες.
Κρινετε μονοι σας εαν ανηκετε στις παραπανω ομαδες και αναλογα προχωρηστε, η οχι, στην θεαση της.

Στις 8 Δεκεμβρίου του 1995, η ζωή του Ζαν-Ντομινίκ Μπομπί - (αρχισυντάκτης του περιοδικού Elle) - άλλαξε δραστικά και δραματικά. Εντελώς ξαφνικά, ένα αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, τον βύθισε σε κώμα. ΄Ηταν μόλις σαράντα δύο ετών, πατέρας δύο παιδιών. Όταν συνήλθε, δεν μπορούσε να κάνει οτιδήποτε άλλο εκτός από το να κινεί το αριστερό του βλέφαρο.

Locked-in syndrome

Reaction score
16.061
"Conspiracy Theory" 7/10

Τυχαία το πέτυχα στην tv,έχασα τα πρώτα 30 λεπτά...,αλλα τα υπόλοιπα 100 ήταν απολαυστικά ως....διαχρονικά! :pΗ ταινία ειναι του 1997.

Reaction score
249
the last day on Mars συμπαθητικη συνολικα αν και το σεναριο μαπα
we are the Millers μου αρεσε περισσοτερο απο οσο περιμενα
blow up παλια μου ειχε κανει καλυτερη εντυπωση

Reaction score
16.061
Drive 7,5/10

Την εχω αγοράσει εδω και μήνες στην uncut έκδοση και περίμενα σκηνές που δικαιολογούν το κόκκινο 18.

Ξεκίνησα δίχως προσδοκίες,αλλα περίμενα καποια δράση...Κι ενώ περίμενα...περνούσαν τα λεπτά κι άρχισα ν αναρωτιέμαι που εχουν κρύψει την υποσχόμενη δράση...Ηταν βαρετή μέχρι τον Standard -(υπάρχει και χλιδάτη έκδοση; ):D

Ο πρωταγωνιστής δεν μου αρέσει γενικότερα,τον ρόλο του αυτο ομως τον έπαιξε κατα τη γνώμη μου θαυμάσια!Στα έξτρα του DVD εξηγεί ο σκηνοθέτης τον χαρακτήρα του πρωταγωνιστή και με τι στοιχεία ήθελε να τον " προικίσει".Απωτερος στόχος του ήταν,ν αποφασίσει ο κάθε ένας θεατής ξεχωριστά πως να τον κρίνει η να τον χαρακτηρίσει,μιας και πολυ λίγο -εώς καθόλου- γίνεται αναφορά στο παρελθόν του.

Όσο για την συμπρωταγωνιστρια του Carey Mulligan - και κυριολεκτικά το κορίτσι της διπλανής πόρτας- στο ρόλο της δεν είχε την ευχέρεια ν αναδείξει τα κάλλη της και υπήρχε λόγος γι αυτο.Τον εξηγεί επιςης στα εξτρας.:)
Εξάλλου ο σκηνοθέτης την "διάλεξε" αφού πρώτα ρώτησε τη γνώμη της μαμάς του και της γυναίκας του ....κι εκεί έπεσα απ τα γέλια!Ολα αυτά τα μαθαίνει κανείς στα εξτρας,οπως είπαμε...,οπως επίσης και το γιατί δεν επέλεξε λατινα συμπρωταγωνιστρια....

Πάντως,μεγάαλη η αγαπη που ενοιωσε ο "μικρός"!
Οπως έχει γράψει κάποιος,"οι μεγαλύτερες αποφάσεις παίρνονται Έν όψη της αγαπης η του θάνατου."

Reaction score
16.061
Θυμηστε μου παρακαλώ ποια ήταν η πρωτότυπη ταινία...η παλαιά ταινία με το ίδιο η παρόμοιο θέμα...

Ευχαριστω εκ των προτέρων για την απάντηση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.539
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106