Ο κακός μας ο καιρός

Reaction score
1.844
Κείνη κει η καταιγίδα για σήμερα δεν ήντουνε; Της έτυχε κάτι και θα καθυστερήσει; :dance:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.315
Δέκα καταιγίδες πέρασαν στα βόρεια.

Α πέρασαν και απο σένα? και μένα μου έκαναν επίσκεψη οι ρημάδες. Τα σκυλιά λυσάξανε. Οχι βέβαια ότι πήραν χαμπάρι οι καταιγίδες...

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Α πέρασαν και απο σένα? και μένα μου έκαναν επίσκεψη οι ρημάδες. Τα σκυλιά λυσάξανε. Οχι βέβαια ότι πήραν χαμπάρι οι καταιγίδες...
Και δεν αναβες τα σαμπ να τρομαξουν!:D
Για να μην λεει και ο αβουγουδου μετα!:rolleyes:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.315
Μπαα , μου ρίχνουν σε ευαισθησία στ'αυτιά. Εγω είμαι κάπου στα 95 το κάθε σαμπ και αυτές είναι 9005.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
http://www.madata.gr/epikairotita/social/312310.html

Ο φονικός τυφώνας της Σαρδηνίας έρχεται στην Ελλάδα :o

Ο φονικός τυφώνας που σάρωσε τη Σαρδηνία και επέφερε το θάνατο σε 18 ανθρώπους έρχεται εξασθενημένος προς την χώρα μας και θα πλήξει κυρίως τη δυτική Ελλάδα.

Σύμφωνα με μετεωρολόγους της ΕΜΥ, ο τυφώνας θα φτάσει εξασθενημένος στην χώρα μας το απόγευμα της Πέμπτης ή το πρωί της Παρασκευής. Η κακοκαιρία θα «χτυπήσει» όλο το Ιόνιο και τη Δυτική Ελλάδα, ευτυχώς όμως χωρίς τη δυνστή ισχύ.

Η ΕΜΥ θα παρακολουθεί την εξέλιξη του τυφώνα και θα εκδώσει έκτακτο ανακοινωθέν, αν παραστεί ανάγκη.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.048
Καλά, αυτό το "θα εκδώσει έκτακτο ανακοινωθέν" σπάει κόκκαλα. Αυτηνής της πωστηνελένε, της εμύς... :rolleyes:

Reaction score
1.844
Εννοείς υποθέτω ότι το σωστό είναι «θα εκδώσει έκτακτη ανακοίνωση». Μια και το ανακοινωθέν είναι παρελθόντος χρόνου.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.168
Δυστυχώς πνίγηκε το νησί. Δε θυμάμαι ποτέ ξανά τόσο νερό. Κρίμα για τους ανθρώπους που χάθηκαν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.232
Members
38.293
Νεότερο μέλος
SotosΑ